Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.921
Cevap
44
Favori
380.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
  • ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’
  • Avrupa yakasında olanlar desteğe

yarın akşam

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 8 Nisan 2025; 23:13:0 >
  • Konu trollerin mesajları ve onlara gereksiz yere verilen mesajlarla dolu. İgnore edin rahatlayın bu kadar basit. Dertleri konuyu saptırmak İmamoğlu dışında kalan başka herşeyi konuşturmak.

• İmamoğlunun Avukatına Nedim Şener çok güzel cevap vermiş ...

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

hiçte güzel cevap verememiş. çünkü bugünki puan ve sartlar ile geçmişi yargılamak saçma.

o yıllarda lise mezunu adamı öğretmen yaptıkları yıllardı.

şimdi o yıllarda öğretmen lisesinden mezun olan öğretmen oluyor şuanki durumda kesinlikle olamaz peki 40 yıl önce lise diplomasıyla öğretmen olmuş kişiye sen 40 yıldır usuzsüz öğretmenlik yapmışsın,senin tüm özlük hakkarını 40 yıllıkk sigorta primlerini siliyoruz denebilir mi?

aynı 1888 yılı koşullarında gazete ilanı ile öğrenci geçişi yapılabiliyormuş demekki. devlet sana bir hak tanımışsa faydalanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 9 Nisan 2025; 0:41:8 >
  • ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’Beyaz Haberyoutube
    Doğru, tarafsız ve güncel haber alma isteği bir seçimdir. Siz de seçiminizi Beyaz Ana Haber'den yana kullanın. Beyaz Ana Haber hafta içi her gün Hande Sarıoğlu'nun sunumuyla 18:30'da Beyaz TV ekranlarında... Abone Olmak için: https://bit.ly/BeyazHaber Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/beyazanahaber Facebook Hesabı: https://www.facebook.com/beyazhaber Twitter Hesabı: https://twitter.com/beyaztvanahaber #BeyazAnaHaber #Haber #Beyaztv #Sondakika #Gündem
    https://www.youtube.com/watch?v=HgL_RbCXwU0&feature=youtu.be
  • CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, Yap-İşlet-Devret modeliyle yapılan Zafer Havalimanı'nın bilançosunu paylaştı:

"2025’in ilk 3 ayında;

• Garanti edilen giden yolcu sayısı: 329.433

• Gerçekleşen giden yolcu sayısı: 9.388

• Hata payı: % 97,15" ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Lise mezunu öğretmen yapıyordular ile bu durumun alakası ne tam olarak ?

Sonuçta ülkede bir sınav var o dönemde de ve 500 puan üstü alanlar ve ilk 1000 e girenler İstanbul Üniversitesi işletmeye girebiliyor. Üstelik İngilizce İşletmeye girmek için birde İngilizce sınavını geçmek veya hazırlık okumak lazım.

Ama 300 lü puan alan birisi Kıbrsı'ta hiç tanınmayan dershaneden bozma bir yerde. İşletme Yönetimi bölümü okuyup ( 2 yıllık bu bölüm). Yarım yamalak ingilizce ile ilk 1000 kişinin alındığı yere usulsuz geçiyor iddia bu ve bunu Kontenjan dışı giriş ve BELGEDE SAHTECİLİK iddiası ile yaptığını söylüyor mahkeme ve Üniversite. ( Okuduğu bölümü ve üniversiteyi farklı söylüyor kayıt olurken Üniversite yönetimide torpil ile 38 kişiyi böyle usulsüzce üniversiteye almış hepsinin diploma iptal edildi şuan ( Araya ö dönemki siyasiler sokularak zengin çocukları girmiş hep oralara.)

İmamoğlu tarafı buna cevap vereceğine aynı Senin yaptığın gibi yapıyor :) Amaa abiii öyle idi böyhle idi şöyle idi diyor... Yan yattı çamura battı 30 yıl geçti çaktırmayın modundasınız.

