Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ KİMSE RTE’nin CUNTASINI GÖZÜNDE BÜYÜTMESİN ‘’ (964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.381
Cevap
44
Favori
394.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 koldan planlı programlı itibar suikasti devam ediyor.

Kaset vs olsa onu da zorlayacaklar ama Gürsel Tekin bu bataklıkta temiz kalabilmiş az sayıda insandan biri olduğu için mecburen eski fotolara kadar alçalmışlar.

Tek kelime ile utanç verici.

ekşi sözlük
    gürsel tekin'in çaycılıktan başlayan yükselişi
    https://eksisozluk.com/gursel-tekinin-cayciliktan-baslayan-yukselisi--8022883?a=popular

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ KİMSE RTE’nin CUNTASINI GÖZÜNDE BÜYÜTMESİN ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ KİMSE RTE’nin CUNTASINI GÖZÜNDE BÜYÜTMESİN ‘’

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dine mine ne kullanıcısına yanıt

"kendi siyasi sefaletinizi kutsamaya cüret ediyorsunuz."

sorma. Böyle cahil bir kesim var

laftan anlamaz, sözünü dinlemez!

"Sokak röportajında konuşan kadın: Tayyip Erdoğan peygamberimiz, ona tapıyoruz."

"Peygamberimiz ve Cumhurbaşkanımız hassas noktalarımız"

"inşallah hiçbir şüphemiz olmayacak hele geminin kaptanı Nuh ise, hiçbir endişeye kapılmayacağız”

"Erdoğan'ı Peygambere Benzetmişti Şimdi de Seçim Fetvası Verdi! | Şenel Yediyıldız"

• Türk milliyetçileri İYİP ve ZP bugün ard arda Özgür Özel’e destek mesajı verdi. İYİP lideri Dervişoğlu Özel’le görüşürken, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ da Erdoğan’ın bir daha seçim kazanamayacağını belirtti. Milliyetçi cephenin toplam oyu %10’un üzerinde

• Chp de çürüme Gürsel Tekin le baya geçmişe gidiliyor... Burada da hafiften ele alınmış.

Birkaç saat öncede başka bir başlıkta ben de bahsettim işte :

• nihilist76 kullanıcısına yanıt

Kötünün iyisi demediğin kaldı :

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ KİMSE RTE’nin CUNTASINI GÖZÜNDE BÜYÜTMESİN ‘’Serdar Akinanyoutube
    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in milletvekili olmasının önündeki en büyük engel olan Yargıtay'daki “resmi belgede sahtecilik” dosyası için zaman durdu. Dosyadaki bazı belgelerin kaybolması ve yerine konması ile uzayan süreç, tebliğname engeline takıldı. Temyiz sürecinin işleyebilmesi için Tekin'e ulaşması gereken tebliğnamenin yapılamadığı ortaya çıktı. 12 Haziran'a kadar tebliğname geciktirilirse Tekin dokunulmazlık kazanacak. 2 yıl 6 ay hapse mahkum oldu Tekin'in resmi evrakta sahtecilik suçlamasıyla aldığı 2 yıl 6 ay hapis cezasıyla ilgili Yargıtay 11. Ceza Dairesi'nde bulunan dosya, bir türlü temyiz incelemesine tabi tutulamıyor. Dosya Yargıtay Başsavcılığı'ndayken önce içindeki en önemli belgelerden, “iddianame, nüfus ve sabıka kaydı, Tekin'in savunmasını içeren savunma zaptı, duruşma tutanakları, gerekçeli karar, bilirkişi yemin zaptı” kayboldu. Kaybolan belgelerin ikmali için yerel mahkeme ile yapılan yazışmalar nedeniyle 478 gün geçti. Tekin'in dosyası şimdi de tebliğname engeline takıldı. CMK uyarınca Yargıtay Başsavcılığı'nın dava dosyası için “bozma” veya “onama” istekli görüşünün taraflara iletilmesi gerekiyor. Temyiz incelemesi tebliğnamenin taraflara ulaşmasından 7 gün sonra başlıyor. Yargıtay Başsavcılığı'nın görüşünün Tekin'in eline ulaştırılamadığı belirlendi. Tebliğname 12 Haziran'dan sonra ulaşırsa, milletvekili olacağından alacağı cezadan da kurtulmuş olacak. Ceza onanırsa adaylığı düşecek Gürsel Tekin, resmi belgede sahtecilik suçundan aldığı cezanın Yargıtay 11. Ceza tarafından onanması halinde, işlediği suç “yüz kızartıcı” olduğu için adaylığı düşecek. Cezaevine de girmesi gündeme gelecek olan Tekin'in, siyasi hayatının bitmesi mümkün. Ancak karar 12 Haziran'dan önce çıkmazsa Tekin, milletvekili dokunulmazlığı kazanacağından hapis tehlikesini de atlatmış olacak Abone Olmak için; http://bit.ly/SerdarAkinan
    https://www.youtube.com/watch?v=8qn10dnQKWs&feature=youtu.be

