Şimdi Ara

Sapphire R9-280 Dual-X Ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vatan bilgisayar kartı 530 TL'ye düşürmüş. Açıkçası GTX960 bekliyordum ama canıma tak etti, 100 TL indirimi görünce de alsam mı diye düşündüm. Görüşleriniz nelerdir?
    Bu arada AMD kartların driver sorunu falan var diyorlar, o iş nasıl oluyor, bir bilen açıklarsa sevinirim.

• 960 ile arada bayağı fark olur tahminimce.Ama fiyatı da göz önüne alırsak bence alınabilir.Çünkü satmak istesen zaten çok az da zarar ile satacaksin yani,sonra satar 970 bile alirsin.hem fiyatlar duser vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ahmeteralpis

Peki hocam bu driver sorunu falan nasıl amd kartlarda?

hocam driver güncellerken ddu gibi programlar ile güvenli modda temiz kurulum yaparsan herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.
    (satıldı)satılık ASUS Z97-ARhttp://forum.donanimhaber.com/m_103316334/tm.htm (satıldı)satılık fx-8350 işlemci ve ASUS m5a97 evo r2.0 anakart=http://forum.donanimhaber.com/m_94807417/f_//tm.htm A10-7850K,MSI A88XI,THERMALTAKE CORE V1,CORSAIR CX500M,SAMSUNG EVO 840 120GB SSD,IPAD 4,LG OPTIMUS G
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    Otomatik güncelleme yapmaz mı bu meret?

Otomatik güncelleme yapmaz mı bu meret?

hocam işte genelde sıkıntı orda çıkıyor. güncelleme sırasında bir önceki driverın kalıntıları kalıyor,tam silinmiyor,çakışma oluyor. o yüzden driver sorunları yaşanıyor.
    (satıldı)satılık ASUS Z97-ARhttp://forum.donanimhaber.com/m_103316334/tm.htm (satıldı)satılık fx-8350 işlemci ve ASUS m5a97 evo r2.0 anakart=http://forum.donanimhaber.com/m_94807417/f_//tm.htm A10-7850K,MSI A88XI,THERMALTAKE CORE V1,CORSAIR CX500M,SAMSUNG EVO 840 120GB SSD,IPAD 4,LG OPTIMUS G
  • ayrıca 530TL ye bu kart kaçırılmaz.istersen oc ile 280x performansı bile alırsın karttan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    Yarın siparişi geçeyim o zaman:D

hocam gtx 960 ların çıkışı zaten biraz daha ertelendi. ayrıca alacağın kart seni üzmez kesinlikle. ama şimdi baktım vatanın sitesinden sadece internete özel diyor.böyle olunca kıllanıyorum.sana en yakın vatana şubesine git.eğer fiyatı mağazadan alışta 30-40 lira daha fazlaysa mağazadan al.kartı görerek al.kutusu daha önce açılmamış olsun.sapphire güvenlik bandı kutuda yapışık olsun.iade edilmiş,kullanılmış ürün olmasın.özellikle ona dikkat et.son zamanlarda forumda çok konu açıldı çünkü.vatan iade edilmiş veya kullanılmış ürünleri tekrar satıyor.o yüzden vatandan netten hiçbir şey almam.
  • quote:

kaçırma bu paraya resmen nimet olmuş bu kart, 270X aynı para yahu. aynı paraya önemli bir üst seviye karta atlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 20 Kasım 2014; 2:41:10 >

Peki hocam bu driver sorunu falan nasıl amd kartlarda?

Pek kalmadı o sorun AMD`de

• bu ekran kartına sahip olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. normal zaman da internet, film izlerken sessiz çalışırken oyun oynadığımda tırrrrr diye fan sesleri acayip ses yapmakta acaba genel bir sorun mudur? yoksa bende ki mi problemli ?
    Amd Fx 8320 , Gigabyte 990XA UD3 , Sapphire R9 280 Dual X , Gskill 8 Gb (2X4Gb) RipjawsX 1600 MHz Cl9 , Seagate Barracuda 1 TB HDD , Sandisk 128GB Standart Sata 3.0 SSD Corsair Carbide 200R 550 W , Zalman CNPS12X , Aoc E2262Vw , Logitech G103 , Logitech G300s , Logitech X530 , Logitech Driving Force GT
  • Hocam direk al fiyatı dusmusse ama ben msi gaming r9 280 öneririm

Intel Core i5 4460 3.2 GHz İşlemci // MSI Z97 PC Mate Intel Anakart // Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı // WD 1 TB BLUE HDD //Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 Ram // Zalman Z5 MidT Kasa // XİGMATEK X-CALİBRE 80PLUS 600W PSU // SAMSUNG S22D300H 21.5 MONİTÖR // A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set

MSİ GAMİNG NOTEBOOK - GL72 PRO

İPHONE 8

Kocaeli Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği
  • Arkadaslar kartı almaktan vazgeçtim, parayı arabaya bastım, öneriler için teşekkürler.
  • NeeHot N kullanıcısına yanıt
    Coil Whine kaynaklı ya da fan kaynaklı bir ses. Yük altında cızırtı geliyorsa Coil Whine'dır.
    AMD Ryzen R9 5900x || MSI B550A Pro || Powercolor Red Devil 6800xt || ARCTIC Liquid Freezer 240 Cpu Cooler || Crucial Ballistix Tactical 3000 MHz 32 GB DDR4 || EVGA SuperNOVA G2 750w || Deep Cool Kendomen Red || AOC 24" 24G2U IPS 144 Hz || Xbox 360 Wireless Controller || Logitech G502 RGB &amp; G633 &amp; G710 &amp; F710 Wireless Controller

• ahmeteralpis A kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli alicaksiniz hocam :D

Intel Core i5 4460 3.2 GHz İşlemci // MSI Z97 PC Mate Intel Anakart // Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı // WD 1 TB BLUE HDD //Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 Ram // Zalman Z5 MidT Kasa // XİGMATEK X-CALİBRE 80PLUS 600W PSU // SAMSUNG S22D300H 21.5 MONİTÖR // A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set

MSİ GAMİNG NOTEBOOK - GL72 PRO

İPHONE 8

Kocaeli Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

kaçırma bu paraya resmen nimet olmuş bu kart, 270X aynı para yahu. aynı paraya önemli bir üst seviye karta atlıyorsun.

bu gûn aldım ben 40 tl de chip para kazandım 490 tl almıs olduk. Iyı oldu bu dostum. Amd fx 8320 ıle ıyı gıder mi bu acaba

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Coil Whine kaynaklı ya da fan kaynaklı bir ses. Yük altında cızırtı geliyorsa Coil Whine'dır.

servis yolu mu gözüktü hocam şimdi. vatandan aldım götürsem servise verirler mi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.