Şimdi Ara

Sapphire Pulse AmdRadeon  RX 580 8G OC 256 Bit GDDR5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullananlar varsa deneyimlerini ve yorumlarını paylaşabilir mi? 2.el bulursam temiz öylede alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Ali Çifçi -- 7 Mayıs 2019; 20:15:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tek konu açarak fikir isteyebilirsin her kart için ayrı konu mu açacaksın?

• Tunyukuk kullanıcısına yanıt
    Haklısınız,kusura bakmayın konu silmesini bilmiyorum yoksa silecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Ali Çifçi -- 8 Mayıs 2019; 16:5:24 >
  • Nitro modelini bak. Gerçekten iyi kart. 4 gb modeli 700-800 TL ye bulunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire rx580 8gb pulse kullandim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Tam yükte fan sesinden duramassiniz. Gtx660 kullanıyorum şu anda tam yüke alıyorum MSI afrerburne ile inanın yarı sesi gelmiyor asus dcu2 soğutma düzeneği ve fanları gerçekten daha stabil. Diğer kart için yorum yapamayacağım.

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Nitro+ modeli buldum bir tane 4 gb 750 TL, bir tane de zotac geforce GTX 1060 6gb mini 900 TL. ikisi arasında kaldım.

• muaz1984 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim. Bu dediğinizi duymam iyi oldu, buna dikkat edeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mehmet Ali Çifçi M kullanıcısına yanıt
    Bunu daha önce de benden duymuştunuz zaten.

Size yardım edip etmeme konusunda kararsızlık yaşıyorum ama yine de iyi niyetle şu uyarıyı da yapayım: Almayı düşündüğünüz Xigmatek Tauro'nun da çok sesli çalıştığına dair şikayetler var. Ses konusu sizin için önemli ise bu konuyu da araştırın bence.
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    Araştırdım zaten, ses olarak biraz sıkıntısı var.

• Ben şuan bu kartı kullanıyorum ses konusu abartılıyor daha önce gtx 560 ve 760 kullandım 560 ın yarısı ses. Performans olarak nitro+ dan 1fps geride ancak enerji-watt olarak ve sıcaklık olarak daha iyi pulse.

• Perturbator kullanıcısına yanıt
    Bende biraz araştırdım, öyle aham Şaham bir fark yok nitro+ göre ama tam yükte sesi baya gür çıkıyor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Ali Çifçi -- 13 Mayıs 2019; 2:28:45 >
  • Mehmet Ali Çifçi M kullanıcısına yanıt
    Tam yükte dediğiniz fanları %100 çalıştırmaksa zaten yanında duramazsınız sesten zira o hızlara otomatik olarak çıkmıyor çünkü fanların az bi devirde dahi soğutma kapasitesi iyi. Kartın fanları zaten belli sıcaklıkta önce dönmüyor oyuna girince biraz ısınınca dönüyor onda da fazla ses gelmiyor. Msi afterburner de ayar da yaparsan ses ve ısı konusunda kendine göre ayar yapabilirsin.

• rx570 pulse 8gb kullanıyorum,kart güzel ısınma sorunu yok,fan sesi normal aşırı gürültü yok rhatsız edici ancak mosfetler ısınıyor buda sorun değil msı afterburner ile fan ayarı yaptım sıkıntı yok şu anda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.