İmamoğlu ndan bir farkı da yok. Alayı aynı ...

• İlçe kongreleri iptal edilmiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Demokrat Dedeniz göndermeli mesaj paylaşmış yarım saat önce :)

• Lexco kullanıcısına yanıt

Vesayetçilerin yargı aparatları kayyumu bahane ederek engel çıkartıyor. Özgür Özel mücadelenin CHP’ye dahi kayyum atansa bile devam edeceğinden bahsetti bugün. Korkaklık başa bela. Bakalım aparatları üzerinden daha ne kadar süre operasyon çekmeye devam edecekler. YSK’ya başvuruyu da yapmışlar. Gerçi Kuzey Kore, yamyam kabileleri düzenine geçtiğimiz için fark eder mi emin değilim. CHP de yıllarca malumun kayyumu üzerinden yönetilmiş ruhumuz duymamış. İktidiara oynayan ilk adamı da korktukları için aparatları üzerinden hapse attırdılar. Bu dönem aydınlanma dönemi oldu, hepimize ders oldu

• hala akp de akp alın size akp parti birbirine girmiş resmen kaynıyor kazan gibi.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ KİMSE RTE’nin CUNTASINI GÖZÜNDE BÜYÜTMESİN ‘’x (formerly twitter)
    CHP 🫶 Hasan Üstgül (@huestguel) on X
    https://x.com/huestguel

bu adamdamı akp lü?

dünyaya rezil olmasak iyi bir kaç hafta sonra.

k.k ve adamları polis le bile basar genel merkezi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Eylül 2025; 19:30:28 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    KK diye diye ne mesai harcadınız yahu adamın yolunu dört gözle bekliyorsunuz da daha çook beklersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Çokta umrumda gelmesin :) CHP'de yeni KK'ler mi biter iç kargaşa koltuk kavgası mı biter...

Gelirse Ekime gelmezse kasımaa artık...

Not: Bu arada benim şahsi okumam mahkeme Ankaradaki davayı 2-3 ay geri atacak karar vermeyecek o sırada CHP kendi içinde yiyecek birbirini. İstanbul İl başkanı atanan Gürsel Tekin'de Pazartesi İl Binasına gidecem diyor. Asıl olaylar ondan sonra görülecek. Yoksa KK işine ben mantıklı bakmıyorum. Haa gelirsede CHP düşünsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Eylül 2025; 19:34:30 >

Valla ben patlamış mısırımı kolamı aldım idmb 9.0 puanlık bir şey bekliyorum ne yalan söyleyim.

Fokur fokur kaynayan kazandan tıssss diye bir ses çıkmasını bekliyorsan oda senin optimistliğin.

k.k dan nefret ederim bu arada sayesinde dünyayada rezil olucaz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Eylül 2025; 19:38:27 >
  • Konu sahibi eko trolü hep aparat dediklerini suçluyor ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ KİMSE RTE’nin CUNTASINI GÖZÜNDE BÜYÜTMESİN ‘’ 

Aparatların hepsi chp li olunca algıya yalana kaldığı yerden devam zavallı ekmek parası işte der en fazla

Şikayetçi chp li ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ KİMSE RTE’nin CUNTASINI GÖZÜNDE BÜYÜTMESİN ‘’ 

