Şimdi Ara

ŞARAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana en iyi şarabın markasını söyler misiniz? Parası önemli değil.

• biricik
  • petrus şişesi 300euro civarı
  • Dalgamı geçiyosun ayı kanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: merttt35

petrus şişesi 300euro civarı

ŞARAP
  •  ŞARAP

al doya doya iç
  • 1787 vintage Sauternes from Château Yquem
    Tam tamına 227 yaşında
    Dünyanın en pahallı ve en iyi şarabı. Daha yeni bir şişes 100.000 dolara satıldı.
    http://www.forbes.com/2006/02/10/expensive-wine-bordeaux-cx_po_0210autofacescan08.html

ŞARAP

Varmı bir yudum almak isteyen ? Bir yudumunu 6 bin tl den aşağı içemezsiniz. Benden garanti size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Republican -- 22 Şubat 2008; 17:23:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alkolsüz bira
    12 yıl önce açıldı
    Küflenmiş tütün içilir mi ?
    5 yıl önce açıldı
    şarap içicez öneriler
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: daturkishulan

ŞARAP

al doya doya iç

tam çıkmamış o dur,
     ŞARAP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 22 Şubat 2008; 17:32:45 >

•  ŞARAP

yaw arkadaşlar bu şarabı ülkemizde satan yer varmı bi arkadaşıma hediye edecemde
  • naapcan pahalı şarap
    al bi yerli malı yurdun malı köpeköldüren
  • Şirince Şaraplarına bak ben her yaz şirinceye gidip alıyorum gerçekten çok güzel şarap yapıyolar..

mesela migrosa gir rastgele bak üretim yeri şirince yazıyosa gözün kapalı al
  • isme bak YARRA YERİNG
    tövbe tövbe

adam açıkca belirtmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhylar -- 22 Şubat 2008; 19:11:24 >
  • Anladığım kadarıyla arkadaş herkesin alabileceği sofra şaraplarından bahsetmiş.

Dikmen iyidir. Tavsiye ederim. Birde Tekirdağda bir ufak üretim tesisinde KiLiM ŞARABI üretiliyor.

Mükemmel bir lezzeti var. Ağızda şarap tadı bırakıyor ama bunun yanında bir acılığı yok. Etkiside çok iyi. Tavsiye ederim. Ben arada getirtiyorum, Tekirdağ'a yolum düştükçe kendimde 3-5 şişe alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

isme bak YARRA YERİNG
    tövbe tövbe

adam açıkca belirtmiş

Yorum budur

• bizim köyün şarabını öneririm zaten fabrika yaptılar bizim köye yakında çıkar şarabı piyasaya (belki çıkmıştır bilmiyorum ama nerelerde satılıcak onuda bilmiyorum) bizim köyün şarabının üstüne şarap tanımam
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

isme bak YARRA YERİNG
    tövbe tövbe

adam açıkca belirtmiş

• içki içmem sevmem de ama gürcü şarabının iyi olduğunu söyler ler
  •  ŞARAP

köpek öldüren team
  • quote:

Orjinalden alıntı: |cypo|

bizim köyün şarabını öneririm zaten fabrika yaptılar bizim köye yakında çıkar şarabı piyasaya (belki çıkmıştır bilmiyorum ama nerelerde satılıcak onuda bilmiyorum) bizim köyün şarabının üstüne şarap tanımam

"bizim köyün şarabı" ismiylemi arıyacaz
  • 5 lt 'lik sırmakeş su şişelerinde satılanlar var....tıpasından genelde 3-5 damla sızmış ve kurumuş olarak tekellerin önünde durur , öğrenci milletinin dostudur. ondan al sen ,en iyisi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.