Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (936. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.826
Cevap
43
Favori
376.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BUNLARIN HAYATLARI BÖYLEEEE..

HEP BOŞ İŞLERR.. ALGII..

AMA ARTIK KİMSE YEMİYOR..

BUNU SON SEÇİMLERDEDE GÖRDÜLER.. SALYALARI AKA AKA BELEDİYELERE SALDIRIYOLAR..

EN SON ÖRNEĞİ BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANI..

NAAPMIŞŞ BUNA NERELERİNDEN NE UYDURACAKLAR..

GERÇİ İÇERİ ALDIKLARINA BİŞEY UYDURAMADILAR DA BİR BU KALDI ..

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

tipik kerimcem işte.

• berbat bir parti. zaten halkın teveccühünü kaybettiler. ülkeyi rezil ettikleri gibi, kendileri de rezil haldeler. ama ısrarla iktidarlarını sürdürmeye çalışıyorlar. boşa kürek çekmek. bunlar hariç, herkes akp'nin sona geldiğini görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkTechno

Sen kendini biliyorsun, herkes de seni biliyor. Sen Osman Öcalan'ı övdün. Onlarca şehidimizin katili herif şeytan değilmiş.

Alıntıları Göster

ben övmemi yapmışım adam çocuğumu dağa göndermem demiş zaten anti pkk lı o adam birazda zaten.

sonradan vazgeçmiş pkk dan.

neresinden övme çıkardın hayret valla.

akp nin konuşma yatırdığı metinde kürtlere geçmişte tek parti döneminde chp nin kürtlere yaptığı zulümler adına konuşuyor zaten pkk adına konuşmuyor, pkk övmeside yapmıyor anlamada probleminiz var cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Ağustos 2025; 21:26:6 >

• Ya şu poz nasıl ortaya çıktı , bilal oğlan orta koltuğa oturdu vali bey üzerinde durmadı mı _

yoksa oturulurken bilal oğlan a vali bey o koltuğu mu işaret etti.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
  • morphine84 M kullanıcısına yanıt

AKP’liler hala RTE’den sonra partinin Fidan’a falan kalacağını sanmaya devam etsinler. Eğer CHP veya muhalefet bir sonraki seçime kadar çözülmez ve seçimi kazanırlarsa AKP ve türevleri tamamen tarihe gömülecekler. AKP muhtemelen akıl küpü Bilal’e kalacak, bütün veriler bunu gösteriyor. İmamoğlu veya onun göstereceği aday çok ama çok kolay bir galibiyet alacak ve AKP-MHP tayfasının PKK’ya yanlamasının en büyük sebeplerinden birisi de bu, bu kadar emin konuşuyorum. Türkiye önümüzdeki en az 20-30 yıl Atatürkçü-Milliyetçi bir ittifak tarafından yönetilecek. AKP ise Bilal’in önderliğinde YRP gibi bir şey olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trollükten gelen parayla dedeman'larda mini etekli kızlarla geziyor neyse ki kralın biri dayanamamış herhalde az kalsın dayağı yiyormuş

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’x (formerly twitter)
    Kendine Muhabir (@KendineMuhabir) on X
    https://x.com/KendineMuhabir/status/1956842547269230927

bu arada hesabı da erişime engellenmiş

boşa geçmiş bir ömür

• chp , İzmir çöp ve grev ile gündem de iken şimdi de ( terör sempatizanları ve bazı garip çeteler zaten hep var ) halkın - emekçinin - vatandaşın - yurttaşın - emeklinin - öğrencilerin , gençlerin " toplu ulaşımına da " ZAM yaptı.

İZMİR CHP = TOPLU ULAŞIMA ZAM , KISITLAMA VE İMKANLARI KALDIRILMASI

CHP ibb , ise tam gaz rüşvet - yolsuzluk - liyakatsizlik - israf - beceriksizliklerle gündem de iken ! Şimdi de beyoğlu da garip tipler ( ilginç ilişkiler - akrabalıklar - ticaretler ) gündeme gelöeye başladı.

CHP ve Yolsuzluk - liyakatsizlik - rant - rüşvet - israf .

Ve chp / hdp lardeşliği tam gaz devam ediyor Aynı gün aynı yer aynı kürsü de birisi kürtleri parlatıyor bir diğeri de alevileri parlatıyor.

Her yer de her dakik demirtaş ' a özgürlük deyip , demirtaş neden hapiste diyenler de var.

Chp kürt sorunu var , hdp ' de hem kürt hem de alevi sorunu var diyor. Alevilere ' onlar emekçi diyor " laf arasında.

Padişahın ölen kuşu misali , chp ve hdp sinsi fikirlerini tam olrak söyleyemiyor tabi !!!

Kürtler hak hukuk toprak kimlik devlet istiyor. İnanaçları zaten her dakika farklı,

Aleviler de ( galğba alevi devleti kuracaklar , inançları nedeniyle özgür değillermiş gibi biz de mağduruz diyorlar.

