Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.831
Cevap
43
Favori
377.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mustafa Varank değil o sallama!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    O sanmistim hatami duzelttim ama sizin icin degisen birsey olmadi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

siyasal solcu   biz siyasal islamcıların ne mal hırsız olduğunu yüz yıldır biliyoruz.

yahu solcular çorba kepçesiyle çalmışsa akp tayfası dozer kepçesiyle çaldı.

yani bize hırsız diyenlere bak be

• eriemiva kullanıcısına yanıt

+1 bu kadar güzel anlatılabilinirdi Siyasal İslamcılar.

Yanlız son yazdıklarına katılmıyorum. Yedikleri haltlar , yaptıkları haksızlıklar yanlarına kalacak. Akp iktidarı süresince de hep kaldı ve 20 yılı aşkın Çok büyük bir süreçten bahsediyorum burada. Bu dediğinin olması için ülkede birşeylerin ters yönde değişmesi gerekiyor..Ülkeye bakıyorsun herşey ters. Umarım ben yanılırım.. İyi forumlar.

• “Türk halkı

hırsızı çok seviyor. Büyük hırsıza tapıyor. Küçük hırsızdan

nefret ediyor.”

Eğrisi Doğrusuyoutube
    #sondakikamagazin #shorts Yeni videolara daha erken erişim ve Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UC4lUXkAQjyzvcxbR4E3oGEg/join ►Daha fazla video için abone olun!► http://www.youtube.com/c/EğrisiDoğrusu İlginiz ve destekleriniz için teşekkürler...
    https://www.youtube.com/shorts/yJiZL26UzLA?si=KL_bS0jonnnis95Z

yani Ekrem İmamoğlu nu çok büyük hırsızmış gibi lanse etmeniz,böyle bir algı oluşturmaya çalışmanız SİYASİ OLARAK KENDİ AYAĞINIZA SIKMAK DEMEKTİR EY AKP TROLLERİ.

eğer Eko ya zarar vermek istiyorsanız fırından simit çalan küçük hırsız gibi lanse etmeniz gerek.

• KimYon.Reyiz kullanıcısına yanıt

alenen işlenen suçları ülke seyrediyor, forumun seyretmesi şaşılası değil.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

kendisini milletten büyük sanan, arkasında halk desteği olmayanlar hep yenildi, silinip gitti, bunlar da yenilecekler, bunlar da siyasi tarihin çöp kutusuna gidecekler.

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

yahu güzel kardeşim, karşındaki yapı, "siyasal solcu" demiş??? siyasetten ayrı solcu mu olunur ki zaten?

sen de bu "cismi" ciddiye alıp cevap yazıyorsun.

• blackjack8696 B kullanıcısına yanıt

acilen anketlere göz at. sokağa, pazara, markete çık. ampul yoğun yerlere değil, normal halkın olduğu yerlere . ampul patladı bile.

• 2K23 kullanıcısına yanıt

Birde ağzı hala maklube kokanlar var  

Bu arada apo güzellemeleri nasıl gidiyor, mecliste konuşunca avuçlarınız patlayana kadar alkışa hazırmısın.  

• konuyu boşlamayın arkadaşlar. mikro olarak bu konunun encamı, makro boyutta ülkenin grafisidir. ilk günün heyecanı, adalete duyulan açlık, demokrasiye bağlılık asla ve kata azalmamalı, kaybolmamalı.

bu güzel ülkenin kaybedecek dakikası bile yok artık.

İmam bayıldı kardeş, parmaklıklar arkasında çürüyecek.
    Ve elinizden hiç bir şey gelmeyecek.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Canım kardeşim anketlerin doğruları göstermediği defalarca kez kanıtlandı ne anketi? İşim gereği bütün gün halkın içindeyim ama o kadar fazla yanar döner adama rastladım ki inananamazsın. Yönetenler yönetilenlerin aynasıdır. Bunlar seçim günü geldiğinde tehdit veya savunma sanayimiz çok gelişti chp iktidarda olamazdı vayy gibi reklamlarla kandırılacak tipler.

Ampül patlamış olsaydı şu an ülkede ihtilal çıkardı. Bak o kadar haksızlık hukuksuzluk yapıyorlar, teröristlerle işbirliği yapıyorlar kolayını bulsalar Apoyu meclise sokacaklar, pahalılık almış başını gidiyor, tl ' nin değeri ortada, herşeye zam - herşeye vergi, ülkede rantçılık ve adam kayırma almış başını gidiyor.

Şu saydıklarımın çeyreği herhangi bir Avrupa ülkesinde olsaydı ihtilal çıkardı. Ama buraya bakıyoruz herkes halinden memnun. Ses çıkaranı da zaten istibdatla susturuyorlar. Her seçimde ampül patladı diyorlar bende tersini söylüyorum ve hep benim söylediğim çıkıyor. Umarım bu sefer de siz haklı çıkarsınız...

Bu mesajın çerçeveletilmesi lazım, daha güzel anlatılamazdı. Tebrik ederim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

az daha ısrarcı olsan, yerel seçimlerde akp büyük başarı kazandı, diyecek gibiyim kardeş ya.

şaka mısın? adamlar yerel seçimde çöktü. 2023 seçimlerini en iyi tahmin eden şirket bile, akp artık 2. parti diyorken, sen kadercilikten uzak duramıyorsun.

net olarak azayım, AMPUL PATLADI. en son hukuksuzluklardan sonra, çürüdü, gitti.

Teröristlerle işbirliğini chp yapmıyormu?
    İstanbulu, ankarayı ve bir çok ili, ilçeyi kimin sayesinde aldınız?
    Bugün bulunduğun ilçede sözde anket yapıyorlar, tipler ben teröristim diye bağırıyor.
    Çalın oynayın burda anca.

• ben şahsen "reyiz gaybetmez" algısının da, "agape bir şekilde gazanır" yalanının da artık haybeye dile getirilmemesi gerektiğine inanıyorum.

zira bunları sürekli iddia edenlerin ya içinde oldukları freddy kabusundan uyanmaları gerekiyor , ya da bu saçma argümanlarla , insanları meşgul etmemeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 12 Nisan 2025; 21:35:30 >
  • akp'nin en büyük kozu, sizlerin kafasına" akp kaybetmez, reyiz kazanır" algısını yerleştirmekti.

eğer siz, bu yalan ve algılardan kurtulmakta zorluk çekiyorsanız, kendinize bir tedavi protokolü falan belirleyin.

zira yerel seçimlerde çöken bir siyaseti, bu şekilde ayağa kaldıramazsınız.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Rte yerel seçimlere genel seçimler kadar önem vermiyor bunu herkes biliyor. Adamın koltuk sevdası var, çünkü yerel seçimde kaybetmek ona çok birşey kaybettirmedi aslında. Adam kafasına göre heryere kayyum atıyor veya birilerini istediği gibi içeri alıyor. (Örnek : İmamoğlu )

Benimki kadercilik değil tam tersi gerçekçilik üzerine alınma ama birçok arkadaş halen daha hayal dünyasında yaşıyor.. Ben şu ana kadar tekrar söylüyorum ki bu konuda hiç yanılmadım.. Bu adamların bu kadar adaletsizliğin ve rantın üzerine hazır yasama yargı yürütme organları ve orduyu da kontrollerine almışken bu kadar kolay bırakabileceğini sanıyormusun? Rte 'nin kendisine ait bir ordusunun bile olduğu söyleniyor ki 2017 başkanlık seçimlerini kazandığında atılan silahlar bu durumu kanıtlar halde.

Daha önce de söylediğim gibi umarım ben yanılırım siz haklı çıkarsınız..

• 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.