Şimdi Ara

Saraçoğlu'na FESTİ İmzası!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22 Aralık 2006 Cuma

Kulübümüzün 100. yıl kutlamaları kapsamında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ve Bağdat Caddesi’nde yapılacak görsel etkinliklerin birinci etabı tamamlandı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumunun ön ve arka cephelerine İtalyan ekip FESTİ firması tarafından montajı yapılan ışıklandırma sistemi bugün itibariyle tamamlandı. İtalyan ekip Türkiye’den ayrılmadan önce deneme amaçlı iki cephede montajı yapılan ışıklandırmaları bugün deneyerek sabah saatlerinden itibaren eksiklikleri giderdi. 2 saat süreyle açık kalan ışıklandırma dolayısı ile stadyum önünde trafik yoğunluğu yaşandı.

]Bence çok hoş olmuş. O stada da yakışır zaten!

• Çalkantılı bir 100. yılınız oldu ama gene de tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK
    Çalkantılı bir 100. yılınız oldu ama gene de tebrik ederim

100. Yılımız bile farklı artık düşün yani!

Ama stad harika olmuş. Walla şu yabancıların stadlara dönmüş!

• photoshop a benziyor az biraz da Akmerkez e

harika
  • çok güzel olmuş tebrikler
  • Tek kelimeyle şahane
  • bu hep boyle kalacakmi yoksa bu seneye mi ozelbence kalmali yasuper olmus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Italyadaki Kocaman Kiliselere benzemiş ama yinede çok güzel
  • eger olursa güzel olur.
  • süper olmuş harbiden...
  • allah allah...tüylerim ürperdi...hariak olmuş...
  • Kadıkoye degilde Vatikanın resmine bakıyorum gibi hissettim saka bir yana süper olmus.
  • Çok güzelmiş olmuş olmasınada bir de türk bayrağını da ışıklandırılsaymış daha da güzel olacakmış.

Ben göremedim varsa özür.
  • yahu hem çok güzel olmus diyorsunuz hem de eleştirmek için gaydırıgubbak şeyler buluyorsunuz
    şaşırmıyorum haliylen
    bir de su vatikanmıdır nedir bahsettiğiniz şeylerin fotosunu gorelim de karsılastıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 23 Aralık 2006; 4:37:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

yahu hem çok güzel olmus diyorsunuz hem de eleştirmek için gaydırıgubbak şeyler buluyorsunuz
    şaşırmıyorum haliylen
    bir de su vatikanmıdır nedir bahsettiğiniz şeylerin fotosunu gorelim de karsılastıralım

Niye öyle diyorsun orda Türk Bayrağının ışıklandırması olsa daha da güzel olmazmıydı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

quote:

yahu hem çok güzel olmus diyorsunuz hem de eleştirmek için gaydırıgubbak şeyler buluyorsunuz
    şaşırmıyorum haliylen

Niye öyle diyorsun orda Türk Bayrağının ışıklandırması olsa daha da güzel olmazmıydı..

kardes daha 4 te biri tamamlandı ilerde onu da yapabilirler.. belli olmaz..

• süper olmuş.dün stadın önünden geçerken yakından görme fırsatı bulduk fotoğrafta okadar belli etmiyo kendini..cidden muhteşem olmuş..Fenerbahçemede bu yakışır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

quote:

şaşırmıyorum haliylen

kardes daha 4 te biri tamamlandı ilerde onu da yapabilirler.. belli olmaz..

bu işin beli bacağı olmaz, olmalı

• bütçenin yarısı elektrik masrafına gidecek gibi görünüyor ama,güzel olmuş geeçektende
  • benim hayalimde ışık gösterisi olacak denince çok daha başak birşey gelmişti ama buda fena dğeilmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.