Şimdi Ara

Sapphire R9 280X Vapor Bilmecesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanbilgisayar'da r9 280x Vapor modelinden iki adet var biri iki fanlı biri üç fanlı birinin saat hızı diğerinden yüksek fakat fiyatları aynı.

Bu iki kart arasındaki fark nedir?

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-tri-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280x-vapor-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html#genel-bakis

• 3 fanli olanda baacplate olmaması ve kasalara sigmamasi gibi dezavantajlari var. Ama sogutmasi 2 fanliya göre daha iyi. Peeformans desen farkı hissetmezssin kullanırken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

3 fanli olanda baacplate olmaması ve kasalara sigmamasi gibi dezavantajlari var. Ama sogutmasi 2 fanliya göre daha iyi. Peeformans desen farkı hissetmezssin kullanırken

tri-x, corsair 300r ' a sığar mı peki?
  • Backplate var 2 fanlıda işte başka espirileri yok biri saf vapor-x biri tri-x ve vapor-x çiftleştirilmiş hali
  • fakkaya kullanıcısına yanıt
    300r modeli 45cm'e kadar ekran kartı destekliyor. bir sıkıntı yaşamazsınız da ben olsam 2 fanlı olanı alırdım.
  • 300R modeline sığar fakat crosfire yapmaya kalkarsan alttaki slot sıkıntı yaratır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

300r modeli 45cm'e kadar ekran kartı destekliyor. bir sıkıntı yaşamazsınız da ben olsam 2 fanlı olanı alırdım.

soğutma yönünden aynıysa öyle yaparım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    Gtx 760-Sapphire HD7950
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    soğutma elbet daha iyi olacak üçlüsünde ama bu sefer de gürültü artacak. şöyle bir durum var yani ortada. bi tarafta backplate ve bir nebze daha sessiz bir kart var, diğer tarafta daha serin ve 50mhz daha performanslı bir kart var. çok ufak farklar. senin için hangisi öne çıkıyorsa hiç düşünme al. hangisini alırsan al keşke diğerini alsaydım demezsin zaten ikisi de çok güzel kart.
  • Bilgilendirme için teşekkürler

• KralDorduncuVites kullanıcısına yanıt
    aslında gönlümde tri-x var. 3 fanı çok hoşuma gitti. zaten çekirdek ve fan hızı bi tık önde. yük altında olduğu zaman kulaklık takılı olacağından sesi problem olmaz diye düşünüyorum. zaten sese şimdiki kasadan alışığım

• quote:

Orijinalden alıntı: fakkaya

aslında gönlümde tri-x var. 3 fanı çok hoşuma gitti. zaten çekirdek ve fan hızı bi tık önde. yük altında olduğu zaman kulaklık takılı olacağından sesi problem olmaz diye düşünüyorum. zaten sese şimdiki kasadan alışığım

tiri x i alacağına toxic almani öneririm ben toxic almaya gittim kasama siğmadiğini öğrenip vapor x aldim geldim :)
    ekran kartına kadar daha nelerin sesi geliyor. tri-x alsanız da duymazsınız fanların sesini.
  • Takip. Bende ikisi arasinda kaldim.

• Üç fanlı olan model daha hızlı özelliklerine bakın.
  • Toxic modellere bakin bi daha iyidir vaporlardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

Toxic modellere bakin bi daha iyidir vaporlardan.

Hocam oda 920tlye kadar cikiyo bunlardan 70tl. Pahali oluyo, en azindan bana pahalo. Sizce bu ikisinden hangisi? İkiside 851tl olunca insanin kafasi karisiyor. Ben 2 fanli modeli almayi dusunuyorum backplate'den dolayi ama yinede insan dusunuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 11 Haziran 2014; 11:15:28 >
  • İkisi arasında kesinlikle tri-x olan seçilmeli.
  • Al gitsin guzel kart 2 fanlida

hangisi gönlünüze yattıysa onu alın derim 3fan 2 fana göre %10 sesli ve serin backplate olayına ben pek takılmam karar sizin aralarında hissedilir fark yok yani kapalı kutu içinde hangisi olduğunu anlayamazsınız
  • bütçeniz yetiyorsa hiç uğraşmayın, R9 290 Tri-X alın geçin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.