Ben ilk gün daha anladım bu ididalar ortaya çıkınca. Her şeye twit atan cevap veren İmamoğlu 5 yıl boyunca tek laf edemedi twit atmaadı diploma konusunda. 2016'da gündem olmuş cevap yok 2019'da büyük şehir adayı iken gündem olmuş cevap yok. 2022 de olmuş 2024 te olmuş cevap yok en son 2025'te mahkemelik olunca yarım yamalak cevaplar verdi avukatları. ( Bir çok eksik ve yanlış bilgii çıktı) Sonrasında en son diploma iptali öncesi Candaş Tolga'nın programına çıktığında sorulara Kıbrıs'ın tarihini yok spor hayatını yok torpil yaptığı iddia edilen kişinin hayatını anlatıp ses tonu ve siniri yükselince iyice emin oldum soruları geçiştirme hızı ve çarpıtma şekli efsaneydi.

Zaten Üniversite iptal edincede esastan savunma yapıyorlar farkındaysanız hep yüzeysel alakasız şeyleri atıyorlar ortaya.

• neden böyle düşünüyor aceba???

• KimYon.Reyiz kullanıcısına yanıt

Bütün akpliler süper dürüst, süper kusursuz değiller mi? Buradakiler dahil tüm akpliler kendileri için öyle diyor çünkü.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

Alıntı

metni:
    bunu Kontenjan dışı giriş ve BELGEDE SAHTECİLİK iddiası ile yaptığını söylüyor mahkeme ve Üniversite.

Hangi Mahkeme ?

Seni bozmak çok hoşuma gidiyor ya. Ben Nedim Şener' den para alıyorum desen daha doğru olur. Çünkü Paylaştığın şeyi bile anlamamışsın. O kadar bu konulara yabancısın ki N.Ş paylaşımını bile anlayamammışsın.

https://www.aa.com.tr/tr/gundem/istanbul-universitesi-imamoglu-ile-27-kisinin-diplomasinin-iptaline-karar-verdi/3513284

Üniversiteden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Üniversitemiz Yönetim Kurulu'nun 18 Mart 2025 tarih ve 61. toplantısında alınan 3 sayılı karar ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 24.02.2025 tarih ve 2025/44681 soruşturma sayılı ve ekinde yer alan Yükseköğretim Denetleme Kurulu Başkanlığının 17.02.2025 tarih ve E-68918934-663.08[2024/519-04-R]-12 sayılı 'Araştırma Raporu'nda yer alan tespitler çerçevesinde Üniversitemizde görevlendirilen İnceleme Komisyonu tarafından hazırlanan rapor uyarınca, ...........................................................

N.Ş seni iyi trollüyor, Diploma iptaline karar veren İNCELEME KOMİSYON' u , İÜ Yönetim Kurulu değil :D

İnceleme komisyonu rapor yazıp onaylıyor İÜ Yönetim Kurulu toplantı yapıp raporu yayınlama kararı alıyor :)))

Hiç Üniversiteye gitmediğin için bilmiyorsun.

Diplomayı kim iptal edebilir?

Bilgi notunda "Diploma hakkında iptal kararını kim verebilir?" sorusuna, ""Diploma hakkında karar verebilecek tek mercii, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim Kuruludur. Savcılığın, YÖK’ün, Rektörlüğün bu konuda bir karar verme yetkisi yoktur. Fakülte Yönetim Kurulu, 7 üyeden oluşmaktadır" yanıtı verilmiştir.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/istanbul-universitesinin-diploma-iptaline-iliskin-inceleme-raporuna-ulasildi-42736078

Raporun sonuç ve değerlendirme kısmında şunlar kaydedildi:

"Kontenjan artırılmasıyla ilgili işlemlerde imzaları bulunan görevlilerden dönemin Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fuat Çelebioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Hayri Ülgen, Prof. Dr. İlhan Erdoğan, Prof. Dr. Çetin Şanlı, Doç. Dr. İhsan Ersan, Doç. Dr. Göksel Yücel, Yrd. Doç. Dr. Fulya Sarvan'ın, Yönetim Kurulu kararlarının zabıtlarını hatalı biçimde çoğaltarak İngilizce İşletme kontenjan sayılarını artıran Fakülte Sekreteri Nabi Yücel'in hukuki sorumlulukları bulunduğu kanaatine varılmıştır. Yatay Geçiş Yönetmeliğinde yer alan koşullara aykırı kabul işlemleriyle ilgili Yatay Geçiş Komisyonu üyeleri Prof. Dr. Ersin Güredin, Doç. Dr. İhsan Ersan ve Öğr. Gör. Dr. Serdar Küçükberksun'un, Yönetim Kurulu başkan ve üyelerinin, yatay geçiş intibak işlemlerinde imzaları bulunan Doç. Dr. Göksel Yücel, Doç. Dr. Mahmut Paksoy ve Öğr. Gör. Dr. İ. Serdar Küçükbersun'un hukuki sorumlulukları bulunduğu kanaatine varılmıştır."

