Ben zaten yıllardır TV izlemiyorum. Siz de izlemeyin, millet de izlemesin. TV'de izlenecek bir şey yok zaten. |
|
Şu forumda hükümet eleştirisi yapsın bir daha o hesabı göremezsin. Bunların biraz üzerine gidince tarafsız da oluyorlar 5 dakikalığına. Akp-chp ikiside şöyle böyle diyorlar ama sadece 5 dakika. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 25 Mart 2025; 13:34:9 > |
|
da' yı ayrı yazmalısınız, "tarafsız da oluyorlar" < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
Batıyorsan şerefinle bat. Neysen o. Müşteri gelsin diye bukalemun gibi renk değiştirmesinler. |
|
Kimyon Reyiz, sıcak fırsarlardan değerli bir üyesin de Ekrem İmamoğlu ile Atatürk ne alaka? Dini (islam) siyasi güç için kullananların yaptığı algı yönlendirme kurnazlığının aynısı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|
Chp kurultay delegeleri, özgür özel’in genel başkan seçilmesi için çeşitli maddi ve siyasi teşvikler sunulduğuna dair çarpıcı beyanlarda bulundu. Bursa delegesi ve eski ilçe başkanı serda tandoğan kuru, kurultaydan 10 gün önce veli ağbaba ile yapılan bir toplantıda, ağbaba’nın kendisine, “özgür özel genel başkan seçilsin, siz de onu destekleyin, ertesi gün seni belediye başkan adayı açıklayayım,” dediğini aktardı. Toplantıda 44 bursa delegesiyle birlikte özgür özel’in de bulunduğunu ve bu sözleri doğruladığını belirtti. Kuru, ayrıca tanımadığı birinden telefonla “12 delegeyi ikna edersen 300 mü, 500 mü dersin?” şeklinde teklif aldığını, sadi özdemir’in de “bu işler parayla olur, istersen kripto para gönderelim, özgür özel’i destekle, paranı al,” diyerek desteklediğini ifade etti. Bunun yanı sıra, bursa il başkanı nihat yeşiltaş’ın oğlu ozan hasret yeşiltaş’ın kurultaydan bir gün önce istanbul büyükşehir belediyesi kültür a.ş.’de işe başlatıldığını bildiğini, kurultay salonunda ise delegelere deri çanta, tablet, ajanda ve cep telefonu dağıtıldığını, boş telefon kutularını gördüğünü söyledi. Başka bir delege, kemal ölmez, farklı numaralardan aranıp özgür özel’e oy vermesi için 600 bin tl ve cep telefonu teklif edildiğini iddia etti. Hakkari chp eski il başkanı ise, hakkari merkez ilçe başkanı hurşit taş’ın oğlu mehmet fatih taş’ın kurultaydan birkaç gün önce izmir karşıyaka belediyesi’nde işe alındığını, bu tür menfaatlerin özgür özel’e oy karşılığı sağlandığını belirtti. Murat çutlu da, bursa osmangazi ilçe başkanı cengiz çelikten’in özgür özel ile görüşerek 6 delegenin oyu karşılığında 2 milyon tl pazarlığı yaptığını, bu paranın özel’in ekibi tarafından çelikten’e ödendiğini öne sürdü. Bu beyanlar, soruşturma kapsamında tanık sıfatıyla verilen ifadelerden oluşuyor ve kurultay sürecinde delegelere nakit para, işe alım vaatleri ve hediyelerle baskı yapıldığı iddiasını ortaya koyuyor. Henüz mahkemece doğrulanmamış olsa da, bu anlatımlar chp içindeki seçim sürecinin şeffaflığına dair ciddi tartışmalara yol açmış durumda. Bu anlatımlar, hukuken özgür özel’i zora sokma potansiyeline sahip. Rüşvet ve seçim usulsüzlüğü gibi suçlamalar, delillerle desteklenirse ciddi cezalar getirebilir. Sokağa çağırma hamleleri de kurtarmaz, uzun vadede hukuki sorumluluktan kaçamaz. Günü geldiğinde, yani soruşturma ilerledikçe, bu iddialara mahkemede veya kamuoyu önünde yanıt vermesi gerekir. şu an her şey savcılığın elindeki delillere ve sürecin nasıl ilerleyeceğine bağlı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dine mine ne -- 25 Mart 2025; 13:40:5 > |
|
23 yıl çok uzun bir süre. Bu kadar süre içinde kimler ne avantalar elde ettiler. Çözüle çözüle bu oy oranlarına kadar düştüler ama avantası olanlar çok gibi gözüküyor hala. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Mart 2025; 13:56:10 > |
Akp-chp yazımı da haksızlık, akp`yi Akp yazmışsınız özel isim olduğu için,chp`nin ilk harfini de büyük yazılmalı. Chp yada CHP şeklinde. Chp sıradan cinc kelime değil diye biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
|
Serda bey https://mucadelegazete.com/chpli-kurudan-zehir-zemberek-istifa
Aday gösterilmeyince istifa etmiş. Kemal ölmez ise amcaoğlu için akp'ye geçmiş. Kemal Ölmez, partisinden istifa ederek Ak Parti'ye geçti https://www.yuksekovagundem.org/kemal-olmez-partisinden-istifa-ederek-ak-partiye-gecti-60730h.htmCidden çok muteber iki tanık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 25 Mart 2025; 13:43:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Palavracı FeTö taktikleri. Aynı vakti zamanında TSK’nın “ CAMİLERİ BOMBALAYACAĞININ “ söylenmesi gibi. faşist dikta ve darbeye komik bahaneler. Buna inanan embesil veya ağır troldür. Darbeye direniş artarak devam edecek, gerisi fasa fiso < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Aman boşver. Biliyorum onları. Yazım yanlışları konusu kpss'ye girenlerin kabusudur. Burası akademik bir ortam değil görmezden gel. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 25 Mart 2025; 13:52:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|