Çoğunluğu akp ye destek veren ve zenginliğine zenginlik katan cemaatlerden bunlar... Daha önemli kadrolarda hep bunlar var artık.. fetoş taktikleri |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’ (237. sayfa)

-
-
Boykot listesindeki İhlas Holding, Saray’ı ziyaret etti.
İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören Saray'da AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti.
İhlas holding’e ait markalar: TGRT, İhlas Ev Aletleri ve İhlas Haber
Evinize bunlara ait hiçbir şeyi sokmayın
www.cumhuriyet.com.tr
Özgür Özel boykot listesine eklemişti: İhlas Holding'den Erdoğan'a ziyarethttps://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/ozgur-ozel-boykot-listesine-eklemisti-ihlas-holdingden-erdogana-2313593
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gözleri dönmüş bazı polisler sivil polisi bile tutuklamaya çalışmış ahahahaha
-
Allah'ın cezaları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Daha uzun yazabilir misin ? Yeterince etkili olmadığını düşünüyorum. Birde arada bir ülke ve dünya gündeminden başka bölümlere de mesaj atmayı unutma, fazla belli oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ümit Özdağ ;
65 gün oldu. Benim iddianamem niye hazır değil? Ben niye buradayım? Ben burada olduğumu keşke bilsem. Benim suç güçlü bir suç şüphesi, böyle bir cezanın hukukta yatırı yok. Ben artık tahammül edemiyorum. Bugünden itibaren bakanlığın verdiği yemekleri yemeyeceğim. Kendi imkânlarımla orucumu tutacağım’. Ama bu böyle giderse bayramdan sonra diyor, ‘ben artık açlık grevine başlayacağım, tahammül edemiyorum artık. Yasaları vücudumla protesto edeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Ali Mahir Başarır:
- Polis, CHP'nin seçim otobüsünü kaçırdı.
-
Henüz Boykot listesinde olmayan MUBİ’den ÖZÜR ve AÇIKLAMA
MUBİ'DEN AÇIKLAMA
Türkiye'nin ünlü film izleme platformu MUBİ resmi X hesabından bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, yaşanan toplumsal olaylara geç tepki verdiği eleştirilerini kabul ettiğini açıklayan MUBİ yetkilileri, izleyicilerinden özür diledi.
www.sozcu.com.tr
Ünlü film platformu MUBİ'den İmamoğlu açıklaması: 'Adaletin yanındayız' - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/unlu-film-platformu-mubi-den-imamoglu-aciklamasi-adaletin-yanindayiz-p156196
-
Tutuklanmasını gerektirecek bir iddianame de yok ortada, sırf bu yüzden getirmiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AKP X’i sansürlüyor iddiaları var.
Türkiye genelinde X eski adıyla Twitter kullanıcıları, platformda erişim ve akış yenileme sorunları yaşıyor
KONDA: Toplumun yüzde 73'ü, İmamoğlu protestolarını haklı buluyor
KONDA İmamoğlu’nun gözaltına alınması ve tutuklanması sonrası gerçekleştirilen protestolara ilişkin araştırma yayımladı. Buna göre, halkın yüzde 21’i eylemleri haklı bulurken, yüzde 52’si düzeni bozmadıkça eylemlere hak veriyor. Protestoları haklı bulmayanların oranı ise sadece yüzde 27 ölçüldü.
birgun.net
KONDA: Toplumun yüzde 73'ü, İmamoğlu protestolarını haklı buluyorhttps://www.birgun.net/haber/konda-toplumun-yuzde-73-u-imamoglu-protestolarini-hakli-buluyor-610763
-
Bu Z kuşağından hiçbirşey olmaz
Daha bir protesto yapmayı bile beceremiyorlar
Bu arada CHP de bu işi eline yüzüne bulaştırdı. Süreci hiç iyi yönetemediler. Protestodan çok CHP nin seçim mitingine döndürdüler olayı.
DH'de bile "bağlantı sıfırlandı" hatası aldım az önce birkaç kez. Sansür buraya doğru sıçradı bir an.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zatınıza (Engelim Nedeniyle Başkaları Üzerinden Görüşlerini Takip Ettiğim Kişiye);
Forum üzerinden yansıyan ve şahsımı hedef alarak konuyu teknik detaylara boğmaya ve küçümseyici bir üslupla geçiştirmeye çalışan tezlerine cevap verme gereği duydum. Görülüyor ki, sorduğumuz temel meşruiyet soruları yerine, "yönetmelik, kanun, kazanılmış hak" gibi kavramların arkasına saklanmışsın .
"Siz kanun/yönetmelik okumazsınız" diyerek kestirip attığın noktadan başlayalım: Bilakis, biz tam da o yönetmeliklerin ve üniversite usullerinin bu olayda nasıl ihlal edilmiş olabileceğini sorduğumuz için bu tartışmanın içindeyiz. Senin o "Rektörlük öğrenciyi değil, personeli sorumlu tutmuş" lafınla nereye varmaya çalıştığını çok iyi anlıyoruz. Bu, senin o sahteciliğe "kazanılmış hak" diyerek uydurmaya çalıştığın kılıfın ne kadar zavallı olduğunun adeta itirafı! Aklımızla alay mı ediyorsun?
Rektörlüğün kendi personelini sorumlu tutması demek, "Her şey yolundaydı" demek DEĞİL! Tam tersine, "Bu işte USULSÜZLÜK VARDI, YANLIŞLIK YAPILDI, KURALLAR ÇİĞNENDİ!" demektir.
Personelin suçu bir yana, asıl soru şu: O yalan beyan (Doğu Akdeniz) nereden çıktı? O eksik imzalarla işlem nasıl yürüdü? Sen hala bu soruları cevaplamıyorsun!
Eğer en baştan hakkı yoksa, o işlem zaten YOK HÜKMÜNDEDİR! Olmayan bir şeye, sahtecilikle, usulsüzlükle, kayırmayla elde edilmiş bir sonuca "kazanılmış hak" diyemezsin!
Masal Anlatma! Bırak "hata olmuş ama kazanmış" masallarını! Liseyi bile zar zor bitirdiği söylenen birinin, üniversiteye bu kadar usulsüz ve şaibe ile girmesi tesadüf mü? Sanki hakkıyla, emeğiyle, testleri soruları başarmiş gibi bir hava yaratmaya çalışıyorsun ama yemezler! Gerçekler ortada, ne kadar çırpınırsan çırpın, o çürüğü sağlam gösteremezsin.
-
Bende bunu yazmaya gelmiştim hocam. Yalnız olmadığıma sevindim açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eylemlere katılmaya cesaret edemeyip eylemcileri eleştirenlerin hayatı boyunca bir şey olmadığı gibi mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X