< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sararmış farın düzelme şansı var mı? Anketli! (2. sayfa)

Sararmış farın düzelme şansı var mı? Anketli!
(En Son Oy Tarihi: 28.6.2021)
-
-
Yan sanayi büyük ihtimalle daha kalitesiz plastik kullanıyordur. Ama sorun o değil matlığın nedeni düzgün cila atılmamıştır. Büyük ihtimalle siz yapamazsınız ama bir oto boyacı ona vernik atarsa parlar. Ucuz yollu parlatma için ise pasta cila yapılabilir. (uzun ömürlü olmaz)
Kendim yaparım derseniz motip akrilik vernik alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 26 Haziran 2021; 18:35:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgutozkanYan sanayi büyük ihtimalle daha kalitesiz plastik kullanıyordur. Ama sorun o değil matlığın nedeni düzgün cila atılmamıştır. Büyük ihtimalle siz yapamazsınız ama bir oto boyacı ona vernik atarsa parlar. Ucuz yollu parlatma için ise pasta cila yapılabilir. (uzun ömürlü olmaz)
Kendim yaparım derseniz motip akrilik vernik alın.
Cila atılmadı ki hocam. Buharla işlem yapıldı bitti dendi.
quote:
Orijinalden alıntı: RyDeRCila atılmadı ki hocam. Buharla işlem yapıldı bitti dendi.
Alıntıları GösterBu buharla temizleme yeni çıktı sanırım çok videosunu görüyorum ne kadar dayanıklı acaba bişi dedilermi ? eski sararan farlarımı hep zımpara ve pasta ile temizlettim üzerinede koruyu cila tarzı bişi atarlardı 1.5-2 sene gidiyor en fazla sonra eski haline dönüyor yine ama en son koruyucu cila atılmazsa daha çabuk sararıyor test edildi
-
Ben ilk defa sarardığı zaman zımpara yaparken sararmayan yerlerde resmen sağlam bir katman vardı.(bu katmanın fabrikasyon vernik olduğunu düşünüyorum.) İlk sefer de bende pasta cila yapıp bıraktım. 1 sene sonra yine sarardı. Olmaz böyle derken yine bu forumda akrilik vernik atan bir eleman vardı ona uyarak vernik attım. Kimi yerleri portakal kabuğu gibi oldu acemilikten ama 3 yıl rahat dayandı. Sonra tekrar farı sökerek yaptım. Vernik sayesinde hala dayanıyor.
Buharın ısısı oldukça yüksek olmalı ki plastiği eriterek düzeltsin.
Forumda zımparadan sonra vernik atınca buhulanmanın gittiğini söyleyen bir genç de vardı.
kloroform boşa para tuzağı. üzerine vernik atılmadıkça kısa sürede yine sararır. her türlü temizlik sonrasında vernik sürülmesi gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl 2021 ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Far temizlenip üzerine kaliteli ppf filmle kapanırsa sararma yapmaz kesinlikle.
Vernik çok sıkıntı birçok araç geliyor 1 yıla vernik çatlıyor temizlemeside imkansız hale geliyor. Vernikte. Uzak durun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X