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ KİMSE RTE’nin CUNTASINI GÖZÜNDE BÜYÜTMESİN ‘’www.cumhuriyet.com.tr
    'Şikayeti' yapan kişiydi... CHP İstanbul'a 'kayyum' atanmasına neden olan Özlem Erkan, İmamoğlu ve Özgür Çelik'le yan yana fotoğraf çekilmiş!
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/sikayeti-yapan-kisiydi-chp-istanbul-a-kayyum-atanmasina-neden-olan-ozlem-erkan-imamoglu-ve-ozgur-celik-le-yan-yana-fotograf-cekilmis-2431880

• Özgür bey bu saatten sonra daha dikkatli olur ne kadar KK adamı varsa tasfiye eder partiden. Jet hızıyla gürseli şutlaması gibi

@kerimcem
    Valla hiçte nefret ediyorsunuz gibi gözükmüyor. Mesajların çoğusunu okuyorum birşey yazmamam burda olmadığım anlamına gelmez. Lakin şunu farkettim sizin bu piroya sempatiniz var. 2023 secimleri öncesi aday olsun diye cok istediniz oldu. Şimdi yine rakibiniz olması için can atıyorsunuz. Rakip KK ise kazanılmayacak seçim yok çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 4 Eylül 2025; 20:2:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ayın 15'inde koltuk altından gitmez ise eder tabi :) Oda EDEBİLİRSE... ( O güç o liderlik var mı onlarda halen emin değilim. )

Bu arada öyle kafama göre seni attım gitti diyemiyon .

Kurullar var savunma hakkı var.

Sonradan çark etti ayın 26 sına savunma hakkı vermişler Gürsel Tekin'e ! Ee bugün daha ayın 4 ü !!! Yani resmi olarak halen daha CHP'li adam.

Adam pazartesi ben İl binasına gelecem diyor Mahkeme mühürü bana verdi artık İstanbul İl başkanı benim diyor ona bir çözüm veya öneri var mı ? Ve ayın 15'inde KK'de gelirse ikisi ortak hareket ederse sen gör curcunayı ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ KİMSE RTE’nin CUNTASINI GÖZÜNDE BÜYÜTMESİN ‘’ 

Cipsleri koloları hazırlayın benden söyelemesi. Heee mahkemeden böyle bir karar çıkmazsada çıkmaz BANA NE bu arada CHP ve CHP'liler düşünsün. Onun arkasına İBB iddinameleri çıkacak zaten 3-5 ayda onu tartışırız artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Eylül 2025; 20:13:16 >

• CHP yi şerefsizlere bırakmamak için sonuna kadar direneceğiz, ha son kertede baktık olmuyor YENİ BİR KEMALİST PARTİ KURARIZ. ve o yeni parti ile iktidara yürürüz.

yeni parti kururduktan sonra belediyeler,meclis üyeleri,millet vekilleri o yeni partiye geçer. eski parti chp ise sadece isim ve tabeladan ibaret hale gelir.

ne kadar hain şerefsiz,siyasi fosil varsa işte orada kalır tüm ağırlıklardan ve haiinlerden kurtulmuş şekilde daha güçlü şekilde yükseliş ve şahlanışa şahit oluruz.

bızıları chp bölünürse iktidar olamayız diyorlar da şu saatten sonra hangi geri gerizalı muhalif Kemal Kılıçtaroğlu nun genel başkan olduğu partiye oy verir ki?

chp bölünüp yeni parti kurulursa ve belediye başkanları,vekiller meclis üyeleri yeni partiye geçerse Özgür Özel in ve ekibinin genel başkan olduğu yeni kemalist partiye mi oy veririz,yoksa KK nın genel başkan olduğu chp ye mi?

biz

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Kemalist parti?

Özgürün başında olduğu ya da 13 yıl koltukdaroğlu tarafından yönetilemeyen mi?

Atatürk ile Chpnin alakası yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarın ki YSK kararına dikkat kesiliniz. Bu karar ülkenin kaderini belirleyecek.

Kader derken -olumsuz bir kararda- boyun eğeceğiz anlamında değil!

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

peki kimin var? akp nin mi,yoksa stepne lastiği mhp nin mi

alakalı olanı söyle de biz de gidek ona oy verek

• 
Sayfa: önceki 962963964965966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.