Şimdi Ara

SAPPHIRE TRI-X R9 290 Mini kullanıcı incelemesi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
7.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen ya bende zor sıgdırdım :)

crysis 3 eklendi.
  • hknups kullanıcısına yanıt
    eyvallah dostum. yalnız keşke AC4 de vsync ı kapasaydın. gerçek fps değerlerini görmüş olurduk. muhtemelen kapartınca ortalama fps 60 ın üstene çıkacak görünüyor. Crysis 3 de her ne kadar amd destekli görünse de nvidia kartlarda daha hızlı çalışıyor. onda da 4xmsaa yerine fxaa en az bi 20-25 fps artış salar. ben hesapları 2k ya uydurmaya çalışıyorum o yüzden :) yoksa bu değerlerde zaten akıcıdır. 290x bu kadar uçuk fiyatlarda olmasaydı iyiydi de işte bekleyelim biraz daha belki indirim gelir. malum amd indirimi sever :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetLucky

Kasaya zor sığdırdım ya Harddisklerin olduğu kısmı sökmek zorunda kaldım

Hayırlı olsun sizede, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Keşke hiç bulaşmasaydım sapphireye , bu kadar sorunlu bi kart olduğunu bilseydim yanına yanaşmazdım , fan sesi dedik değiştirdik şimdide coil whine sesi var ... ve bu sefer değiştirmiyorlarda
  • arkadaşlar bu ekran kartından bende aldım bu sabah geldi elimde eski sistemden kalan meşhur glacial 550w power supply var bu gece montajını yapıcam tereddütteyim yeterli olurmu olmazmı diye bilgili arkadaşlar varsa durduk yere sıkıntıya girmeyelim yardımlarınız için şimdiden sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahya13

arkadaşlar bu ekran kartından bende aldım bu sabah geldi elimde eski sistemden kalan meşhur glacial 550w power supply var bu gece montajını yapıcam tereddütteyim yeterli olurmu olmazmı diye bilgili arkadaşlar varsa durduk yere sıkıntıya girmeyelim yardımlarınız için şimdiden sağolun

Cok az ya 550 sknti yaratir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Keşke hiç bulaşmasaydım sapphireye , bu kadar sorunlu bi kart olduğunu bilseydim yanına yanaşmazdım , fan sesi dedik değiştirdik şimdide coil whine sesi var ... ve bu sefer değiştirmiyorlarda

Bu kart birtek bende sorunsuz cikti galiba :)

• Bende 290X i var efsane kart sorunu yok ;) coil whine kartlara özgü bişey değil diğer pc bileşenleri ve elektrik tesisatıyla ilgili, eğer manyetik olarak çakıştığı bir bileşen varsa fanlardan coil whine çıkabiliyor yada psu marka model ve kart birlikteliği çakışma yaratabiliyor, kartın genel sorunu değildir o ses ama çok zıkkım bişey bulana kadar süründürür... benim eski HIS IceQ 6870 kartımda vardı yenisiyle değiştirdim yine vardı, sonra psum birden bozuldu yenisini aldım yine aynı watt ama marka model farklı sistemi kurunca bütük süpriz coil whine sesi kesilmişti, sırf onun için kulaklık almıştım voice cancelling olan :D öyle bir illet ses olamaz ağlama gibi ve sürekli değişiyordu ekranda olan şeylerle. olana allah kolaylık versin.
  • mini incelemeniz için teşekkürler, tam tahmın ettıgım benchmark degerlrı cıkmıs.
    ıyı günlerde kullanınız yenı kartınızı.
  • GTX770 de HB 4.0 da 39 fps verirken R9 290 da 51 fps vermesi biraz acayip. Hemde stok değerlerde. 770 e attığı fark gerçekten çok fazla. Yanlış hatırlamıyorsam 780 de 54 55 fps civarlarında veriyordu. R9 290 gerçekten güzel kartmış. Hayırlı olsun.
  • Tesekkurler arkadaslar.

• Hayırlı olsun, güle güle kullan. Senin kartının problemsiz olması beni baya bir rahatlattı, çünkü bu kadar sıkıntı yaşayan kullanıcıya rağmen sipariş vermiştim, yarın elimde olur sanırım, deneyimlerimi ben de burdan paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme55

Hayırlı olsun, güle güle kullan. Senin kartının problemsiz olması beni baya bir rahatlattı, çünkü bu kadar sıkıntı yaşayan kullanıcıya rağmen sipariş vermiştim, yarın elimde olur sanırım, deneyimlerimi ben de burdan paylaşırım.

Tesekkurler sendende bi oyun testleri beklerim. En azindan sistemleri karsilastiririz.

• Tek kart olarak çift kart olarak daha yapmadım fakat 9klık bi skorum mevcut

SAPPHIRE TRI-X R9 290 Mini kullanıcı incelemesi.

• GetLucky kullanıcısına yanıt
    sapphire hangi ekran kartı.
    bf4 test et bir
  • arkadaşlar call of duty ghosts oynuyorum fps ler 30 ile 130 arası gidip gelıyo . bu oyundamı sorun var böyle ya hani sabit bir fps de oynayamıyorum . bide msı ab. 64bit oyunlarda nasıl uyumlu olucak bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknups

arkadaşlar call of duty ghosts oynuyorum fps ler 30 ile 130 arası gidip gelıyo . bu oyundamı sorun var böyle ya hani sabit bir fps de oynayamıyorum . bide msı ab. 64bit oyunlarda nasıl uyumlu olucak bilen varmı

Kartınız hayırlı olsun hocam. Update 3 falan deniliyor. Oyunu güncelleyip tekrardan test etmeyi deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meydey45

bf4 test et bir

başlıktaki kart 290 tri-x

birdaha sapphireyi üstüne para verseler almam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GetLucky -- 5 Şubat 2014; 3:36:48 >
  • quote:

quote:

bf4 test et bir

Sakıncası yoksa nedeni nedir (aslında bu sefer ne yaptı desem daha doğru olur) ? (Önermediğim bir kartta bu yüzden soruyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 5 Şubat 2014; 1:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

quote:

bf4 test et bir

Sakıncası yoksa nedeni nedir (aslında bu sefer ne yaptı desem daha doğru olur) ? (Önermediğim bir kartta bu yüzden soruyorum).

ilk fan sesi yaptı değiştirdim

şimdide hafif bi coil whine sesi var oyunlarda çok anlaşılmıyo ama futuremarkta kart 1000 fps yi gördüğü bölümde düdük misali ötüyordu , teknik servisteki arkadaşlara söylediğimde bunlar üst model kart bunlarda olur böyle seslar normal sesler bunlar diyip değiştirmediler ,

sapphirenin bu kadar sorunlu bi kart olduğunu bilseydim koşarak kaçardım..
    daha sonra öğrendiğime göre zotac ile sapphire aynı marka dediler zaten zotac i sevmezdim sapphirede beni yanıltmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GetLucky -- 5 Şubat 2014; 4:00:09 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.