Şimdi Ara

Sapphire x850pro 256mb agp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd91345 bu kartı kullanan ver mı? performası nasıldır? sanıyorum 4pipeline ı açılıyormuş. x850xt ye modayanda olmuş. bu kartı kullanan arkadaşım bana yorumlarını ve mümkünse 3dmark03-05 puanlarını yazarlarsa çok sevinirim.

saygılar

• Şu an piyasada bulunan ve elınabilecek türde(aşırı uçmayan diyeyim)En iyi agp kart.Kesinlikle öneririm.Fakat PSU'nun sağlam olması gerek diyordumki;imzandaki psu kaldırır
  • gayet güzel bir kart ama bence 4 pipeline açılmıyorsa x800gto da oc ile işini gayet rahat görür hatta ocsiz

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81271&productid=bd46729
  • 4pıpelıne acıldıgına ve nasıl acılşdıgına daır bılgı edın cunku eger acılmıyorsa X800GTO alıp aynı ısı yapabılrsın
  • x8xx serisinin performansı gayet iyi. öneririm.
  • PİPELİNE ÇOK BASİT BİR ŞEKİLDE AÇILIYORMUŞ. HİÇ SORUN ÇIKMADDAN. ANACK X850XT YE MODLANDIĞINDA SORUN OLUŞABİLİYORMUŞ. KARTIN KUTUSUNUN İÇİNDEN O/C İÇİN CD BİLE ÇIKIYORMUŞ YANİ.
  • bakın bir adam böyle bir yorum yapmış

"Arkadaşlar kartın overclock oranı ve performansı harika yalnız sizi bir konuda uyarmak istiyorum, kartın üstünde extra 12Vluk güç çikisi var ve en az 350wattlık power supply istiyor ben seasonic s12 500watt power supply aldım bu ekran kartnı kullanacaksanız powerınızı degiştirmeniz gerekebilir.Bios flashla kapalı 4 pixell iş hattı da rahatlıkla açılabiliyor ben şuan ekran kartını X850XT platinum edition olarak kullanıyorum.Bir de kartla beraber gelen cdnin içinde overclock yapmanız için gerekli olan yazılım mevcut yani kendileri alın kartı overclock yapın demişler kart bunun için üretilmiş. AGP bir ekran kartı alacaksanız hiç durmayın bu ekran kartını alın derim,fanıda isinma sorunu yapmıyor üzerinde XT fanıyla geliyor zaten.Kısaca ben karttan çok memnunum.Size de tavsiye ederim.İyi günler... "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600GT 128Bit==9800Pro 256Bit
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bunu yazan adam pek anlamıyor bu oc ısınden cunku yanında verdıklerı TRİXX adlı program cok kotu+pıpelıne acamıyorsun onla!!! senbınRIVA TUNER ı kullanman lazım ayrıca ATI ler ıcın en gzl oc programlarından bırı ATI Tool dur
  • ewt ati toolu biliyorum. bende 9800promda kullanmıştım.neyse güzel ve tatmin edici cevaplar aldım. teşekkürler.
  • AGP versiyonlarının neredeyse alayı 16 pipe açılarak x850xt ye modlanabiliyomuş. bu kart oldukça iyi bir seçim AGP için

• ben aldım
    4 pipeline ı acıp xt ye modladım
    kart muthis !
  • eğer pipe açılıp modlanabilirse o paraya değer ama standart olarak kalırsa biraz pahalı olur, x800gto'dan çok da performanslı olmuyo normal haliyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.