Şimdi Ara

Sapphire Trixx ve 5770 Vapor-x Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu program ile önceden 1ghz düzeyine eski powerim ile ulaşıyordum.Fakat 1 aydır 950 yi geçtikten sonra ekranda titremeler v.sler oluştu.Bende baya yüksek bi power aldım fakat şuanda yine aynı sorun var.950 yi geçtikten sonra ekran titriyor bazen oyuna girincede bi süre sonra mavi ekran veriyor.

Voltaj yetersiz geliyor diye tahmin ediyorum ,Trixx ile voltaj azaltılabiliyor arttırılamıyor ne yapıcamı şaşırdım açıkçası.Kartımda sorunda yok sözde O.c edition diye almıştık şimdi biraz hız aşırtma yapalım dedik heves bırakmadı
    Başka hangi program ile voltaj verebilirim ? afterburner i denedim başka bir program varmı

• http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=643&pid=305&psn=&lid=12&leg=0

cek 940 a voltaj vermeden kullan en ıyı deger budur.
    kart zaten ısınmıyor ıyı ve sessız sogutuyor.
    voltaj kısmı msi afterburn surumlerınde ve trixx surumlerinde,
    ati driverları ıle alakalı olarak bazı dreıverlarda voltaj artırımına ızın verırken bazılarında ıse ısın vermemekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 8 Ekim 2012; 20:35:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=643&pid=305&psn=&lid=12&leg=0

cek 940 a voltaj vermeden kullan en ıyı deger budur.
    kart zaten ısınmıyor ıyı ve sessız sogutuyor.
    voltaj kısmı msi afterburn surumlerınde ve trixx surumlerinde,
    ati driverları ıle alakalı olarak bazı dreıverlarda voltaj artırımına ızın verırken bazılarında ıse ısın vermemekte.

Merhaba öncelikle cevap için teşekkürler.

Sorun sanırım trixx den kaynaklanıyor çok saçma Afterburner ile 960 a dayadım banamısın demedi

Trixx ile en ufak oynamamda ekranda çizgiler çıkıyor titriyor oyundayken mavi ekran alıyorum sorunu voltaj sandım ama değil sanırım evet kartım sessiz ve soğutması çok iyi bu yüzden biraz daha zorlamak istiyorum fakat afterburner dada voltaj kısmı aktif değil cfg den değeri 1 yapıyorum ama metin belgesi olarak kayıt ediyor neyi atladığımı anlamadım. O cfg deki 0 değerini 1 yapınca voltaj olayı açılıyor sanırım.
    Ayrıca 2 sene oldu kartı alalı hiç bi driverda ben voltaj kısmını aktif göremedim.Bilen varmı özellikle şu driver diye teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.