Şimdi Ara

Sapphire RX 6700 4999₺ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
10.089
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu linki aşagıda. Bende bir adet ekran kartı aldım 5700g ile de bir yere kadar gidiyor olmadı uğraşırız yapacak bir şey yok.

https://forum.donanimhaber.com/12999-tl-acer-aspire-7-5-nesil-ryzen-5-5500u-8gb-512gb-ssd-15-6inc-rtx3050-4gb-freedos--154509712-5

• inanıp alan zeki arkadaş var mı?

• Jatss J kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Firma yazılım firması, satış işine de başlıyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Kupon devre dışı bırakıldı. diyor

• Satın alanlarda varmı bir gelişme?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FR13NDSLX kullanıcısına yanıt

Hiçbir forumda kimseye kargolanmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Aralık 2022; 19:19:35 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt

cidden bu siteden kart geçirip alan insanlar oldu yani?

vay arkadaş

• Yok 3 kişi çalışıyorlarmış, yok sadece cumaları fatura kesiyorlarmış falan, bunca yalan dolan varken inanıp sipariş veren varsa geçmiş olsun. Başlarda bir kaç kişiye göstermelik sipariş gönderilebilir, sonra patlayacaktır bundan önce bir sürü örnekte olduğu gibi.

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bugün iptal etmeye çalışacağım. İadeye çökmezlerse iyidir.

• Bizim millet sevilmeyi sever. Aksi halde bu kadar pislik içinde yüzmezdik.

• Kargolanan olsaydı alacaktım ama sanki laptop konusundakilerin kargoları çıkmış ama?

• Acer Laptop alanların kargosu ulaşmış bence gönderirler gibi geliyor ama ona göre alırım ben de.

• İndirim haftalar geçmesine rağmen hala devam ediyor garip vallaha fiyat çok cazip geliyor.

• İndirim yoktu 3-4 gündür ama şimdi tekrar aktif etmişler. Şu an 4999TL ile alınabilir durum da ama alır mıyım bilmiyorum.

• setnha S kullanıcısına yanıt
    Hocam sakın böyle bir hata yapmayın, yukarda başka biri de cazip geliyor demiş cazip olması gerçek olmamasıyla ilgili, bütçe yoksa ikinci el daha düşük kart alınır geçilir. Daha düşük ikinci el kart bu fiyattan daha yüksekse düşünmeye bile gerek yok. Bu ürünlerin yurtdışı fiyatı belli, dünyadan haberimiz yokmuş, olamıyormuş gibi hareket edersek kimse acımaz bize.
    www.newegg.com
    SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6700 Video Card 11321-02-20G - Newegg.com
    https://www.newegg.com/sapphire-radeon-rx-6700-11321-02-20g/p/N82E16814202424?item=N82E16814202424

• Alacak olan arkadaşlar kredi kartı ile alışveriş yapsın. Havale ile alınca parayı kurtarmak zor ama kredi kartı ile chargeback açıp paranızı kurtarırsınız.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Sapphire RX 6700 4999₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirket 2022 başında kurulmuş. Sermaye az. Tek kişilik ltd şirket. 2 gün önce Sarıyerdeki şirket merkezini trump towera taşımış. Riske girenleri saygıyla selamlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Saint_ kullanıcısına yanıt
    Sanal ofis mi acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.