Şimdi Ara

Sapphire R9 270X DUAL-X OC vs Asus R9 270X DirectCU II TOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangisi daha çok önerilirse onu alcam sizce hangisini alayım neden ?

• Hangisi ucuzsa onu al, ancak Sapphire garanti konusunda benim favorimdir.
  • Saphire daha ucuz aralarında 20-30 tl fark var sizce asus kalitesi diyerekten alsam pişman olurmuyum ?
  • Asus un o modelini kullanmis biri olarak sapphire diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeezy kullanıcısına yanıt
    peki neden abi birde bu psu yetermi = http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-550w-guc-kaynagi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis811

Arkadaşlar hangisi daha çok önerilirse onu alcam sizce hangisini alayım neden ?

sapphire.
  • Yeter tabikide.Asus un bellekleri elpida hic overclock olmuyorlar.Ve ne biliyim ustundeki sogutma iyi fakat artik cok klise oldu.Sapphire bellek olarak hynix kullaniyor ve oc a daha yatkin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASİF. SİLİNEBİLİR.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jeezy kullanıcısına yanıt
    Valla R9 serisi fazla ısınmıyor istediğin markayı al diyorlar o yüzden saphire veya asus alcam bir incelicem vatan mağzasında ondan sonra hangisi daha karizmaysa onu alcamda fotolarda pek belli olmuyor aman abi eminsin deme psu konusunda yeter vs550 bi sıkıntı çıkmasında birde kalitelimi o psu ?
  • Giris seviyesi bir psu icin gayet yeterli dostum.Corsair den bahsediyoruz.Vga olarakta hangisi ucuzsa onu al derim

• illa bir seye gore alacaksan overclock durumuna gore al.sapphirenin bellekleri korkunc cikiyor ama dersen ki ben tirsarim kart bozulur yapmam oc filan o zaman ne alirsan al 270x modellerinde sorun duymuyoruz oc de yapmayacaksan ve coldeki bedevi degilsen fabrikasyon arizali da gelmez belki garantilik bile isin olmaz.
  • Abi bu sistemle yapamam anca 1-2 sene sonra oc yapamam ya en iyisi ben alayım Asus :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.