ötv muafiyetli alacağım 2021 sarı 208 allure elegance 265k ve 259k teklif aldım 2022 kırmızı allure elegance 265 dendi ama araba şubatta gelecek ve şubat liste fiyatında 450 olan 208 in fiyatı yükselirse şuan bulduğum aracıda alamam onuda alamam 2021 Sarı allure elegance 208 i sizce alayım mı 265 olana kapora vermiştim 259 a buldum şimdi 1k kapora vermiştim onu geri vermezlersede yakıp diğer 259 olanı alayım diyorum sizce 2022 kırmızı olan aracı beklemek risk mi ? ve sarı 208 kötümü gözüküyor |
Sarı renk 208 alınır mı ? kararsız kaldım

-
-
Sarı 208 gayet hoş görünüyor bence bulduğunuzu alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gt line harici alınmaz hocam. Kötü görünüyor.
benim korkum bunlar şubatta gelen aracta liste fiyatı değişmezsede 265 değil 270 280 isterler
sarı biraz korkutuyor bide 2021 almak sıkıntı olurmu acaba değer açısından
-
Sarıya göre kırmızı çok daha güzel duruyor.
-
Renk tamamen kişisel tercih. Birinin beğendiğini ötek beğenmez. Sarı güzel duruyor mesela benim gözümde. Haliyle buradaki tek kaybınızı model yılı olarak düşünün.
Sarı lansman rengi sanırım, ilanlarda sarı renk bayağı var.Bu kişisel tercih hocam, zevk meselesi. Gözünüze kötü gelmiyorsa alınır niye alınmasın. Ha ben sarıdan ziyade farklı renk isterim mesela. Kırmızı veya koyu gri hoş duruyor.
-
Bana kalırsa alınır ama kırmızı veya mavi alma şansı varsa bunları tercih ederdim. Beyazı cidden çok sönük duruyor tasarımın güzelliğini alıp götürmüş.
-
Citroen C4 ü sattın mı?
-
Sarı cok var ama ne yazikki kötü görünüyor taksi gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sattım hocam
hayırlı olsun. kaça gitti?
-
Tercih hakkım olsa mavi rengini tercih ederdim.Sarı denk gelse de alırdım açıkçası beklemezdim (lansman rengi sonuçta göze hoş gözüküyor bence)
200k ya verdim hocam ama ederi 230 vardı bence.
piyasa durgun satılmıyor citroen
Beyaz renk Polo alınır. Bembeyaz buzdolabı olmasın derseniz Ascot Gri popüler şu günlerde
PSA grubu araçlar standart renkler haricinde alınmamalı. Hoş beyazında bile problem olabiliyor.
İlla bu aracı alacaksanız kırmızı alın derim. Bizim burda var. Kırmızı bu araca çok yakışıyor. Sarı taksi gibi geliyor bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
riske girdim şubatta gelecek 2022 kırmızıyı bekliyom gelmezse clio alırım artık bi üst limite geçerse allure selection
bu aracı alacak olsam ilk tercihim mavi sonra sarı olurdu. kırmızı belki beyaz asla derdim...kırmızıda sevemediğim bir şey var, sanki renk biraz bakıra kaçıyor gibi geldi. dolgun "al kırmızı" değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 18 Ocak 2022; 22:11:54 >
En Beğenilen Yanıtlar

Gt line harici alınmaz hocam. Kötü görünüyor.
|
Benzer içerikler
- coilover nedir
- sarp sınır kapısı otopark
- mtv ödenmezse polis ceza yazar mı
- sahler paspas yorum
- debriyaj yumuşadı vites geçmiyor
- en çok tutulan suv araçlar
- phev araçlar
- jeep compass 2025
- euro ncap 5 yıldız alan araçlar 2025
- corolla cross nerede üretiliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X