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından o dönem tanınmayan University College of Northern Cyprus'tan yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin tamamının öğrenci kütük defterlerine Doğu Akdeniz Üniversitesi olarak kaydedildiğine dikkat çekilen raporda, bu hatalı uygulamanın tüm öğrenciler için yapılmasının olayın sehven yapılmadığı kanaatini oluşturduğu kaydedildi.

Raporda, "1990 yılı İngilizce İşletme programına yurt dışından yatay geçişler araştırılırken öğrenci kütük defterlerinde 1987-1992 yılları arasında benzer yönde yatay geçiş kabullerinin olduğu görülmüştür. Bu nedenle üniversitemizin diğer fakültelerindeki yatay geçiş işlemlerinin de dikkate alınarak incelenmesi uygun olacaktır. 1990 yılında İÜ İşletme Fakültesine yatay geçiş yapan tüm öğrencilerin geldikleri eğitim kurumlarının eş değerlikleri araştırılarak işlem yapılması uygun olacaktır." değerlendirmesine yer verildi.

İnceleme Komisyon'un raporun da NEREDE BELGEDE SAHTECİLİK yapıldığı yazıyor.

En kötü Lise Mezunu isen okuma/yazma biliyorsan bana İÜ tarafından yayınlanan ve açıklanan rapor kısmında belgede sahtecilik yapılan kısmı bulabilir misin ?

Belgede Sahtecilik bilmiyorsan; Okuman var ise okuduktan sonra cevaplayabilirsin :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

https://barandogan.av.tr/blog/ceza-hukuku/resmi-evrakta-belgede-sahtecilik-cezasi.html

Alıntı

metni:
    Zaten Üniversite iptal edincede esastan savunma yapıyorlar farkındaysanız hep yüzeysel alakasız şeyleri atıyorlar ortaya.

Hukuki süreç nasıl işleyecek?

İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan, CHP MYK'sine Ekrem İmamoğlu'nun diplomasına yönelik soruşturma hakkında bilgi notu göndermişti.

Söz konusu bilgi notunda diplomanın iptali sonrası hukuki sürecin nasıl işleneceği şu ifadelerle anlatılmıştı:

Diplomanın iptali, idari işlemin geri alınması şeklinde yeni bir idari işlemdir.

Bu nedenle idari işleme karşı, İstanbul İdare Mahkemelerinde dava açılacaktır. Davanın aleyhe sonuçlanması halinde, istinaf yoluyla Bölge İdare Mahkemesi’ne başvurulacaktır. İstinaf incelemesi neticesinde Danıştay 8. Dairesi’ne temyiz incelemesine gidecektir. Dava sürecinde bir yürütmeyi durdurma kararı verilmemesi halinde yükseköğrenim mezuniyeti bulunmayacaktır.

Bu soruşturmanın yetki saptırması olduğu, dolayısıyla “yargı tacizi” olarak kategori konumlandırılması nedeniyle de AİHS’in 18. maddesi uyarınca Anayasa Mahkemesi ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne de çift şeritli başvuru yapılacaktır.

