Şimdi Ara

Şaraptan Anlayanlara Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , elimde bir adet şarap var ancak kalitesi nedir , ne ile içilir hiçbir fikrim yok. Daha önce buna benzer şaraplardan tadım yapmış varsa yorum bekliyorum ve türkiye değeri nedir bunun ? https://www.amazon.co.uk/Chteau-Fonties-Chateau-Corbieres-75cl/dp/B01IPEUFWU
    2012 yapımı
    Şaraptan Anlayanlara Soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 26 Temmuz 2017; 15:30:25 >

• Standart sofra şarabı çok değerli birşey değil.
  • Bardakla içilir onu biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk göm bişe olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

Standart sofra şarabı çok değerli birşey değil.

peki nasıl içilmeli et,peynir vs tavsiyeniz nedir ?
  • Özellikle bu şarap için değil ama kırmızının yanına bonfile steak güzel olur. Akşam saatleri hafif serinlikte kırmızı et, karışık salata, meyve tabağı ve peynir çeşitleriyle birlikte içebilirsin. Damak tadına göre değişir bu durum ama genelde ben bunu tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

Özellikle bu şarap için değil ama kırmızının yanına bonfile steak güzel olur. Akşam saatleri hafif serinlikte kırmızı et, karışık salata, meyve tabağı ve peynir çeşitleriyle birlikte içebilirsin. Damak tadına göre değişir bu durum ama genelde ben bunu tercih ediyorum.

Öneriniz için çok teşekkür ederim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amerika'da 230 dolarlık şaraptan 1 bardak kadar içmiştim, sonrasında içtiğim hiçbir şaraptan zevk almadım

tabi müşteri şişenin dibinde bırakmıştı. yoksa nerde bizde o şişeyi açtıracak para
  • Hocam beyaz peynir turşu ile gider(turşu çubuk turşusu olursa çok iyi). Kırmızı şarap etle gider derler ama ben katılmıyorum çünkü etin yağı ağızda kalıyor şarabın tadından bişey anlamıyosun.
  • iki sene once kendi kendime sarap yaptım. yaklasık 15 litre kadar cikti.. icinde katkı olmayınca o kadar guzel oluyormus ki.. bu sene yne deniycem.
  • Haram

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.