Şimdi Ara

Sapphire rx470 vs msi rx470 ( 8 gb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rx470 modeli içinde sapphire rx470 8 nitro+oc ve msi rx470 8 gb ddr5 var.İkisinden hangisini almak mantıklı olur eğer rx470 al derseniz.Sapphire modelde backplack mi ne öyle bir soğutma olayı varmış bazı kişiler onu öneriyor,bazı kişililerde ekran kartları msi ve diğerleri diye ayrılır kesinlikle msi almalısın diyor.

bu çıkmazda bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Sapphire rx470 vs msi rx470 ( 8 gb)

bu ikisi arasında kaldım işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Eylül 2016; 13:08:09 >

• Radeon RX 480 2304 @ 1120 - 1266 (Boost) MHz 256 Bit @ 8000 MHz
    Radeon RX 470 2048 @ 926 - 1206 (Boost) MHz 256 Bit @ 6600 MHz
    Radeon RX 460 896 @ 1090 - 1200 (Boost) MHz 128 Bit @ 7000 MHz

rx480 2048 shadera sahip ve rx480e yakın olduğundan f/p olarak en iyi kartlardan biri backplate denilen arka taraftanda metal destekli yapı kartı hem dayanıklı kılıyor hemde soğutmada biraz rolü oluyor backplate olmasında fayda var benim görüşüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

Radeon RX 480 2304 @ 1120 - 1266 (Boost) MHz 256 Bit @ 8000 MHz
    Radeon RX 470 2048 @ 926 - 1206 (Boost) MHz 256 Bit @ 6600 MHz
    Radeon RX 460 896 @ 1090 - 1200 (Boost) MHz 128 Bit @ 7000 MHz

rx480 2048 shadera sahip ve rx480e yakın olduğundan f/p olarak en iyi kartlardan biri backplate denilen arka taraftanda metal destekli yapı kartı hem dayanıklı kılıyor hemde soğutmada biraz rolü oluyor backplate olmasında fayda var benim görüşüm...

o zaman sapphire olan modeli öneriyorsun sen? Fiyat olarakta biraz daha uygun bile sinerjideki rakamlara göre yukarıda attım fotosunu.Benide bu msi bu işte daha iyi diyenler kafamı karıştırdı.Şekil olarakta daha havalı duruyor sapphire'e göre

• ayın 20 sinden sonra gigabayte rx serisi gelecek onlarıda bekliyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su soruya bende yanit ariyorum ama 4gblik modellerine. Msi asus gigabyte sapphire 4 farkli marka var. Hepsi rx 470 hepsi 4 gb ama aralarindaki farki bir turlu anlayamadim. Ve 250 liraya kadar cikan farklar var. Bende msi ismi var diye aklim onda ama digerlerinin eksigi nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

ayın 20 sinden sonra gigabayte rx serisi gelecek onlarıda bekliyebilirsin.

gigabayte sapphire'e veya msi'ye göre daha mı kaliteli ürün yapıyor ki ayrıca fiyatı 1000 tl'yi aşmamalı.
  • performansları aynı ancak overclock potansiyelleri ve ömürleri farklı gigabyte sapphire göre daha iyi olabilir tabi ucuz olmak kaydıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus geforce gtx 1070 8 gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

gigabayte sapphire'e veya msi'ye göre daha mı kaliteli ürün yapıyor ki ayrıca fiyatı 1000 tl'yi aşmamalı.

kaliteli birde uygun fiyata satıyor gigabayt.

• quote:

quote:

quote:

ayın 20'sinden sonra hemen türkiye stoklarına girer mi ki sinerji inventus falan?bundan 15 gün sonra falan toplayacağım pc'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Su soruya bende yanit ariyorum ama 4gblik modellerine. Msi asus gigabyte sapphire 4 farkli marka var. Hepsi rx 470 hepsi 4 gb ama aralarindaki farki bir turlu anlayamadim. Ve 250 liraya kadar cikan farklar var. Bende msi ismi var diye aklim onda ama digerlerinin eksigi nedir.

