Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.831
Cevap
43
Favori
377.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekrem reyiz kısa süre önce tweet atmış, savunması ve görüşlerinin yer aldığı link de var:
    https://x.com/ekrem_imamoglu/status/1910756406128484618

Link şöyle, tıklamak yerine tarayıcıya yapıştırıp açın:
    https://www.ekremimamoglu.com/konusmalarim/milletin-geleceginin-teminati-olacagim/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Nisan 2025; 21:32:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

canının çektiğine ver "demokrasi aşığı"

demokrasi, akpcilik değil yalnız. halkın bir bölümümü ayrıştırmak hiç değil. kendini fasulye gibi nimetten saymak da değil. bilmediğin konularda atıp tutma.

ey forum üyeleri, şahsın "chp üyesi dırdırı" diyerek yapmaya çalıştığı şeytanlaştırma, kriminalize etme algısına uyandırayım sizi de. provokatörler böyle sızarlar halkın içine.

not:chp üyesi değilim ama sen bunu yazdıktan sonra, üye olmayı cidden düşünmeye başladım. senin gibiler sevmiyorsa, iyi bir şeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 11 Nisan 2025; 21:47:25 >
  • Bu kural dışı konuyu yönetim ne zaman kapatacak çok merak ediyorum.

• Murat Ağırel baya sağlam sözler söyledi !!!! Çürümüş hukuk sistemi sağlam eleştirdi.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’Onlar TVyoutube
    Dün sabah Onlar’dan Murat Ağırel ve Timur Soykan gözaltına alındı. Zorlu bir günün ardından olanları canlı yayında konuşuyoruz. Bekleriz…
    https://www.youtube.com/watch?v=CWOluuoHnJM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 11 Nisan 2025; 21:40:10 >
  • Özgür Özel:

"Akın Gürlek, Erdoğan'ı havalananında, çalışma ofisinde, evinde ziyaret edip rutin aralıklarla bilgi veriyor.

Bütün partililer biliyor, Ömer Çelik'e sorun."

Bu görüşmelerin aynısı 2009 yılında yaşandı şahıslar farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

senin gibi kutuplaştırıcı, ayrımcı, belki faşizme 5 kala tiplerle zaman kaybetmem. blok.

korkup kaçmıyorum, belki üstüme bulaşır sığ düşüncelerin diye araya blok koyuyorum.

yalnız, biraz olsun vicdanın kaldıysa, "ben hep chpye oy verdim" yalanını atma artık. ayıp.

• arkasında halkın çoğunluğunun desteği olmayan iktidarlar, neler yaparlar, hep beraber izliyoruz. erken seçim an be an yaklaşıyor.

• ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
  • "O bağlamda ben, bana isnat edilen suçlara cevabımı çok net ve kararlılıkla burada ifade edeceğim. Ama önce, "ben burada niye bulunuyorum"u ister istemez sorguluyorum. Ben burada niye bulunuyorum acaba? Sizin huzurunuzda ben niçin ifade veriyorum? Ya da bir şekilde suçlamamla ilgili savunmamı yapıyorum?

Çünkü ben, 16 milyon İstanbullunun kentinde, birilerinin ya da bir kişinin ‘Aşkım İstanbul’ diye sahiplendiği ve kendi malıymış gibi kabullendiği bir ortamda üç kez seçim kazanmış ve milletin sahibi olduğu bir şehrin, ait olduğu kişiye, yani millete devredilmesi konusunda, Türkiye demokrasisi adına devrim gibi altın harflerle geçecek bir seçim kazanmış, üç seçim kazanmış, bu anlayışa karşı milletin iradesinin geçerli olduğunu, egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ülküsünün yerine geldiğini, getirilen o sandıkta halkın iradesinin, bütün engellemelere rağmen, karşılığını aldığı, bir kişi kişi olduğum için ve o kişinin, ‘Aşkım İstanbul’ veya ‘İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır’ anlayışına karşı, böyle bir güçlü iradeyi milletçe ortaya koymamın karşılığı olarak ben Silivri'deyim."

savunmanın tam metni:

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’www.cumhuriyet.com.tr
    Bugün hakim karşısına çıkmıştı: İşte Ekrem İmamoğlu'nun savunmasının tam metni!
    https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/bugun-hakim-karsisina-cikmisti-iste-ekrem-imamoglunun-savunmasinin-2317982

• Mansur Yavaş, Ulaştırma Bakanlığı'na tepki gösterdi:

"2022'den beri yatırım programında olmasına rağmen, hala havaalanı metrosunu ihale etmediler.

İstanbul'la itişip durmayın."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Senin reis "muhalif olmak yasaktır" diye fetva verdikten sonra.

• Bu kağıt para için 30 gün çalışan bazı asgari ücretliler, “dünyanın en büyük ekonomisi” olduğumuza inanıyor böyle ak hesaplara laf anlatmakta falan hiç uğraşmayın kendi çamurlarında boğulsunlar cevap bile yazmayın. ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

• İmamoğlunun tutuklanması ile MB nın yaktığı paralarla bakın neler yapılabiliyormuş.....

