Şimdi Ara

Sapphire X1950XT NOVA da 189$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana şok fiyat geldi, lazım olan kaçırmasın derim manyak bi kart çünkü.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2557

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XmysticX -- 7 Temmuz 2007; 18:28:38 >

• Fiyatı çok iyiymiş gerçekten.. 1950 pro seviyesinde bi kart düşünenler kaçırmasın
  • valla 240$ 'dan aşağısını görmemiştim. manyak bir indirim yapmışlar. isteyenlerwww.teknofiyat.com adresinden kontrol edebilirler.
  • Cok iyi fiyatmış ama tabiki stokta yok.
  • Stokta yok gözüküyor
  • stokta var gözüküyo arkadaşlar, telefonla mı aldınız stok olayını. yeşil tik var yanında.
  • pardon varmış stokta valla süper fiyat bence kaçırılmaması gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl stokta yok ya. yeşil tik işareti sapphire logosunun altında var.

Sizin karıştırdığınız galiba altta resimlerin anlamlarını yazan Stokta--- Ön Sipariş---Stokta YOK yazısı galiba.
  • Süper Fiyat gerçekten, elimde palit olmasa hemen alırdım.
  • Gercekten kacirilmayacak fiyata.

su an orta seviye Dx10 kart lamayi düsünenler bence bunuda bir düsünsünler
  • Mukemmel bir fiyat
  • Ya dostlar bu siteye üye oldum ve sipariş vermeye çalışıyorum ama tüm işlemleri doğru yapmama rağmen siparişi kaydet dediğimde şöyle bir hata veriyor:

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e21'

Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work was done.

/secured/al2.asp, line 19

sebebini ve çözüm yolunu bilen var mı?
  • Arkadaşlar fiyat gerçekten çok iyiymiş fakat Sapphire'in 1950pro'sunda sorun yaşayan çok insan var biliyorsunuz. Bu kart nasıldır? Sanırım 1950pro'da ısınma, kilitlenme gibi sorunlar vardı. Eğer bu modelde bu sorunlar yoksa ben de almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsaray15

Ya dostlar bu siteye üye oldum ve sipariş vermeye çalışıyorum ama tüm işlemleri doğru yapmama rağmen siparişi kaydet dediğimde şöyle bir hata veriyor:

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e21'

Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work was done.

/secured/al2.asp, line 19

sebebini ve çözüm yolunu bilen var mı?

dostum telefonla ara ver siparişini. ben çok alışveriş yaptım herhangi bir problem yaşamadm. telefonla daha rahat halledersin, kasmazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: igorparker

Arkadaşlar fiyat gerçekten çok iyiymiş fakat Sapphire'in 1950pro'sunda sorun yaşayan çok insan var biliyorsunuz. Bu kart nasıldır? Sanırım 1950pro'da ısınma, kilitlenme gibi sorunlar vardı. Eğer bu modelde bu sorunlar yoksa ben de almayı düşünüyorum.

soyle soylıyım 1680x1050'de guncel oyunların hepsınden verım almıstım..Yanlız guc kaynagınız dandık ıse hıc almayın derım sonra kartlar sorunlu dıye forumda konu acılıyor. . . .

• dostum telefonla ara ver siparişini. ben çok alışveriş yaptım herhangi bir problem yaşamadm. telefonla daha rahat halledersin, kasmazsın.

Teşekkürler dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsaray15 -- 3 Temmuz 2007; 16:09:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: igorparker

Arkadaşlar fiyat gerçekten çok iyiymiş fakat Sapphire'in 1950pro'sunda sorun yaşayan çok insan var biliyorsunuz. Bu kart nasıldır? Sanırım 1950pro'da ısınma, kilitlenme gibi sorunlar vardı. Eğer bu modelde bu sorunlar yoksa ben de almayı düşünüyorum.

hiç sorunu yok kartın ne ısınma nede kilitlenme performansıda çok iyi oda 20c deyken full yükteyken 64 dereceyi geçmedi kart yalnız iyi bir psu gerekiyor ben tavsiye ederim hele bu fiyattayken
  • 450w FİRİSBY KASA PSU SU YETERLİ OLUR MU ACABA ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

450w FİRİSBY KASA PSU SU YETERLİ OLUR MU ACABA ?

Yetmez, min bi 350W asus/aopen/FSP lazım.
  • Psu sorun değil, 500w SilverStone var bende Sapphire marka alabilirim yani öyle mi? 1950pro gibi olmasın sonra?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.