Esasdan savunma nedir bir öğren bence :)))))

-------------------------------------------------------

Bu videoyu senin için hazırlamış :)))))

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’Beyaz Kurtyoutube
    BU GAZETECİ HARBİDEN MAL Twitter Hesabım: https://twitter.com/beyazkurtreal Bugünün Videosu: https://youtu.be/bTreZMZgksY Bir Önceki Videoma Göz Atabilirsin Link: https://youtu.be/zr90lnMPCuY En Güncel Videolarımı İzleyin Link: https://www.youtube.com/channel/UCvzpmRfiLNxKRFRQTKrUang --------------------------------ELEŞTİRİ-------------------------------- Eleştiri konsepti genelde gündem hakkında konuştuğumuz bazen siyaset yaptığımız bazen Ülke hakkında fikirlerimizi belirttiğimiz bazende Youtube veya farklı platformlar üzerinde içerik üreten içerik üreticileri hakkında konuştuğumuz bir konsepttir. Bazılarına bu zorbalık gibi gelse de eleştirinin amacı aslında genel olarak eğlence ve saçma içerik üreten insanları ayıklamaktır. --------------------------------SOSYAL-------------------------------- Twitter Hesabım: https://twitter.com/beyazkurt2503 İnstagramım: https://www.instagram.com/beyazkurt2503/ Discord: https://discord.gg/beyazkurt TikTok: https://www.tiktok.com/@beyazkurtyts Beyaz Kurt bir eleştiri kanalıdır, bu kanalda gündem, siyaset, kişi eleştirisi ve oyun eleştirisi gibi içerikleri bulabilirsin. Daha fazlasına göz atmak için kanalıma tıklamayı unutma, ha beğenirsen belki abone olmayı da düşünebilirsin :D İş Teklifleri / Busieness: emreyeniceri90@gmail.com BU GAZETECİ HARBİDEN MAL #podcast #eleştiri #gazeteci
    https://www.youtube.com/watch?v=-N00EzQKtao

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 9 Nisan 2025; 4:30:33 >

• @Deepharp

Sen ne ayaksın tam olarak ? Bayadır böyle bir TROL görmemiştim. Gizli gizliiz Mesajlarmı okuyup sonra alıntılayıp cevap verip cevabını duymadan engelleyip tekrar kaçmak nasıl bir kafa yapısı ? Engellediğin bu mesajı gene gizli gizli okuyup cevap mı verecen birde ? EN sonunda ben seni engelleyem o olacak ama bir daha geri açmamak üzere.

Bir kamyon şey yazıp hiç bir şey yazamamak :) Tam muhalefet mantığı işte . O kadar şey yazmışın ama hiç kıymeti anlamı olan şeyler değil. Hepsi BILA BILA BILA laf kalabalığı ile olayı geçiştirip haklı çıkma çabası.

Nedim Şener yıllardır bir çok olayı böyle derinlemesine inceler hatta kitaplar yazar. Ve bu yazdıkları doğru oldunu bildiğinize anca adamı karalamaya çalışırsınız.

Cevabı kendi yazdığının içinde olan şeyler yazmışın.

Ö yıllarda 8 öğrencinin Girne Amerikan'dan geçtiği halde Kütük defterine Doğu Akdeniz yazdırması tam olarak BELGEDE SAHTECİLİK OLAN işte... Bunlar Girne Amerikan'dan yatay geçiş olmadığını bal gibi bildikleri için geriye dönük başları ağrımasın diye sisteme Doğu Akdeniz Üniversitesi diye kayıt ettirmişler kendilerini. Kayıtların erken kapanması 5 kişilik kontenyajın 10 olup sonra birden 51 kişi alınması flan bunları normal mi karşılıyon ? Bu alınan 51 kişinin 28'inin diploma iptal edilid 10'uda okulu bitiremeden bırakmıl. Diploması iptal edilen 28 kişinin hepsinin zengin olması flan hep tesadüf flan sanıyon heralde ?

İptal eden ekip muhabbetinde de hiç bir sıkıntı yok iddialara cevap veremeyen sizin gibiler ESASA bakamayıp veya cevap veremeyip sürekli Üsül tartışıp olayı sulandırıyorsunuz işte.Sırf O rapora imza atmamak için o bölümün dekanı istifa etti zaten.

Bu konuda CHP tarafı bile Ses seda çıkaramıyor baya kötü yakalandılar çünkü. YÖK raporu usulsüz diyor. Üniversite içi araştırılıyor Üsülsüz deniyor. Rapora imza atan 1 kişi bile İmamoğlu lehine bir şey söyleyememiş çünkü her şey o kadar açık deniyor. İddialar Organize bir TORPİL adam kayırma çarkı dönmüş orada belli. Bu kadar isim bir yılda gelemez yoksa.

