Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.905
Cevap
44
Favori
379.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bunların kafaları nostalji zaten üstad... Buna "Akp demokrasiyi katlediyor" desen adam ta 70'leri 80'leri sayıklıyor... ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Arif Doğan'ın Jitem'i kurdum demesi nasıl itiraf oluyor ben onu anlamadım. Neyse bu konu bambaşka zaten.

Pkk'lı tanıklığında bu ülkenin askerleri yargılandı kimler alkış tuttu onu da çok iyi biliyoruz.

YA bu balyoz ergenekon olayında ki saçmalıklara gelirsek şu konuya kendi başıma 5 sayfa falan eklerim atacağım mesajlarla.

Sözde asker toprak altına silah saklamıştı, ulan ne hikmet ise saklanan silah 2 kürek ile bulunuyor :) Birde yine ne hikmet ise fetöcu ve akp yandaşı gazeteler ve medya organları bunu önceden çıtlatmaya aşlıyor (her zaman olduğu gibi)

Sonra sabahın köründe daha silahlar bulunmamış, ama yine yandaş ve fetöcu basın silahların bulunduğu yerde bekliyor ki kazı yapılıp silahlar çıksın.

Yani daha bin tane rezillik...

gülen için ağlayan Bülent Arınç!a suikast yapılacakmış falan.. Lan Bülent ARınç kim ya...

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Bak ülkeyi ABD uşaklığına iten Menderes'i severler, Evren'in darbesi ile gelen ÖZal'ı da...

ABD'nin bir projesi deyince kızarlar...

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Yine ezbere geliyor yine...

Menderes o dönem ne boklay yiyordu onu da yazacakmısın

• Ülkede Menderesten bu yana sürekli sag partiler iktidar olmus ve yüksek enflasyonlar, satilan fabrikalar, ABD nin Ortdogudaki kolu olmuslardir. Sol Parti iktidar oldugunda ise birinde Kibrisi almis digerinde ise Ekonomiyi düzlüge cikaracak olan programi uygulamaya koymustur. Sonrasi malum...

• _turbo_ kullanıcısına yanıt

ZİYAAAAAAA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt

evet ya izmir var mesela

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ınstagram
    TV9İzmir on Instagram: "İzmir’de Lise Mezuniyet Videosu Tartışma Yarattı: “Godfather” Temalı Çekim İkiye Böldü! İzmir’de bir lisenin mezuniyet öncesi hazırladığı video sosyal medyada gündem oldu. Henüz adı açıklanmayan lisede son sınıf öğrencileri tarafından çekilen ve ünlü mafya filmi “The Godfather” temalı olarak kurgulanan mezuniyet videosu, izleyicileri ikiye böldü."
    https://www.instagram.com/reel/DJLxpNICzEn
  • Oo tacizci savunucusu olmuşsun, level atlamışsın

• Bu gençler liseli ve reşit bile değiller. Neyi ima etmeye çalışıyorsun sen hayırdır?

Sen önce mültecilerle yaşayan karını kızını düşün, bırak daha reşit bile olmamış gençleri. Sübyancı mısın hayırdır?

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

neredeyse çıplak gezmek kendini teşhir etmek medeniyet olamaz zaten reşit bile değiller çocuklar Atatürkçü düşünceyede ters bu.

lisede kılık kıyafet kuralları vardır aç mevzuatı oku özgürlük var diye her şeyi yapacağın anlamına gelmiyor vücudu saran dar abiye giymek başlı başına yasak zaten karşıncada yobaz damgası yediğin için ülke salça olmuş durumda bu konuda.

benim kardeşim öğretmen onların bile giymesi yasak daha öncedende yasaktı akp ile alakası yok gece hayatı mekanı değil orası kamu kurumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Haziran 2025; 14:2:13 >
  • Konunun bunlarla hiçbir alakası yok. Derdiniz tamamen başka. Bırakın bu edebiyatları.

Ne özgürlük konusu, ne sekülerlik konusu değil konu şuan. Bu medeniyet demedik, Atatürkçü düşünce budur demedik.

Öğrencilerin yaptığı bir yanlış var. Gençler sonuçta. Öğretmenler ve okul idaresi görevini yerine getirir öğrencileri yönlendirir eğitim verir. Bu bambaşka bir konu. Teşhirciliği öven ve ya okulda kılık kıyafet yönetmeliğine karşı çıkan yok.