En ucuzu alın gitsin.Eskisi gibi dev farklar yok soğutma olarak.Backplate çok önemli bir olay değil ona takılmayın.Diğerlerinin hiç bir eksiği yok.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ayın 20'sinden sonra hemen türkiye stoklarına girer mi ki sinerji inventus falan?bundan 15 gün sonra falan toplayacağım pc'yi.

ozamana kadar stoklarda olur tabi bitmezse bu bilgiyi gigbayt yetkilisinden aldım googleden kartı az araştır şekli şemali yerinde blackplateside var, bende ilerde gigbaytenin rx 490 gibi bir kartı çıkarsa ondan almayı planlıyorum.

• quote:

performansları aynı ancak overclock potansiyelleri ve ömürleri farklı gigabyte sapphire göre daha iyi olabilir tabi ucuz olmak kaydıyla

başka konuda 2 arkadaş 1'i eskiden sapphire rx470 sahibiymiş ısınmasından dert yanmış ve iade etmiş diğer kişi ise soğutma olarak msi daha başarılıdır o back plak olayına rağmen diyor.O yüzden 30-40 fark verip msi alıcam sanırsam ama sapphire'de amd'nin en iyi yancısı diyorlar .Kafam karıştı ya.Şimdi ben bir ekran kartı alırsam en az 4-5 sene kullanıcam.Hemen bozulup çöp olmasını istemiyorum uzun ömürlü olması benim için daha önemli.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    uzun ömür konusunda gigabyte bence daha iyi tabi her kart arıza verebiliyor 7yıllık hd4650 sapphire marka ekran kartı var kardeşimin bilgisayarında güzel güzel gidiyor işte sıkıntı yok bir ara fanı bozuldu o kadar msi alıncada arıza verebilir bu durum birazda anakartın psunun akım korumasına bağlı tabiki kondansatörler ne kadar kaliteliyse dalgalanma o kadar azalır bu sayede parçaların ömrü artar yıpranma en az seviyeye iner...
  • Sapphire tavsiye ederim, MSI markasını servis kaydını çok görmekteyim ancak Sapphire çok daha az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi_triyaki

Sapphire tavsiye ederim, MSI markasını servis kaydını çok görmekteyim ancak Sapphire çok daha az.

hocam pek fazla kişi sapphire almıyor diye olmasın o
  • quote:

quote:

performansları aynı ancak overclock potansiyelleri ve ömürleri farklı gigabyte sapphire göre daha iyi olabilir tabi ucuz olmak kaydıyla

başka konuda 2 arkadaş 1'i eskiden sapphire rx470 sahibiymiş ısınmasından dert yanmış ve iade etmiş diğer kişi ise soğutma olarak msi daha başarılıdır o back plak olayına rağmen diyor.O yüzden 30-40 fark verip msi alıcam sanırsam ama sapphire'de amd'nin en iyi yancısı diyorlar .Kafam karıştı ya.Şimdi ben bir ekran kartı alırsam en az 4-5 sene kullanıcam.Hemen bozulup çöp olmasını istemiyorum uzun ömürlü olması benim için daha önemli.

Referans tasarim kullanmistir.Nitro gayet iyi bir sogutma sistemi.

• quote:

quote:

Sapphire tavsiye ederim, MSI markasını servis kaydını çok görmekteyim ancak Sapphire çok daha az.

Sapphire kullanicisi msi kullanicisindan daha fazla amd kartlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

quote:

quote:

Sapphire kullanicisi msi kullanicisindan daha fazla amd kartlarda.

hocam bide şöyle bişi duydum bazı kişilerin ekran kartı 2-3 senede bozuluyormuş vs altındaki yorumlarda da overlock yaparsanız böyle çabuk bozulma ihtimali fazla falan demişler.Doğru mudur bu şimdi sapphire modeli nitro+oc ömrü gene msi ile aynı süre gidiyor mu teknoloji şans işi tabi ama normal şartlarda yani?

• sapphire nitro aldim iade ettim ısınıyor ve sesli.

Msi aldim memnunum.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Sapphire kullanan fazladır, ayrıca bende yıllardır kullanırım msı da kaliteli marka tabi ki yani ancak ben gördüğümü söylüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.