Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel’den AĞIR GÖNDERME: ‘’ TAMAHKAR, ACİZ ve ZAVALLI ‘’ (228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.908
Cevap
44
Favori
379.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu montajları chp yapsaydı rte ve diğer akpliler yıllarca bundan bahsederdi. Ama bunlara sesleri çıkmadı.

• Zamanın ve özgürlüğün en kıymetli hazine olduğunu insan yaşı ilerleyince daha iyi anlıyor.

Düşünsenize gittiğiniz her yere korumalarla gidiyorsunuz. Hatta o kadar kimseye güvenmiyorsunuz ki size oğlunuz tarafından ikram edilen suyu bile soru sorarak içebiliyorsunuz. Gidilen her yerde etkinlikte sürekli başkalarının yazdığı yazıları prompterden okuyorsunuz.

Kendinize ayırmanız gereken vakitlerde hep etrafınızdaki insanların etkinlikleriyle, aktiviteleriyle uğraşıyorsunuz. Şöyle canınız sıkıldığında tek başınıza oturup denize karşı bile doğru düzgün bakıp dinginliği hissedemiyorsunuz, canınız sıkılsa, gezmek, dolaşmak isteseniz arkanızdan bilmem kaç yüz tane koruma ordusuyla, doktoruyla gezmek zorunda kalıyorsunuz. Etrafınızdaki insanlar sırf size oy veriyor diye onların yaptığı her şeye katlanmak zorunda kalıyorsunuz.

İşte kim olduğu fark etmeksizin tek adamlığın en büyük sıkıntısı da bu zaten. Sizin yerinize işlerinizi yapabilecek, gözünüzün arkada kalmayacağı kimseyi bırakmıyorsunuz çevrenizde. Parti teşkilatlanması kurmak, ülkenin geneline ulaşmak istiyorsunuz ama gelenlerin hiçbirinin sizi umursadığı yok, herkes kendi çıkarının peşinde koşuyor. Parti teşkilatı artık siyasi görüşü yansıtıp dayanışma aracı olmak yerine sırf tanıdık, eş, dost vasıtasıyla birilerine işini gördürme yerine dönüşüyor.

Atatürk gerçekten çok büyük ve öngörülü bir lider. Adam durumun bu hale geleceğini kaç sene önceden öngörüp Selanikte bir yetim çocuğu olarak annesinin o kadar uyarılarına rağmen asker ve daha sonrasında başkomutan olup başında o kadar idam kararı ve fermanlar varken bu ülkenin idealleri uğruna kendini yıprattı. Saygıyla ve özlemle anıyorum kendisini.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Su bir gercekki, hicbir donemde halk bu kadar kutuplasmamisti. akp ulkede insanlari ikiye boldu. Eskidende iktidar
    Muhalefet tartisirdi, kavga ederdi. Ama siyasiler ekrankarda TV ye cikip milyonlarin onunde canli yayinda tartisirlardi. Insanlar yine bir masada oturup tartisabilirlerdi. Artik boyle bir ortam yok, herkes birbirine dusman oldu. Insanlar once ikiye bolundu, yarin ise ulkeyi ikiye bolecekler. Boykotlar bile bunun en belirgin gostergesidir. Baskanlik sistemini muhalefet iyi okuyamiyor, hala parlamenter sistem varmis gibi pozisyon aliyor. Boyle oldugu icin iktidar muhalefeti boguyor. akp Parti devletine gecis yaptigimizi gosteriyor. Bunun bir adim otesi Irak ve Suriyede Esaddan tanidigimiz Baas rejimleridir. Totaliter rejime dogru ilerliyoruz. Kilicdaroglu sayesinde iktidar demokrasicilik oynayabiliyordu, KK gidince dengeleri bozuldu ve halkin desteginin eridigi belirli sekilde gorundu. Halka ragmen iktidarini surdurebilmek icinse yillar icinde kendi teskilatlarini sizdirdiklari devlet kurumlari uzerinden parti devleti olarak cogunlugun sesini bogarak ve iktidarin sagladigi avantajla Polis ve Askeri kendi iktidari icin halki sindirerek koltugu birakmamaktir.

Demokratik ortamda artik bir secim olmayacak, ne zamanki tum ciddi rakiplerini safdisi birakirlar o zaman bir secime giderler. Dahasi onumuzdeki secimden sonra artik secim olmayacak. Bunda emegi gecenlerde ilerde bundan memnun olmayacaklar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gencligimizi, guzel ulkemizi harcayanlar vakti geldiginde hesap verecek mi merakla bekliyorum. Bu ulkenin genclerine cok sey borclular. Egitimden, giyimden, kusamdan, kulturden ve daha nicelerinden yoksun kalmamızı saglayanları; yarın yokmuscasına, hicbir zaman elestirmeyen ve yanlislarini yuzlerine vurmayanlarında bunda cok fazla payi var. Elimizdeki paranın, pasaportun hicbir degeri kalmamis. Farklı kultur gormek icin 7 gunluk bir tatile bile cikamiyoruz. Disarida, bocek muamelesinden baska bir sey yapilmiyor. Eskiden Interrail yapabiliyordun. Bir lise, universite ogrencisi schengen ulkelerine rahatlikla gidebiliyordu simdikine kıyasla.

