Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
sapphire trixx r9 290 4gb 512 bit 2000tl ve asus r9 290x dc2 4gb 512 bit 2250tl (SATILDILAR)

-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetgonulx
Güzel fiyat, hayırlı satışlar hocamsaolun mining yapan rx470 alsin zaten bu kartin sessiz olusu cok guzel
rx470 kafami utuluyodu :) bikac hafta once 1750tl ye sattim rx470 i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 5 Mayıs 2021; 1:23:46 >______________________________
-
çok güzel kart,
hayırlı satışlar hocam
-
Referanslarına güvenip iş yapmayın sözünün eri değil dediği fiyata anlaşmamıza rağmen yanar döner kişiliğe sahip son anda kargo yapamam diyip vazgeçti alışveriş yaparken dikkatli olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Furkoviceylül ayında 950 tlye ilana koymuştum herkes alay etmişti xd
bende garantisi devam eden rx580 8gb nitroyu 700tl kusure verdim pandemi basi gecmise donulmuyo malesef
Orijinalden alıntı: boss06
Referanslarına güvenip iş yapmayın sözünün eri değil dediği fiyata anlaşmamıza rağmen yanar döner kişiliğe sahip son anda kargo yapamam diyip vazgeçti alışveriş yaparken dikkatli olun.Boşuna blocklamamışım demekki.
-
bu aterikasedi sattigi plazmanin fiyatinin fazla oldugunu konusuna yazdim diye elestiriye dayanamayip blokladi profilime nickini yazdim zaten alisveris yapmayin diye burda ayni utanmazligi surduruyor aklinca bakin bu kisiden cok sikayet eden var demeye getiriyor nekadar utanmaz yuzu kizarmaz oldugu ortada allaha havale ediyorum bir hakkim varsa kesinlikle helal etmiyorum bu satirlarida oruc oruc yaziyorum
not: ordaki konudada ilk hakarervari konusanda kendisiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 6 Mayıs 2021; 17:1:55 >______________________________
-
Satıcı arkadaşı tanımam etmem, sizi tanımadığım gibi. Konuya gelip vazgeçtiğini belirtmişsiniz, güvenmememizi söylemişsiniz ama madem birisini suçlayacaksınız biraz daha detaylı yazmalısınız. Arkadaş satıştan vazgeçip daha pahalıya mı koydu? Sizi günlerce oyalayıp bu işten zevk mi aldı? Sizin paranızı tutup kar mı sağladı? Nedir yani bu arkadaşın çıkarı size karşı sözünü tutmamasında, gördüğüm kadarıyla ilan da hala aktif yani ürünü satmak istiyor. İnsanları suçlamak kolay olmamalı, tek cümle ile suçlayıp gitmişsiniz detay, kanıt hiçbir şey yok.quote:
Orijinalden alıntı: boss06
Referanslarına güvenip iş yapmayın sözünün eri değil dediği fiyata anlaşmamıza rağmen yanar döner kişiliğe sahip son anda kargo yapamam diyip vazgeçti alışveriş yaparken dikkatli olun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
550w PSU yeter mi sizce bu karta arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: melihcskn
Satıcı arkadaşı tanımam etmem, sizi tanımadığım gibi. Konuya gelip vazgeçtiğini belirtmişsiniz, güvenmememizi söylemişsiniz ama madem birisini suçlayacaksınız biraz daha detaylı yazmalısınız. Arkadaş satıştan vazgeçip daha pahalıya mı koydu? Sizi günlerce oyalayıp bu işten zevk mi aldı? Sizin paranızı tutup kar mı sağladı? Nedir yani bu arkadaşın çıkarı size karşı sözünü tutmamasında, gördüğüm kadarıyla ilan da hala aktif yani ürünü satmak istiyor. İnsanları suçlamak kolay olmamalı, tek cümle ile suçlayıp gitmişsiniz detay, kanıt hiçbir şey yok.
