Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’ (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.960
Cevap
44
Favori
380.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Utanması sıkılması ar haya şeref haysiyet olmayınca olmuyormuş işte.
    Bu Arsiz yüzsüz hiç birşey olmamış gibi gene iftira yalan dolanlarima devam edecek .
    Böyle bir karaktere sahip bu üye .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Turp un büyüğü sandıkta.....

• AKP’nin Şişli’ye atadığı millet düşmanı Kayyum, kent Lokantalarını kapatmış ve öğrencilere yemek servisini de iptal etmişti. AKP bu iddiaları yalanlamış, Kent Lokantalarının erzak beklediği için kapalı olduğunu iddia etmişti

AKP kayyumunun yönettiği Şişli’de bir Kent lokantası önünde eylem vardı bugün

www.sozcu.com.tr
    Kapılarını kapatan Kent Lokantası önünde Halk Sofrası kuruldu - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/kapilarini-kapatan-kent-lokantasi-onunde-halk-sofrasi-kuruldu-p156182

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fatihstorm kullanıcısına yanıt
    Kendisinin farklı bir konuda sözde kürdistan bayrağı savunduğu mesajları var, ciddiye almayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://x.com/ekimpanahi/status/1905304697679839326?s=46

Polis anahtarı çalıyor rtük elemanına veriyor ve chpnin otobüsünü kaçırıyorlar kepaze herifler

EEE İÇLERİNE SİNDİREMEMİŞLERDİ ZATEN...

NE DİYELİM SON ÇIRPINIŞLARI SON

• Haskoloğlu benzeri bir içerik yapmış, izlemek lazım

instagram
    Ibrahim Haskologlu on Instagram: "Ekrem İmamoğlu’na uygulanan yargı süreci ile normalde uygulananı ve Türkiye’de görmezden gelinen hukuksuzlukları anlattım. Benzer şekilde tutuklandığım ve mahkemeyi kazandığım için kendimden anlatmaya çalıştım.‘İmamoğlu’na hukuksuzluk yapılıyor’ demek onu desteklemek değil hukukun adil olmasını talep etmektir. İmamoğlu yargılansın ancak Melih Gökçek de yargılansın. Kızılay’ın eski başkanının kızı bir genci öldürüp 1 saat bile hapse girmiyorsa Berkay gibi protestoya katılan gençler ifadeye dahil gitmesin. Eğer bu ülkede adalet sadece birileri için çalışırsa bu ülkenin gençleri ülkeyi terk eder. O yüzden adalet istemek, birine siyasi destek vermek değil ülkenin iyiliğini istemektir. Bu da her vatandaşın görevidir. Hukuksuzlukun ne olduğunun anlaşılması için paylaşabilirsiniz…"
    https://www.instagram.com/reel/DHstrb6I1Tl/?igsh=d2IweGJ4N2ZuOXRk

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Dikkat edersen, sen de söylüyorsun; soylu'nun "böyle bir şey yok" demesi başka, "benim o sözlerim ifade özgürlüğüydü" demesi başka. Işte tam da bu ayrımı anlamıyorsun ya da anlamazlıktan geliyorsun:

"böyle bir şey yok" demek, belki sonradan belirli bir iddiayı veya iddiaların bir kısmını içerik olarak reddetmektir.

"benimki ifade özgürlüğüydü" demek ise, içeriğin doğruluğunu değil, o sözleri söyleme hakkını veya o sözlerin üslubunu savunmaktır, genellikle hukuki bir karşılık verirken kullanılır.

Sen bu ikisini karıştırıp, sanki soylu "ben yalan söyledim, aslında hiçbir sorun yoktu gidib bunlari aldim" demiş gibi kendince bir hava yaratıyorsun.

Oysa sen bile soylu'nun "böyle bir şey yok" dediğini ayrıca belirttiğine göre, demek ki ortada reddedilmesi gereken bir iddia olduğunu kendin de kabul etmiş oluyorsun!

şimdi gerçeklere dönelim:

Soylu, bakanlık koltuğunda otururken, açık açık, rakam vererek ibb'de yüzlerce terör iltisaklı personel olduğunu iddia etti mi? Etti.

Bunun üzerine devlet resmi soruşturma başlattı mı? Başlattı.

Bunlar somut gerçekler mi? Evet.

Ama sen ne yapıyorsun? Tüm bu ciddi süreci yok sayıp, soylu'nun belki aylar sonra, bambaşka bir bağlamda (belki bir davada kendini savunurken) söylediği "ifade özgürlüğüydü" lafını alıyor ve bunu sanki "ben yalan söylemiştim, aslında öyle bir şey yoktu" demiş gibi, hatta daha da ileri gidip sanki "ben istediğimi almada özgürüm" gibi absürt bir anlama gelecek şekilde sunuyorsun.

Tekrar ediyorum: "ifade özgürlüğü" demek, ne "içerik yalandı" demektir, ne de "ben istediğimi alırım" demektir. Genellikle "ben o eleştiriyi/iddianın içeriğini/üslubunu o şekilde dile getirme hakkına sahiptim" demektir.

Işte ali cengiz oyunlarıniz ,muhalifliğiniz maalesef bu kadar: Ortadaki gerçekleri, resmi süreçleri yok say; sonra git bul, buluştur, tutuştur bir şeyler, cımbızla bir laf çek, onu da çarpıt, yeter ki kendi pozisyonunu haklı çıkar! Bu yaklaşım ne gerçeği değiştirir ne de kimseyi ikna eder.

• Hani CHP=DEM parti idi

Dem Partinin açıklaması doğru mu acaba? Onlarında sağı solu belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torontoidmanyurdu -- 27 Mart 2025; 20:38:43 >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Zaten bu kronik vakayı kim ciddiye alır ki 🤣😂
    Mümkün mu böyle birşey
    Bu zavallı kronik vaka burda 7/24 yazdığında kendini ciddiye alınıyor sanıyor ki komik olan bu.]

Bunun yazdıklarını ciddiye alıp inanan varsa
    Benimde elimde boğaza nazır kelepir sıfır köprü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 27 Mart 2025; 20:47:57 >
  • AKP DEM Elele.

AKP DEMLENİYOR....

Cumhur ittifakının 3. ayağı DEM

• ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’
  • Tarihimizin en büyük yolsuzluk ve rüşvet suçamasıyla tutuklanan suç örgütünün lideri resmen c. başkanı adayıymış mış!

Sesli güldüm⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN, İBB BAŞKANI İKEN 24 MAAŞ ALIYORDU ‘’ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KimYon.Reyiz kullanıcısına yanıt
    HÜDA-PAR unutma.

+1

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Bu Polis bulunmalı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasını, açılan soruşturmaları ve protestolara yönelik müdahaleleri eleştirdi:

"Avrupa'nın Türkiye'ye ihtiyacı var ama demokratik yolda ilerlemeye devam eden bir Türkiye'ye ihtiyacı var."

https://x.com/dw_turkce/status/1905312691691934103?s=46

• Téquila kullanıcısına yanıt

Akp polisi bunlar. Muhtemelen partinin torpiliyle giren kesimden.

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.