Eskiden yurtdisindan alisveris yapabiliyordun, su an imkansız. Gumrugu bitirdiler.

Ben burada icimi dokmeye kalksam keskin ve duz yazamam. Baska seyleri de terbiyem kaldirmaz. Ne diyebilirsin ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

Hocam ne yalanı bu? Benim haberim yok. Sözde dezenformasyonla mücadele merkezi yine yalan haber mi paylaştı?

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Bu montajları Chp yapsaydı Akp montajı hazırlayanları direk hapse tıkardı.

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt

Başından sonuna, noktasından virgülüne kadar imza atıyorum kardeşim.

Yıllarımız çalındı, şimdi de daha genç olanlarımızın gençlikleri çalınıyor. Tek dileğim, tek isteğim elbet bir gün bu insanları buna layık görenlerin hesap vermesi. Yazsam neler yazarım da...

Umarım bu zulüm bir gün bitecek, bu devran bir gün dönecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 27 Mart 2025; 2:29:51 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Yıllar geçse, bir gün zulüm bitse, aynı keyfi alacak mıyız?

• CHP'nin sahte tanık iddiasıyla ilgili soruşturma başlatmış mahkeme... CHP'li Turan Taşkın Özer'e Soruşturma açmışlar.

ensonhaber
    CHP'li Turan Taşkın Özer'e sahte tanık iddiasıyla ilgili soruşturma
    https://www.ensonhaber.com/gundem/chpli-turan-taskin-ozere-sahte-tanik-iddiasiyla-ilgili-sorusturma

Not: Muhalefet sürekli zorda kaldıkça bir şeyieri sulandırıp kötüleyip karalayıp haklı çıkmaya çalışıyor sanki.

Bir hafta duruyorlar duruyorlar MASAK yaraporuna laf ediyorlar. ( Raporun içerine cevap vermek yerine.) Yok Mehmet Şimşek yazdırdı flan diye başlıyorlar. Şimdide Tanıklara laf ediliyor. Şimdiden ön almaya çalışıyorlar sanki :) İtirafçı flan çıkarsa amaa abii yalancı şahitlik için yaptılar biz demiştik demek için. ( Tanık iddialarını çürütmek yerine direkt çıkabilecek yeni tanıkların şahitlerin itirafçıların önünü almaya çalışıyorlar gibi daha çok. )

• ben şunu merak ediyorum

rte ölümlü biri ve öldükten sonra bu korku imparatorluğu devam edecek mi? bunlar gelecek için ne inşa ediyorlar?

Yakın varlıklı bir tanıdıgım Avustralya'ya 15 günlük tatile gidecekti. Vizesi "15 gün için yeterli miktarda parası olmadıgı için" red yedi. Banka hesabında $120 bin dolar, 3 tane de evi var... Başka gerekçe verebilirlerdi ama resmen dalga geçmek için bu sebebi sunmuşlar.

5 aydir randevu alamiyorum hollandaya

1 tane schengrn ulkesinden gireyim bari dedim hepsi kapali arada cok nadir acilanlar var onada biz alamiyoruz dedi adam onun yalancisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 27 Mart 2025; 3:30:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • josrdr kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    bunlar gelecek için ne inşa ediyorlar?

Buna yurtdışından çok güzel örnek verilir. Oda Elon Musk...

Kıssadan hisse Dünya geneli bir akım var oda böyle belirli yüksek iş insanların siyasete atılması. Yeni konjonktürde devlet geleneği iş insanlarının üzerinden yürütülmesi gibi bir durum söz konusu.

Hemen hemen ülkemiz de bundan etkilenip tüm farklı siyasi partilerde bu tür kişilerin siyasete girdiğini görebiliriz yakın gelecekte. Buna inşa ediliyor gözü ile bakabiliriz.

• Hayır, direk akp genel başkanı recep tayyip erdoğan bunu millete izletti, saraçhanede hakkını savunanları hedef gösterdi. Videonun türkiyeye ait olmadığını da bal gibi biliyorlar.

www.sozcu.com.tr
    Cumhurbaşkanı'nı kim yanılttı? Gürcistan'daki eylem Saraçhane eylemi diye paylaşıldı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/cumhurbaskani-ni-kim-yaniltti-gurcistan-daki-eylem-sarachane-eylemi-diye-paylasildi-p155800
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Bu İmamoğlu hazımsızlığını anlamıyorum senin :D Ne yapsan hep ofsayta düşüyorsun.