En muhalif gazeteciler en koyu İmamoğlu savunucuları bile farkındaysanız diploma konusuna giremiyor haftalardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 9 Nisan 2025; 5:2:25 >

Senin gibi bilgisiz trollerle uğraşmak hoşuma gidiyor. Bilerek orayı koyu rek yaptım ki algın oraya çekilsin ki kendi kendini YALANLA :)

1)Seninde belirttiğin gibi öğrenci kütüğüne ( ''Doğu Akdeniz yazdırması tam olarak BELGEDE SAHTECİLİK OLAN işte...'') bu yazılmış BUNU 28 KİŞİ Mİ YAZMIŞ ? ÖĞRENCİ KÜTÜĞÜNE KİM YAZI YAZAR YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSU YAPANLAR MI YOKSA ÜNİVERSİTENİN KENDİSİMİ ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ 

Öğrenci kütüğünü ÜNİVERSİTE HAZIRLAR. bu yüzden Üniversiteye gitmediğin için bilmiyorsun.

Raporca aaçıkca yazıyor Ünviersite Kütüğüne farklı geçiş yapılmış diye YANİ BELGEDE SAHTECİLİK YAPAN ÜNİVERSİTE :) Yatay geçiş yapanların BELGELERİ ORİJİNAL :) 28 KİŞİ ORJİNAL BELGE ile Yatay geçiş yapmış yaptıkları ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ KÜTÜĞÜNDE DEĞİŞİKLİK YAPMIŞ :)))))))))))

Böyle bozulursun işte böyle kendi kendini yalanlarsın.

2) Burada kamyon kamyon yazan geçmiş sayfalara bakarsan demine diye biri o adama laf atmış olursun bana değil :)

3) N.Ş anca trol kitabı yazar ki kendisi içeri girip sonra çıkınca 180 derece dönen birisi. Bu tür insanlara halk arasında başka birşey denir. Onun kitabını da yazıyor şuan :)

4)Defalarca yazı yazıldı, avukatları, parti üyeleri , diğer kişiler ve gazeticiler bunlara cevap verdiler SAYFA SAYFA GÖRMEYEN sensin :) SADECE GÖRDÜĞÜN VE ALGILADIĞIN N.Ş :)))

5)Bölge İdare Mahkemesine zaten itiraz edilecek. Edileceği için İmamoğlunun avukatı Raporu hazırlayan 3 KİŞİ 'nin hukuk bilmediğini söylüyor çünkü RAPORDA SAHTECİLİK YOK. Rapor doğrudan Ünviersiteyi suçluyor. Bu yüzden Hukuk bilen yok diye paylaşım attı akıllı :) Hem Üniversiteyi suçluyorsun hem de iptal yazısı yazıyorsun buradaki tezatlık için o paylaşımı atıyor. Kapiş.

Alıntı

metni:
    En muhalif gazeteciler en koyu İmamoğlu savunucuları bile farkındaysanız diploma konusuna giremiyor haftalardır.

Sayfalarca yazı yazdılar ama işte sayfalarca yazı yazanlara muhalif mantığı dediğin için aklın bu kadar çalışıyor. Aç bak gör okuman varsa oku. Tavsiye birde Üniversiteye git Diploman olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 9 Nisan 2025; 5:49:16 >

• Anlat anlat güzel oluyor :) Her şey tesafüf her şey şans eseri olmuş gibi İmamoğlu güzellemeye çalış... Mızrak Çuvala sığmıyor. YÖK Raporu Ortada Üniversite raporu ortada. Mahkeme sürecinide görecez...

Aynen Okul yönetimi yanlış yazmıştır. 8 kişinin birden :) Hemde farklı yıllar ve farklı dönemlerde ve sadece zengin çocukları veya siyasi tanıdıkları olanlar için olmuş nasıl iş ise bu hata... ( Hiç Gariban Anadolu Çocuğu için olmuyor.)