Utanmaz bir şekilde konuyla alakasız bir biçimde bunu atıyorsa birisi, forumda reşit bile olmayan öğrenciler üzerinden sapıklık yapan bir sübyancı var demektir.

Atatürk'le olan dertlerinize başkaları üzerinden kılıf uydurmadan önce mültecilerle yaşayan karınızı kızınızı düşünün.

o zaman başka ben bu görseli savundun sandım.

dünyada cinsel temalı show larıya teşhirciliğle tanınan Madonna bile gider resmi yerlerde devlet kurumlarında babanne,muhafazakar memur gibi giyinir her yerin bir adabı oluru var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Haziran 2025; 14:14:51 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Okul kıyafetini serbest bırakan yönetimle alakalı bir durum.

Serbest bırakıp sonra şunu giyemezsin demek zor.

Bir sözün varsa ilgilisi Eğitim Bakanlığıdır.

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Suskunlugunla duruş sergileyemeyip üç kez klavyeye koşup, takmıyorum rolüne bürünmende komik olmuş. Zira gerçekten umursamasaydın, bu kadar çırpınmazdın? Belli ki laflarımin tam üstüne oturmuşsun, canın fena halde yanmış.

Aktrol müsün diye de dansöz gibide kıvırma.

Forumda karşıt fikirde olanlar birbirine genelde troll diye takılır. Ama o densiz, takılmanın ötesine geçip hakaret etti! şimdi mi aklına geldi ailelere varınca laf söylenmesi yanlış diye? O hadsizliğe göz yuman sen değil miydin? Troll karşıt görüş değilmiş öyle mi? Peki siz, önünüze gelen her düşünceyi troll diye damgalarken, şimdi mi aklınıza geldi trollüğün ne olduğu?

Hani diyorsun ya eğer kendi söylediklerinin yüzde yüzüne kendinin inandığına yemin edebiliyorsan diye madem öyle, o troll gözüyle baktığınız tüm forum üyelerine, ki bunların tümünün karşıt fikirde kişilikler olmadığına da sen yemin edebilir misin? Hadi buyur görelim.

• Milli İrade Gaspıyla GOP Belediye Başkanlığı’na atanan AKP’li Eray Karadeniz, sanki seçim kazanmış gibi esnaf ziyaretine çıktı

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’www.sozcu.com.tr
    AKP'li Karadeniz seçilmiş başkan gibi sokağa indi - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/akp-li-karadeniz-secilmis-baskan-gibi-sokaga-indi-p183265
  • Özgür Özel’den GOP’daki Milli İrade Gaspına istinaden:

AK Partili bir belediye başkanının yerine bir vekil seçilecek olsun, aday çıkaran Özgür Özel namerttir.

Bana sordular 'Gaziosmanpaşa'ya vekil seçilecek, AK Partili bir vekil olur mu?' dediler. Dedim 'tenezzül meselesi. Söyleyeceklerim bu kadar."

Yolsuzluk, hırsızlıkla suçlanan CHP’li başkanın halasının evinde oturduğu ve işe yürüyerek gidip geldiği ortaya çıkmıştı

oturduğu ev

merve mikronun açık kızım😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt
    Bu durum sosyal medyada popüler olmak için yapılan ve yetersiz aile ve okul eğitimi sonucu oluşan bir istismardır.
    Olayın olması değil Tüm ülkeye bu görüntülerin yayılması istismardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskender86 -- 12 Haziran 2025; 15:11:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendini bu kadar yerin dibine sokmaya değer mi gerçekten? Attığım mesajın senin dediklerin ile alakası bile yok. Ben varsayımsal bir mesajı takmazdım dedim. Okuğunu anlamakta problemlerin var senin. Ben her hangi bir role bürünmüyorum. Senin kimsin de söylediklerin canımı yakacak?

Sen o arkadaşın söylediklerine etiğe aykırı diye cevap vermedin. Sen o arkadaşın söylediklerini kişisel muhatap alıp cevap verdin. Ben de sana sordum aktroll müsün diye. Kıvırma nerede anlayamadım? Kıvıran sensin.

Aktroll değilim bile diyemiyorsun, kıvranıp duruyorsun. Hiçbir soruma karşılık veremiyorsun. Hadi söylediklerinin tamamına kendinin inandığına yemin et, bütün forum görsün. Kendi yazdıklarına inanmayan bir insana kimse inanmaz. Sonra bana neden troll diyorlar diye ağlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 12 Haziran 2025; 15:32:57 >
  • 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.