Özelden yaz iletişim bilgilerimi paylaşayım, yüz yüze aynı lafları söyle, sonucunu burada konu açıp paylaşalım, bekliyorum. |
⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ Özgür Özel: ‘’ ERDOĞAN YAŞLANDI, YÖNETEMİYOR ‘’ (225. sayfa)

-
-
müslümanlık son dönemlerde bir inanç değil de, bir marka yapılmaya çalışıldı. siyasette dinin ne işi var. müslümanız diye reklam yapanın müslümanlıkla alakası yoktur.
-
Çaktırmadan çek
-
Bütün kuran’ımı atayım ne yapayım ilgisi olan girsin okusun tüm kuran’ı, ayeti bir cümle gibi kesmedim, tamamıyla ne yazıyorsa o 33 de. Benim yazmadığım bir şey için ben niye bozgunculuk yapıyor oluyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir yere kayyum atanması o kişilerin terörist olduğuu göstermez.
Faruk Kurtyoutube
Bugün; Vatan haini diye suçlananlar vatan haini değil de, onları suçlayanlar gerçek vatan hainiyse? -LEVENT ÜLGENhttps://www.youtube.com/shorts/2qqTIbuvdRs?si=nhNlSynFka4F83WR -
bir kaç kişinin iftirasıyla, ekrem bey'i yolsuzluk yapmakla, örgüt lideri olmakla suçladılar. yarın öbürgün , HİÇ BİR MADDİ DELİL OLMADIĞI İÇİN serbest bırakacaklar, mecburen. şimdi burada zırlayıp suçlayan trolcükler, hiç öyle şeyler dememiş gibi yapacaklar.
çünkü senin benim gibi aile terbiyesi falan görmemişler. insan sevmezler. hayatı kavga-dövüş-cinayet olarak görürler. her nefesleri boşa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 26 Mart 2025; 21:39:11 > -
hafta sonu, maltepe buluşmasında , chp cumhurbaşkanı ön seçimi galibi ismi, partinin ve halkın c.başkanı adayı olarak açıklayacak.
not:bir sürü hakaret, küçümseme, olmadı eleştiri (!) bekliyoruz. hayatında ampulden başka şey görmemiş körpeler, chp'ye "dimohraaasi" dersi verecekler zaar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 26 Mart 2025; 21:42:57 > -
Merak etme bu halk 4 parti + eko + mansur + kk hepsine cevabını çok yakın zamanda verdi.
Belediye seçimleri ekonomik darlığın tepkisiydi.
Muhafazakar toplumun çoğu hala CHP ye güvenmiyor.
Yanlış anlama Akpartiyi istiyor demiyorum CHP ye güvenmiyor.
Çünkü özellikle başı kapalı kesimin çoğunluğu kamulardaki bu rahatlığı asla bir chp yönetiminde bulamaz.
Hala anayasada başörtüsü kanunu mevcut değil.Yani chp gelse ülkemiz laik, başörtüsü kamuda kullanılamaz olay biter.
Malum chp liler başörtülülere örümcek kafalı olarak görmekte.Ama kendilerine oy verenlere dereyi geçene kadar dayı diyor.
-
25 yıldır aynı hikaye.
-
Şaka gibi:
BirGün TVyoutube
Polis, İBDA-C'lilerle camide maç yapmış! Şehzadebaşı Camisi'nde polislerin top oynadığı görüntülerhttps://www.youtube.com/watch?v=BifLG11Ob_4&feature=youtu.be
"Camide Futbol" diye aratınca, bunun 1 çeşit gelenek olduğu izlenimi edindim.
Ekleme:
Az önce gördüm. Ülke ve Dünya Gündemi bölümünde konusu açılmış ama burada çaresizce trollük yapmaya çalışanların çoğu nedense (!?) o konuda varlık göstermemiş...
https://forum.donanimhaber.com/camide-top-oynadilar--161012925
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 26 Mart 2025; 22:5:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Az önce eve gelirken et fiyatlarına baktım. 780 lira idi galiba, pahalı geldi. 2-3 haftadır almıyorum galbia.
Yine bugün elektriğe zam geldiğini okudum.
Ekonomi kötü, iç huzur yok. Her gün bir olay, bir saçmalık var
Madem bunlar iyiler niye hala herşey kötü.
-
Konuyu neden ısrarla chp ye getiriyorsun
Konumuz chp değil konumuz HALK'ın adalet ve haksızlık karşısında artık birlik olması
Meydanlar da sadece chp yok akp partiye güvenmiş oy vermiş insanlar bile sokaklara indi
halk yiyicilerden zorbalardan hukuksuzluktan bıktı artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mansur Yavaş: "Ankara'da 100 dosya verdim, Melih Gökçek daha ifadeye bile çağırılmadı.
Böyle bir ortamda hukuktan, adaletten bahsetmek mümkün değil."
-
Geç o işleri tkp , işçi partisi v.s v.s. Flamalara bakınca ne olduğu anlaşılıyor.
Marjinal grupların tamamı herzaman ki gibi chp ile el ele.
Özellikle muhafazakar grupdan gelenlerin tamamı ya fetöden darbe yemiş düşmanımın düşmanı dostumdur anlayışı yada akpartiye çok eskiden oy vermiş kesim.
Ülkenin %51 i bu vandalların karşısında evinde zor bekliyor.
-
Tamam sen haklısın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar memurlar tatil planı yapıyor. Siz birbirinizi yiyorsunuz.
www.sozcu.com.tr
Son dakika... Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu! - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/bayram-tatili-9-gun-oldu-p155844
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X