Aynen okul yönetimi 5 kişilik kontenjana yanlışlıkla 51 kişi almıştır zaten. ( Alınan Fazla öğrenciler arasında üniversite personellerinin çocuklarıda varmış bazı dekanların çocukları flanda. )

Aynen aynen Türkiye'de hiç bir üniversiteye yerleşemeyip paralı ve resmi olarak tanınmayan İngşilizce İşletme yönetimi bölümü ile Türkiye'nin en iyi üniversitesi olan İstanbul Üniversiteis İngilizce işletmeye geçmek gayet normal bir şey :)

Aynen aynen kayıtları son 3 gün kala kapatıp gelecek alternatif öğrencileri engellemek hep tesadüf.

Aynen aynen Üniversitenin YÖK'e sormaması tamamen tesadüf zaten.

Aynen aynen koca ülkede kimse başvurmamış gibi ortalmaası 62 olan dersler ve okul ile alakası sıfır olan top peşinde koşan biriisinden daha başarılı 1 kişi bile başvırmamış oraya.

Aynen aynen Başvuru kağıdına referans olarak yazılan o dönem ki ANAP milletvekili ve meclis başkanının hiç bir dahli yoktur olayda. ( O dönemde İmamoğlunun babasnını ANAP'ta üst düzey bir yerde olması ve İmamoğlunun ANAP gençlik kollarında olması flanda hep tesadüftür.)

Aynen aynen İmamoğlunun o dönemde İngilizcesi Pekiyidir. TÜrkiye'nin EN iyi Üniversitesinde İngilizce İşletmeye geçicek seviyededir hatta.

Aynen Aynen İmamoğlu o bölüme başvururken dediği gibi Maddi Durumları kötü olduğu için oraya geçmek istemiştir.

Aynen Aynen İmamoğlunun CV'sinde yazan yanlış bilgi hep tesafüg zaten :) CV'sine DOğu Akdeniz Üniveresitesi İnşaat kazandı ama daha sonra Girnek Amerikan'a geçti lafını avukatları Doğu AKdeniz'e HİÇ GİTMEDİ HİÇ KAYIT bile olmadı diye değiştirmesi tesadüf... ( Hem yatay hem dikey geçiş nasıl yaptına cevap verilemeyince.)

Aynen aynen hep bunlar Üniversitenin hatası :) Görüyon mu sen şansı Girne Amerikan'ın yetklisi bile Yatay geçiş nasıl olmuş anlyamadım öğrenciler yatay geçiş olmadığını biliyordu dediği yerde ne tesadüf ise Üniversite kayıtlarına Girne Amerikan'dan gelen öğrencilerin hepsi O dönem denkliği olan ve tanınan Doğu Akdeniz'den gelmiş gibi yazılmış....

Vaay anasını yaa ne kadar fazla tesadüf dimi ?

İmamoğlunun yıllarda bu iddialara cevap vermemesi sessiz kalması en son mahkeme sürecinde ondada kendi cevap veremedi Avukatları bir şeyler anlattı bunlar hep TESADÜF...

Diploma var ben emin oldum tamamdır... O dönemde ilk 1000 e girenleri alan bir okula barajı bile geçemeyen bir öğrencinin Tanınmayan okuldan gelip giriş seviyesi ingilizce 2. Sınıfta oraya geçmesine ben inandım diyelim .

Ama mesele YÖK raporu ve İstanbul Üniversitesi raporu ortada iken mahkeme nasıl inanacak ? Raporlardaki o kadar üst düzey ismin imzası ne olacak ?

• Güzel yazmış :)

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’www.sozcu.com.tr
    Trump ❤️ Erdoğan - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/trump-erdogan-p161052

Alıntı

metni:
    Aynen okul yönetimi 5 kişilik kontenjana yanlışlıkla 51 kişi almıştır zaten. ( Alınan Fazla öğrenciler arasında üniversite personellerinin çocuklarıda varmış bazı dekanların çocukları flanda. )

İşte bunu CİMER' e yazacaksın . Diyeceksin ki İÜ Zengin çocukları almış, bizim hakkımızı yemiş, hakkımızı geri verin diye ÜNİVERSİTEYİ ŞİKAYET EDECEKSİN :))))))))))

Konuştukça batıyorsun :) Yalanlarını yüzüne vurmak çok hoş yaa.. Troolün bile akıllısını arar olduk. Hem diploman yok, hem de diploması olan kişilere laf ediyorsun :) Allah akıl fikir versin maden suyu iç rahatla hazımsızlığın gider.

• 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.