Alıntıları Göstersende en az onun kadar boş yapıyosun seni mi görevlendirdide üzerine düşmeyip gelmiş yorum yapıyorsun bu konu ayrıca seni ne ilgilendiriyor ? adam böyle konu açmış bebe gibi daha senlede onlada muhattap olmaya gerek yok seviye ortada. al buda bana açtığı konu boss06 bloklayip geçin » Sayfa 1 - 1 (donanimhaber.com) ne kadar boş insan olduğunu görün mesajlaşmaları silmeseydim upload ederdim. Kendisi 15 yaşında ki veletler gibi hareket ediyor. Muhattap olunacak tip değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: beasteray
550w PSU yeter mi sizce bu karta arkadaşlarcorsair tek kanal psu filansa yeter boss marka ise yetmeyebilir
Hayırlı satışlar, bu piyasada fiyat normal, fiyatı eleştirmiyorum ancak bir konuda bilgi vermek isterim, satıcı arkadaş 1050 ti gibi vasat kartın fiyatı bu durumdayken demiş ama bana göre garantisiz bir 1050 ti ile bu kartın değeri aynı hatta ondan çok az daha ucuz olması gerekir ki, garantili 1050 ti ile fiyatı kıyaslanmaması lazım hatta.
1050 ti : 2017'de çıktı ama çoğu ilandaki bu kartlar 2019-2020 faturalı çünkü yıl olmuş 2021 hala daha çoğu yerde ekmek peynir gibi satılıyor. 75w ek pinsiz güc çeker, 300w psu ile kullanılır, elektrik tüketmez, ısınmaz, sessiz çalışır, ofis pc'lerine bile takılır psu msu istemeden.
r9 290 : 2013'de çıktı 8 yıllık kart,garantisi yok, 2018 mining dönemini gördü (kesinlikle yapılmıştır ya da yapılmamıştır demiyorum sadece o dönemi gördü, satıcı yapmadım diyorsa yapmamıştır.), 275w güç çeker, 700w psu ister vs vs artısı ise 1050 ti'dan %30 daha performanslı.
-
Adama bak gelmiş suçlamada bulunmuş forumdakiler(ki ben de dahil oluyorum mantıken) şahısla alışveriş yapmasın diye, ben kanıt soruncada benim üzerime mi düşmüş müş... Düştü üzerime var mı artist herif! Gelip foruma yazıyorsan forumda bulunan herkes cevaplayıp, etkileşim kurabilir demek oluyor bu. Verecek adam akıllı kanıt ve cevap olmayınca boş konuşuyor deyip blokla. Satıcı arkadaş asıl yanlışı seninle muhattap olmakla yapmış, sonradan farkına varabilmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: assassinchn47Hayırlı satışlar, bu piyasada fiyat normal, fiyatı eleştirmiyorum ancak bir konuda bilgi vermek isterim, satıcı arkadaş 1050 ti gibi vasat kartın fiyatı bu durumdayken demiş ama bana göre garantisiz bir 1050 ti ile bu kartın değeri aynı hatta ondan çok az daha ucuz olması gerekir ki, garantili 1050 ti ile fiyatı kıyaslanmaması lazım hatta.
1050 ti : 2017'de çıktı ama çoğu ilandaki bu kartlar 2019-2020 faturalı çünkü yıl olmuş 2021 hala daha çoğu yerde ekmek peynir gibi satılıyor. 75w ek pinsiz güc çeker, 300w psu ile kullanılır, elektrik tüketmez, ısınmaz, sessiz çalışır, ofis pc'lerine bile takılır psu msu istemeden.
r9 290 : 2013'de çıktı 8 yıllık kart,garantisi yok, 2018 mining dönemini gördü (kesinlikle yapılmıştır ya da yapılmamıştır demiyorum sadece o dönemi gördü, satıcı yapmadım diyorsa yapmamıştır.), 275w güç çeker, 700w psu ister vs vs artısı ise 1050 ti'dan %30 daha performanslı.
ben 500 watt corsairlede kullandım psu ya bagli 700 watt a gerek yok
https://hwbench.com/vgas/geforce-gtx-1050-ti-vs-radeon-r9-290
%41 daha iyi görünüyor
günde 10 saat oyun oynamıyosanız aradaki güç tüketim farkı çokta önemli degil heleki fiyatları bukadar yakınken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 6 Mayıs 2021; 18:53:27 >______________________________
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 6 Mayıs 2021; 21:25:54 >______________________________
-
rx 470 570 fiyatına satarsanız anlamı kalmıyor ki usta. Bugün tekrar test edilse o kart rx 470 gerisinde kalır driver farkından.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sevecen69rx 470 570 fiyatına satarsanız anlamı kalmıyor ki usta. Bugün tekrar test edilse o kart rx 470 gerisinde kalır driver farkından.
13/04/2021 indirdigim sürücünün tarihi

|
Benzer içerikler
- bedava steam hesapları
- 2. el tüplü şofben fiyatları
- forever living sahtekarlığı
- pttavm güvenli ödeme
- champix satın al
- 16k televizyon
- ps4 pro ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X