1) Adam M.vekili , 2 ) Re'sen soruşturma açılmış yani kendiliğinden doğası gereği soruşturma açılmış 3) M.vekilliği düşmesi için TBMM ye fezleke gelmesi lazım. 4) İstanbul Cumhuriyet Savcılığının M.vekilleri hakkında soruşturma açar ancak yetkisizlik gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Savcılığına gönderilir :)

Çünkü Ank hariç hiçbir Cumhuriyet savcısının M.vekilleri soruşturmasına yetkisi yoktur. Bir şey çıkmaz yani :)

Son yazdığına Ek: MASAK veya tüm iddialara gazeteciler cvp yazıyor önden. Bu seni tatmin etmiyorsa zaten İmamoğlu avukatları iddialara itiraz için cevap yazıyorlar. Mahkemeye verildiğinde zaten sayfa sayfa okur için açılır :)

Ayrıca haberin yok belki ama Tüm mahkemenin CANLI yayınlanması isteği var !!! Buna İmamoğlu sevmeyenlerin hakkında ki iddiaları gerçek kabul edenlerinde karşı çıkmaması lazım. Mahkeme CANLI yayınlansın TÜM TÜRKİYE görsün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 27 Mart 2025; 3:59:57 >

• Deepharp kullanıcısına yanıt

İnşAllah canlı yayınlanır. Ak- Kara neyse çıkar ortaya. ( Ama 70 sorunun 35'ine muhattap almıyorum cevap vermiyorum iddialara diye geçmez inşAllah mahkemede ! )

Ayrıca benim derdim İmamoğlu flanda değil. Konu sahibi başlıkları sürekli tek taraflı ve ALGI amaçlı değiştiriyor son attığı başlığa karşılık mahkemenın yaptığını attım bende.

Ayrıca mesele muhalefet daha şimdiden yok Akın Gürlek gizli tanık arıyor yok yalancı şahit arıyor. İtirafçı olmaları için adam arıyor iftiracı arıyor gibi çıkışlarına eleştirim benim. İşi sulandırmaya çalışıp çıkacak şahitleri belgeleri delilleri karalamaya çalışmak diye yorumlar insanlar bunları.

Not: Erdoğan bugün daha Turpların büyüğü heybede hiç bir şey çıkmadı ortaya "Heybedeki büyük turplar ortaya saçıldığında bunların, bırakın milleti, kendi yakınlarının suratlarına bakacak yüzleri dahi kalmayacak" Lafından açıkçası ben bir itirafçı var ve çok fena şeyler açıklayacak gibi algıladım. ROK tarzı isimlerde belediye başkanları itirafçı oldu flan gibi laflar ediyor bakalım görecez ilerleyen süreci ve inşAllah dediğin gibi bu yargılama TRT'den hatta canlı yayınlanır. Tabii bu iddianame hazırlanması örgütlü suç olduğuna 8-10 ayı belki 1 yılı bulur diyorlar ilk duruşmanın görülmesi.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Soruların hepsine muhattap almıyorum denir. Çünkü bir gün sende karakola düşersen sende aynı cevapları verirsin :) Sebebi verilen iddiaların araştırılması gerekmektedir. Araştırma yapılmadan direk net savunma verilmez. Yanında o yüzden avukatın bulunur. Avukat detaylıca araştırılacak olan bir konuya müvekkiline bu soruya cevap verme der :)

Max 15 gün içinde cevap verilecek iddialara Avukatlar tarafından o zaman okursun

Alıntı

metni:
    İşi sulandırmaya çalışıp çıkacak şahitleri belgeleri delilleri karalamaya çalışmak diye yorumlar insanlar bunları.

İyi de aynısını iktidar da yapıyor yandaş gazeteciler de yapıyor hatta CB yapıyor. ve sosyal medya da köpürtülüyor.

Heybedeki büyük turplar ortaya saçıldığında bunların, bırakın milleti, kendi yakınlarının suratlarına bakacak yüzleri dahi kalmayacak

Mesala bu söz işte ortalığı karıştırmak için atıyor ortaya hatta muhabirin sorusuna cevap olarak gidiyor TGRT HABER muhabirine diyor siz anlatın diye :) Neden Çünkü o kanalda Cem Küçük sürekli suyu bulandırmak için yapıştırıp geçiyor. Maşallah her şeyden de haberi var kendisinin. Adam Milletvekili değil ama dokunulmazlığı var :)

Tabikide CANLI yayınlanması için bastırıyor ÖÖ lakin iktidar bunu kabul etmez daha doğrusu SARAY kabul etmez ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 27 Mart 2025; 4:26:52 >

• Deepharp kullanıcısına yanıt

Soruların hiçbirini muhattap almıyorum dese kısmen anlarım. Ama işine gelenleri alıp en can alıcıları muhattap alınmayınca bir garip oluyor...

• Saraçhane eylemlerinin bitirilmesi hata olabilir

inşallah özel ne yaptığını biliyordur

• Çoğu geniş kapsamlı ifade olmuş.

Bizde 9 gün yok mesela. Gemicilik sektöründe de kolay kolay olmaz. Sektör söktör farklılık olabilir ama doğrudur.

• 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.