50 milyar dolarla çok şey yapılabilirdi. Örneğin:

1. Eğitim: Yaklaşık 3.300 ilkokul inşa edilebilir (her biri 13 milyon dolar), 1.7 milyon öğrenciye hizmet verebilir.

2. Sağlık: 200-500 hastane kurulabilir (her biri 90-200 milyon dolar), milyonlarca kişiye sağlık hizmeti sunulabilir.

3. Çevre: Yenilenebilir enerji projeleri veya doğa koruma çalışmaları finanse edilebilir.

4. Yoksullukla mücadele: Mikrofinans veya yardım programları milyonlarca insana destek sağlayabilir.

Bu miktar, büyük toplumsal sorunlara çözüm üretebilecek devasa bir kaynak. Önceliklere bağlı olarak eğitim, sağlık veya çevre gibi alanlarda kalıcı etkiler yaratılabilir.

• İmamoğlu’nun savunmasının belki de en can alıcı noktası

30 yıllık arkadaşım, 25 yıllık, 40 yıllık dostlarım… 20 yıl önce ortaklık yaptığım insanlar, 15 yıl önce birlikte iş yaptığım insanları adliyeye getirip, zorla ağzından Ekrem'le ilgili kötü bir söz arama girişiminin kime faydası var Allah aşkına?

Kötü bir şey söylemiyorsa da hapse atılmasının kime faydası var? 12-13 yıldır görmediğim bir insanı zorladık, ağzından da bir şey almadık… Hapse atılmasının kime faydası var?

Beylikdüzü’ndeki komşularım, yan yana iş yaptığım insanlar… Bunları ifade almak için çağırıp, "Avukatına gelme, gel bir sohbet edelim" diyerek çağırmak kime fayda sağlar?

Bunlar kişilerin kendi beyanlarıdır, uydurma bir şey söylemiyorum. Dedikodu üzerinden konuşmam. Dedikoduya girersem sabaha kadar anlatırım. Neler anlatırım neler? Benim her şeyim aleni.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’www.sozcu.com.tr
    İmamoğlu'nun savunmasının tam metni ortaya çıktı! 'Milletimin geleceğinin teminatı olacağım' - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/imamoglu-nun-savunmasinin-tam-metni-ortaya-cikti-milletimin-geleceginin-teminati-olacagim-p162057

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 11 Nisan 2025; 22:50:1 >

• Ekrem İmamoğlu:

Bu milletin iradesiyle, bu milletin sahip çıkmasıyla ben, bu milletin geleceğinin teminatı olacağım. Buradan ant içiyorum.

Bu milletin evlatlarının birini bile dışarıda bırakmadan; etnik kökenine, yaşam biçimine, giyimine kuşamına, yuvasının geçmişine bakmadan, her birinin teminatı olacak bir sistemi; adalet devrimini, demokrasi devrimini bu topraklara ben ve arkadaşlarım getireceğiz.

Buradan ant içiyorum, söz veriyorum. Milletimin huzurunda, hem de adaletin huzurunda söz veriyorum.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’www.sozcu.com.tr
    İmamoğlu'nun savunmasının tam metni ortaya çıktı! 'Milletimin geleceğinin teminatı olacağım' - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/imamoglu-nun-savunmasinin-tam-metni-ortaya-cikti-milletimin-geleceginin-teminati-olacagim-p162057

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 11 Nisan 2025; 22:50:14 >

• Ekrem İmamoğlu’ndan AKP’nin bakan yardımcısıyken İstanbul savcılığına terfi (!) eden Akın Gürlek’e

‘Tehdit suçu işlemiş…’ Yok yahu! Ne zaman okudu, ne zaman dinledi de beni tehdit suçuyla suçladı?

Kamu görevlisine alenen hakaret… Bu neresi hakaret Allah aşkına?

Bu ifade özgürlüğü. Aynı zamanda görüşümü, eleştirimi yapıyorum.

Kime? Sistemi yöneten, kararları alan, süreçleri başlatan, kurumun başındaki kişiye. Kime yapacağım yani? Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ya mı konuşacağım? Oturup da çöp tenekesine mi konuşayım?

Görevi bu! Bakan yardımcısıydı, şimdi Başsavcı oldu. Yarın ne olur, umurumda değil. Ama görevi o. Sorumluluk alanı o.

• Rambo faşist falan bir şeyler zırvalayıp bloklamış

Faşist olan o mu ben mi hemen üstüme çullandı belli ucu dokundu

Bu tipler chpyi sardı konuşmaya bile izin yok

Benim gibi Atatürkçüler batıyor farkındayım

• Ekrem İmamoğlu’ndan AKP’nin İBB’deki 500 terörist PALAVRASI ve KUMPASI hk.

Ne oldu? "Beş yüz, altı yüz terörist var!"

Ne oldu? "Terörist" dedikleri, benden önceki atanmış vali, kayyum, benden önce bilmem kim...

Alındıktan sonra hop, kapattılar dosyayı. Sonra ne dedi o kişi? "Siyaseten söyledim" dedi.

Siyaseten milleti terörle yaftalar mısınız ya? Her evde şehit var, gazi var bu ülkede.

Bu nasıl bir ahlak? Bu nasıl bir bakış açısı? "Ekrem’le ilgili bir şey mi var? Terör de ekle oraya.

Olur ya, bir şey olur..."

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Var. Yüzde 78'i İmamoğlu diyor ankete göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.