Şimdi Ara

SAPPHIRE TRI-X R9 290 Mini kullanıcı incelemesi. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
7.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cok guzel bir inceleme olmus ellerinize saglik :D boyle testleri incelemek insana farkli bir zevk veriyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkovic

Arkadaşlar kartın ısısı sniper elite 3 oyununu full oynadığımda 70 dereceye kadar çıkıyor bir sıkıntı olmaz umarım..

70 derece normal 280 dual-x de aynı derece çalışıyor üstüne çok fazla çıkmasın yeter
  • beyler konu eski :) şuan gtx 780 kullanıyorum r9 290 dan nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

beyler konu eski :) şuan gtx 780 kullanıyorum r9 290 dan nefret ediyorum

Niye hocam hayırdır ?
  • quote:

Neden bu nefret bende yeni aldım :D 780 ile arasında çok kaldım ama 3 oyun hediye etmesi bana cazip geldi.. çatır çatır sniper elite 3 oynuyorum şimdi...
  • quote:

quote:

Neden bu nefret bende yeni aldım :D 780 ile arasında çok kaldım ama 3 oyun hediye etmesi bana cazip geldi.. çatır çatır sniper elite 3 oynuyorum şimdi...

Bende aldim oyunlarini :) gtx 780 aldin ondanda watch dogs aldim oyun yönünden cok karlı cıktim :) kart a gelince siyah ekran . artifacts yuzunden iade ettim gtx 780 aldim oyunlarda daha stabil. Anlik fps cakilmalari yok minimum fps leri yuksek kısacası kalite.

• quote:

quote:

Watch Dogs'u ultra'da 4x MSAA ile takılmadan oynatıyor, benim için önemli olan budur.
  • yahu insanlar aldigi seyi ovmeye ne merakli 780 almis 290dan nefret etmis, bende 780 vardi 290 aldim ikisini de sevdim. İlla bir urun alinca niye digerini kotuluyorlar mis gibi de kart 780 de oyleydi.
  • Zevkler ve renkler meselesi ben nefret ederim sen seversin. Trix vapor x kullanmis test etmis birisiyim konusmana dikkat et

• hknups kullanıcısına yanıt
    zevk ayri birseydir kotulemek ayri, gerci ikisine de karisan yok

ayrica trix vapor kullanan kisilere karsi konusmada dikkat edilmesi gerekenler nelerdir, vapor kullaninca ne oluyor yada makam mi yukseliyor? soyleyin bizde bilelim, ayrica neyi ne anladiniz da acayip bi sekilde konusmana dikkat ediyorsunuz. cocuk mu var karsinizda sizin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerB -- 27 Ağustos 2014; 13:34:18 >
  • "yahu insanlar aldigi seyi ovmeye ne merakli 780 almis 290dan nefret etmis" uslubuna dikkat et ben aldığım ürünü övmüyorum daha önce kullanmış olduğum ürünü kötülüyorum . nvidia nın zaten övülmeyecek yanı yok bunu herkes bilir ama işine gelmez . ucuza kart aldım nvidia kalitesinde diye kendilerini avuturlar. gtx 780 ile r9 290 ı kıyaslamam bile
  • Arkadaşlar Merhaba ;

Sapphire R9 290X kullanıcısıyım . Amd gaming evolved ile oyunları optimize etmeden önce guild wars 2 ve bf4 fps oranım yüksekti . GW2 den 70 fps BF4 ten 60 fps felan alıyordum . Şimdi gw2 20 fps veriyor ve bf4 takılıyor . Bunu nasıl duzeltebılırım .
  • Reset attım duzeldı tmm saolun
  • Arkadaşlar kartı yeni aldım. Overclock için üçüncü parti olaylarına girmeden, AMD Overdrive ile kullanmak istiyorum. Overdrive için belirli optimum ayalar var mı ?

Güç Limit Ayarları %0
    GPU Saat Ayarları %0 olarak duruyor bunlarla oynamak gerekir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.