Şimdi Ara

Sapphire r9 270x 4gb nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde gtx560 var 3.5 senedir kullaniyorum acu ve ac syndicate oynamak icin pcde guncelleme yapmak istiyorum sizce isime yarar mi? Yerine tavsiye edebileceğiniz kart varmıdır 600 tl civarı?

571 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r9-270x-dual-x-oc-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Eldeki pc
    Phenom x4 955 be (fx 8300 serisine güncellenecek )
    4×2 gb ram
    Gtx560

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İŞ GÖRÜR
  • Ronon Dex kullanıcısına yanıt
    2gb 270x de alabilirsiniz
    270x 4gb tın pek bir esprisi yok
  • En az bence Nvidia 960 yada R9 380 alın geçmişken farkı hissedin.

• quote:

Orijinalden alıntı: patren

2gb 270x de alabilirsiniz
    270x 4gb tın pek bir esprisi yok

acu vs için istiyorum 4 gb ram ileriye dönük olsun diye
  • http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx950-gaming-2g-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Öyle bir bütçem olsaydı gtx 950 alırdım.Şuan da bu kartın tam karşılığı yok ve bunun için amd r7 370x çıkarmayı planlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

En az bence Nvidia 960 yada R9 380 alın geçmişken farkı hissedin.

780 tl civarı r9 380. az para değilki be kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    Gtx 760-Sapphire HD7950
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence alinir 2gb fiyatina 4gb 270x.4gb gtx950 diye bisi olsaydi o da alinirdi ama yukariya gitmenin sonu yok 380 2gb hadi 4gb'si olsun derken titan x bakarken bulabilirsin kendini o yuzden linkte gosterdigin kart parasina gore cok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

bence alinir 2gb fiyatina 4gb 270x.4gb gtx950 diye bisi olsaydi o da alinirdi ama yukariya gitmenin sonu yok 380 2gb hadi 4gb'si olsun derken titan x bakarken bulabilirsin kendini o yuzden linkte gosterdigin kart parasina gore cok iyi.

aynen amacım o zaten gx560 ile farcry 4 oynayan adamım oyunu akıcı oynatsın yeterki benim için. lowda bile oynarım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

bence alinir 2gb fiyatina 4gb 270x.4gb gtx950 diye bisi olsaydi o da alinirdi ama yukariya gitmenin sonu yok 380 2gb hadi 4gb'si olsun derken titan x bakarken bulabilirsin kendini o yuzden linkte gosterdigin kart parasina gore cok iyi.

aynen amacım o zaten gx560 ile farcry 4 oynayan adamım oyunu akıcı oynatsın yeterki benim için. lowda bile oynarım yani

oyun giciksa yapacak bir sey yok ac: unity'de herkes surundu yama vs cikti bir ton ama bu tip bir durum olmadigi surece low karti degil gosterdigin bence kullanirsin.sen zaten eski kartimdan super daha hizli diye almiyorsun 4gb olsun eski kartimda azdi gb onu halletsin diye aliyorsun bence mantikli.zamaninda 1gb 6850 crossfire'de vram eksikligi ceken biri olarak ben seni anliyorum.

• quote:

quote:

quote:

oyun giciksa yapacak bir sey yok ac: unity'de herkes surundu yama vs cikti bir ton ama bu tip bir durum olmadigi surece low karti degil gosterdigin bence kullanirsin.sen zaten eski kartimdan super daha hizli diye almiyorsun 4gb olsun eski kartimda azdi gb onu halletsin diye aliyorsun bence mantikli.zamaninda 1gb 6850 crossfire'de vram eksikligi ceken biri olarak ben seni anliyorum.

Aynen öyle. Keşke bütçe olsada gtx 970 960 vs alsam. Tek çekincem dx12 onu da alirken iyice araştırıp öyle alacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle. Keşke bütçe olsada gtx 970 960 vs alsam. Tek çekincem dx12 onu da alirken iyice araştırıp öyle alacağım.

dx12 desteği var ama o parantezdeki (11_1) neyin nesi diye sorma ben de bilmiyorum.o parantez içindeki ifadenin en fazla 12_0 ve 12_1 olanı var.dx12 desteğini kademe kademe verebilirler.

Sapphire r9 270x 4gb nasıldır?

• 4gb almak pek mantıklı olmaz 2gb yeterlidir oda 504tl performans olarakda gayet iyi 370 den ucuz ce daha performanslı

• quote:

Orijinalden alıntı: lordufuk

4gb almak pek mantıklı olmaz 2gb yeterlidir oda 504tl performans olarakda gayet iyi 370 den ucuz ce daha performanslı

gta 5 ac unity vs gibi oyunlar için 2 gb bellek yeterli olmuyor.
    zaten gtx560 var o beni iyi kötü idare ediyor. amacım acunity tarzı ileride çıkan oyunları 2 3 sene sıkıntısız oynamak.
    Sen bilirsin dostum bende yola 270 için çıktım almışken yeni ve daha performansli olanı alayım dedim 200 daha vererek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Sen bilirsin dostum bende yola 270 için çıktım almışken yeni ve daha performansli olanı alayım dedim 200 daha vererek.

sende haklısınde bütçeyi zorlayabilirsem bakalım
    2gb belleği olan kartları alma yeni Ac oyunu tam 3gb bellek harcıyor bende.

• 4gb şart diyorsunuzda kart kötü olduktan sonra isterse 10gb olsun r7 370 zaten o tür oyunları anca orta ayarlarda açar onun içinde 2gb yeterli 380 ve üzeri kartlar için 4gb düşünülmesi laızm altındaki kartlar için 4gb boşa para demek

• quote:

Orijinalden alıntı: lordufuk

4gb şart diyorsunuzda kart kötü olduktan sonra isterse 10gb olsun r7 370 zaten o tür oyunları anca orta ayarlarda açar onun içinde 2gb yeterli 380 ve üzeri kartlar için 4gb düşünülmesi laızm altındaki kartlar için 4gb boşa para demek

ac unity 3 gb vram istiyor onu napıcaz?
    o kartla zaten 4gb vram gorseniz dusuk fps alcaksiniz zaten

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.