Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡TUTUKLU CUMHURBAŞKANI Adayı İmamoğlu’nun ADAYLIK OFİSİ AÇILDI! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Long Nightt Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.932
Cevap
46
Favori
357.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seçimleri kaldırın da olsun bitsin artık ne olacak boşuna masraf.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İmamoğlu aday olamasın olursa kesin kaybedeceğiz diye her yolu deniyorlar, bunlardaki korku komik seviyelere geldi.

Bunu yaptıran kişinin diploması daha şaibeli ama soruşturacak medya yok.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Sınava girip mi aöf kazandın yoksa lisans mezunu olarak mı? Yani o açından aöf diplomasını da iptal ederler.

Gerçi şu durumda ilkokul diplomasını da iptal edebilirler. Sonuçta artık hukuki bir dayanak aramıyorlar.

• Türkiye artık resmi olarak Rusya tarzı yönetime geçmiştir.
    Siyasal İslamcılar zulmü bugün demokrasiye inen sopadır.

Allah bildiği gibi yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendilerine zarar veriyorlar boyle yaparak. Ayni seyi Istanbul seciminde yaptilar, 2. tekrarda farkla kazandi Ekrem.

Ekrem imamoglu'nu secimden uzak tutsa bile ayni sey olacak, aday olarak chp'den kim cikarsa ciksin simdi kesin olarak kazanacaktir.

Ben kemal geliyorum

• Ekrem olmaması hayırlı mansur olsun cb olunca dıplomayı geri verir zaten

• por favor kullanıcısına yanıt

Diplomanın sahte olduğunu gösteren bi kanıtınız varmıdır?

Troll haber siteleri dışında adam gibi kanıt sunarsanız sevinirim.

Ha kanıtınız yok ise bu yazı baştan aşağı safsatadır.

• Islamcilara oy verirken ne dusundunuz de sasiriyorsunuz? Adam kendi agiziyla soyledi demokrasi trendir, zamani gelince inecegiz diye? Saka yaptigini mi zannediyordunuz?

Mukemmel adayi bekleyenler, Soganci pilavcilar, zaferli kanziler, o adayin kadinin ustunde goz var ben oy vermem oggggghhhhhh diyenler, Iran devriminde ABD'nin verdigi "gominikler geliyor gominikler hepinizi yüyecehler korkuyusla mollalari destekleyen sekulerleri hatırladınız mı?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 13 Haziran 2025; 16:56:15 >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    İkinci üniv olarak yazılmıştım hocam ben mevcutta 4 yıllık örgün (lisans) üniv okurken. Herkes için geçerli tabii şu dakikadan sonra her türlü hukuksuzluk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 18 Mart 2025; 18:49:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözün bittiği yer. a*p ve e*doğanın Muz cumhuriyetinde sıradan bir olay yine. Ama son gülen iyi güler sakın o iktidarı bırakmasınlar yoksa sonları asla iyi değil kendileri için bu iş burada asla bitmeyecek. Kimse o koltukta sonsuza kadar oturmayacak. Saltanat yok bu ülkede bilinsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada akp ve rte Ekremi %100 cumhurbaşkanı yaptı bu olaydan sonra akp kendi kendini bitirdi bu olayla beraber aktroller de gülüyor sahte diye neye güldüklerini ne yaptıklarını bile anladıklarını sanmıyorum :D karar iptal edilcek diye düşünüyorum diğer seçimde cumhurbaşkanı ekrem imamoğlu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 18 Mart 2025; 18:52:16 >
  • İstersen 100 yıllık olsun.. kanuni değilse iptal edilir. Hak adalet diye ağlayanlara bak sen

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Öyleyse iyi ama sonuçta bir dersin sınavında kopya çektiğini falan söyleyip iptal ederler. Durduran bir şey yok sonuçta.

• İmamoğlu'nun avukatı: Karar yok hükmündedir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi kararını değerlendiren avukatı Mehmet Pehlivan "Üniversite yönetim kurulunun böyle bir karar alma yetkisi yoktur. Bu karar yok hükmündedir. Bunu mevzuata dayanarak söylüyorum." dedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Game of therones başlasın

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.