Şimdi Ara

Sapphire RX 580 Nitro+ OC Special Edition 8GB GDDR5 256 Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Sapphire RX 580 Nitro+ OC Special Edition 8GB GDDR5 256 Bit

Merhaba,

Çok rast gelmeyeceğiniz şekilde, masaüstünde sadece Macintosh kullanabilmek için aldığım, Windows tarafında ise bir hevesle 2 hafta kadar Valorant ve 1 hafta kadar FM 2021 oynadığım kartım MacBook Pro almam sebebiyle artık satılıktır. :)

Garantisi bitti, kutusu hayatımda gördüğüm en dandik donanım kutusu olduğu için attım.

Herhangi bir problemi yok. Kullandığım süre boyunca fanının döndüğüne pek denk gelmedim, rutinde de ısınmayan bir kart. Performans testlerinde de sanırım RX 590 ile benzer sonuçlar alıyor.

Kart hakkında detaylı bilgiler için:

https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-580-8g-g5-se

https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-580-nitro-oc-special-edition-8gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-p-12775

Emsal pek ilan bulamadım ama fiyat hakkında piyasanın üstünde absürt bir durum varsa lütfen belirtin.

Son olarak kasamı komple satıyorum. Diğer donanımlar veya komple alım için özel mesajdan ulaşabilirsiniz, tamamı satılık:

MSI Z270 SLI Plus | i7 7700K 4.2 GHz | Seidon 120V CPU Liquid Cooler | Corsair Vengeance RGB PRO 2x8 16 GB 3800 MHz | Sapphire Nitro+ RX 580 Special Edition 8 GB | Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD | WD Caviar Green Intellipower 1.0TB HDD | Cooler Master CM 693 MidT ATX | High Power Astro Lite 750W | Logitech G502 | Logitech G105

İyi alışverişler,

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Aynı kartın garantili ve kutu dahil tüm aksesuarları tam olanını ben bi kaç hafta önce 5.250 ye sattım. Garantisiz karta 5.500 çok bence.

• Raif Puder kullanıcısına yanıt

geçen hafta ile bu hafta arasında fark var. bir sonraki hafta daha fazla fark olacak hocam

• Fiyat nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire Rx 580 Nitro+ 4GB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.