kıvır kıvır bakalım.... Asıl sen buna bak. senin gibi kumpasçıların uykusu kaçacak... Geliyor gelmekte olan....kaçış yok. ![]() |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
90'lı yıllardan bahsediyoruz. Kaç tane özel üniversite var ülkede? Parası varmış o şekilde girmiş işte, Hulusi Akar'ın kızı da yurt dışına gitmiş parayı bastırıp sonra usulsüz şekilde Hacettepe Tıp'a geçmiş, ona zaman aşımı demişler, adamına göre mi bu işler yoksa hukuka göre mi? |
Senin ile diğer arkadaş hep aynı şeyleri yazıyor. Şu yazdığını YÖK'e sormalısınız. YÖK 1992 yılında şu yazdığını kabul etmiş bir sorun görmemiş. Sonra 1993 yılında yani burada eşitsizlik olabilir haksızlık olabilir diye yeni karar almış 1993 yılından sonra geçiş yapılmamış Biz neyi savunuyoruz 1992 yılında ses etmeyen ve onaylayan YÖK , şimdi neden bunu görmezden geliyor. Savunduğumuz şey o dönem YÖK ve İÜ'nün o dönemki yönetmeliğine göre uygun olması. |
Sen neden besleme hesaplarla tartışıyorsun ki? Bunun gibi yaşı geçmiş dede olacak birine hesap vermişler salmışlar buraya. Ciddiye alıp yazıp duruyorsun. Hiç yazma kendi kendine takılsın. Zaten ellerinde bilmem kaç tane hesap var birinden çıkıp ötekinden yazıyorlar. Bunlara cevap verdikçe para kazandırıyorsun. |
|
Malum yerleri hukuksuzlukla savunmak zordur demiştim :) Bunu haklı çıkarmanın bir yolu yok 35 yıl önceki karar normal herşey yolunda ama 35 yıl sonra bence gayet güzel anlamıyorsunuz. Çünkü anlamamak işinize geliyor. :) |
oruçlarını kul hakkı yiyerek açtılar. yahu siz 1000 ay oruç tutsanız bile bu günahları affetiremezsiniz. bu haksızlığa,hukuksuzluğa ve adaletsizliğe sessiz kalıp,üstüne bir de alkış tutanlar siz de bu günaha ortaksınız. |
Zaman aşımı mı? Aynı yıl aynı puanı aldım. Ben açıkta kaldım 2 yıllığa bile giremedim. O tıbba geçti ya. O zamanlarda bunun konusu olmuştu da ösym'yi fetoculara teslim ettikleri yıllardı. Zamanaşımı bir tek imamoğluna yok demek. |
|
AYM kararı bile var, ama bunlarda ağababaları gibi işlerine geldiği zaman anayasa, kanun tanımadıkları için görmezler. T.C. Anayasa Mahkemesi https://kararlarbilgibankasi.anayasa.gov.tr/BB/2018/16871 |
Savunmanız suçüstü yakalanan hırsızın başka hırsızlar da var savunması.Zaten başka cevap da veremiyorsunuz.Ancak ben netim.Fırsatını bulmuşken başta Fetö oe başta olmak üzere tüm fetöcülerin alayını katmerli katmerli gs İmamoglu samanyolu tv spor yorumcusu :D Fetöcülükten birileri içeri alinsa akp nin %90 ile imamoğlu da içeri gidecek Derdim namuslu hiç böyle alavere davere ile uğraşmamış bagaji olmayan bir cumhurbaşkanı olması ve kim neyi çaldıysa ne yaptıysa hesabını sonuna kadar vermesi.Ancak o aday imamoğlu değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinlikle ve varsa? üniversite yerleştirme sınav sonuç belgesine bakıp bu yazıyı yazmışlardır diyebilirim. Oraya her talebe layık olamıyor diye biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu konuya zaman aşımı işler mi ? İşlemez mi bilmiyoruz. 35 yıl önce olmuş olması hiçbir şey ifade etmiyor. Haksız elde edildiği anlaşıldığı anda iptal edilir çünkü müsaade edilmesi zarara yol açabilir. Devlet böyle davranır. Kafanızdan bir hukuk uydurmuşsunuz sadece size yarıyor. Sizden başka hiçbir yerde de geçerliliği yok. Bu adamı aday yaparsanız kaybettiğinizde gelip burada ağlamayın bak şimdiden uyarıyorum. Daha önce AKP'ye oy vermiş hiç kimse sevmiyor bu adamı. Mansur Yavaş'a net bir sempati var ama tıpkı Kemalciler gibi Ekremciler de Kazanmayı değil kendileri kazanmayı istiyor. Mansur Yavaş aday olamasın diye erkenden meydanlara atlamasının sonucu bu yaşananlar. Tabii ki yıpratılacaktı. Kendisi tek aday olabilmek için Mansur Yavaş'ın önünü kesmeye çalışırken düşünecekti biraz da bunları. |
Psn:HeadBloodSteel//Gamertag:Fenerbahce4EVA//Gamertag:Th3M4NIMAL Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı) |
Imamoğlu’nun diploma iptali hem komik hem ciddi. Istanbul üniversitesi, yök’e aykırı, denklik ilanda apaçık, torpille geçmiş. Sesini çıkarmamış, ‘salak mıyım, itiraz edeyim?’ demiş herhalde, ama susmak da suç, hile yaptı diyorlar. Televizyonda yargılanabilirliği konuşuluyor, bu “resmi belgede sahtecilik” suçundan 2-5 yıl hapis varmış. “komik, geçelim” dedik, ama hukukta komiklik ceza yemeye engel değil! önce askere mi gider, sonra mı ceza yer, yoksa ikisi birden mi olur, o süreçde belli değil....ama “niye sesini çıkarmadın?” diye sorulursa “e napayım, fark etmediler” mi diyecek, o da ayrı komedi. |
''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.'' Warren Buffet |