CHP HDP kardeşliği de kürt alevi ( aslında ermeni rum yunan yahudi olanlar ortaya çıksa herşey belli olacak ) sorununu biz çözeriz diyerek kent uzlaşısı ile sahalar da.

Türk müslüman olanlar da 6+2 masa ile demokrasi istiyoruz diyerej hdp/chp ye su taşıyorlar.

ŞEHİT SAVCI SELŞM KŞRAZ ' A ALLAH RAHMET EYLESİN. ONUN KATİLLERİNE DESTEK OLAN , SESSİZ KALAN , SAVUNANLARA DA LANET OLSUN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• KENT UZLAŞISINA OY VERİP ,

EKREM İN VİLLALARINI VE MURAT ONGUN LÜKS VİLLA KİRASINI SAVUNANLAR " LÜKS HAYAT " ELEŞTİRİSİ PEŞİNDE.

CHP çıkıp benim ki daha lüks yaşıyor aslında yarışına da girer mi acaba ? Sahte diploma için tele1 ve halktv 24 saat haber yapıyor da . Ama ekrem masum )

Masum ' da tv de chp ibb ekrem için ağlasın .... Ekmek büyük köfte ile doldurmak gerek...

• Türk düşmanlarının yeni icraati (?)

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Türkçeni anlamakta zorlanıyorum.

Ne yazmak istediğini ve ne anlatmaya çalıştığını tam olarak anlayamıyorum.

Acaba Türkçe senin ana dilin değil mi?

Suriyeden mi geldin?

• Lexco kullanıcısına yanıt

Soydaşlarımıza sahip çıkamıyoruz ki, Çin ile yapılan iş anlaşmaları, İsrail ile devam eden ticaret. Bunlar turnusol değilse nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArAdiAzZz -- 17 Ağustos 2025; 15:58:57 >
  • SON DAKİKA!

AKP’nin 31 Mart hezimeti sonrası Türkiye’deki CHP’li belediyelere başlatılan operasyonlarda tutuklanan kişilere yapılan ‘’ İFTİRA AT KURTUL ‘’ şantajı Özgür Özel tarafından deşifre edilmişti.

Türkiye’nin 2. SUSURLUK OLAYI olarak tanımlanan bu skandal ilk kurbanını verdi.

AKP’li üst düzey yönetici Mücahit Birinci kesin ihraç talebiyle disipline sevkedildi

www.sozcu.com.tr
    AKP'den Mücahit Birinci kararı: Kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/akp-den-mucahit-birinci-karari-kesin-ihrac-talebiyle-disipline-sevk-edildi-p212943

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

bir dilli daha adaya veda etti

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

bu her mesajında aynı kilit kelimeleri kullanması zorunlu ama gerisini önemsemiyorlar herhalde.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• bu biriciyede ne taktılar akp içindede sevilmeyen biriydi darısı özlem zenginin başına.

• ry4n kullanıcısına yanıt

AKP ile CHP arasında en önemli farklardan birisi tam olarak bu işte kimsenin gözünün yaşına bakmaz İHRAÇ EDER...

Bu isim CHP'li olsa çıkar ben Atatürkçüyüm Kemalisttim der bir Onuncu Yıl marşı patlatır bir Atam kalkta ben yatam der ve partide kalırdı. Hatta CHP sıkı sıkı sarılır adına mitingler yapardır.

Not: Bu arada AKP'nin bu yaptığı hamle Özgür Özel ve CHP'ye büyük GOL farkında değilsiniz. Özgür Özel'e senin Saygıdeğer İş insanı dediği itirafçı Murat Kapkinin İFadesi Aynen doğru kabul ediyorum ve partiden İhraç ediyorum diyor hadi sende diğer 3 ifadesindeki İmamoğlu ve Murat Ongun ifadelerini Kabul et demeye gidiyor bu olay aslında :)

Bakalım CHP yönetimi Saygıdeğer SAYIN iş insanı dürüst Murat Kapkinin İtrafları çerçevesinde kesin ihraç istemiyle İmamoğlunu disipline sevk edebilecek mi :)

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Veda ederken her Akp'li gibi hunharca yalamayı da ihmal etmemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mücahit Birinci ani bir kararla disipline sevki beklemeden AKP’den istifa etti.

Mücahit Birinci istifa mesajında Erdoğan’dan ‘’ MÜMİNLERİN EMİNİ ‘’ olarak bahsetti.

Ben Sayın Cumhurbaşkanımızı bir baba dostu, büyük bir Lider, benim penceremden Müminlerin Emini olarak görmeye devam edeceğim. Bundan sonra da nerede ve ne zaman ihtiyaç olursa, Liderimin yanında durmaktan bir an için bile tereddüt etmeyeceğim bilinmelidir. Bu vesileyle çocuklarıma, anneme, aileme daha çok vakit ayıracağım inşallah. Tüm kardeşlerime hakkım helaldir

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

zoortt

• 
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.