Belediye o yemeği daha fazla kişiye bedava verecektir emin ol. Sizin ki gibi göstermelik yapmaz |
|
Kapatsın, kendileri kaybeder. |
Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
|
Kent lokantası nedir Komünist kafalılar... Kamu zararı ayrı esnafa rakip olmaya çalışıyorlar bir de rezillik üstüne rezillik bunların ki... |
Neden ? Siz vatan hainimisiniz ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solo il GALA -- 25 Mart 2025; 14:12:51 > |
|
Bahanemi? Yahu asıl ironik olan, kendi sıralarınizdan gelen bu iddiaları sorgulamadan ‘palavra’ deyip geçebilmeniz. Kendiniz yapmaya çalıdığınız halde dıktayla darbe yapanları suçluyorsun, oysa serda tandoğan kuru, kemal ölmez, murat çutlu gibi chp delegelerinin kendi ağzından çıkan beyanlar ortada. Buna inanan embesil veya trol’ diyerek kendini zeki sanıyorsun, ama bu ifadeler senin partinin içinden, tanık sıfatıyla savcılığa verilmiş anlatımlar....bunu göremediğin için asıl embesil sensin. Darbeniz artsada türkiye cumhuriyeti muz devleti değil, hukuk devleti. Sokağa çıkmakla, baskıyla, terörle kimse diplomasız bir hırsızı zorla kurtaramaz; sınırı aşarsanız kolluk kuvvetleri devreye girer. Bak, paylaştığım bilgiler fetö’nün sahte ‘camileri bombalayacak’ dijital delilleri gibi uydurma değil. Bunlar tanık anlatımları, fetö’nün geçmişteki kumpaslarından farklı. Soruşturma delillerle desteklenirse gerçek ortaya çıkar, ama sen gözünü kapatıp ‘komik bahane’ dersen, kendi sıralarındaki bu çamura kör kalırsın. |
Amacın ters algı taktiğiyle Erdoğan'ın oyunu azaltmak gibi görünüyor. Kent Lokantası Ektem İmamoğlu'nun tek iyi icraati. Belediye bedava yemek vermemeli ama düşük fiyata zarar ettirmeyecek lokanta işletmesi halk için faydalı. Bedava yemek ise durumu iyi olmayanlara ayrıca verilebilir. Bu Osmanlı Devletinde de vardı,bizim aşevlerinde de var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Direnen dediğide poliste taş atan ,saldıran , proveke eden.Az kaldı.... |
|
2025 yılındayız Zincir market gibi yüzlerce Kent Lokantasının ne faydası olacak ? Devletin çok mu parası var da böyle işlere giriyor ? Kent lokantasına ihtiyaç sahibinden çok başka kesim gidiyor... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 25 Mart 2025; 14:45:31 > |