Şimdi Ara

###SAPPHIRE HD6870 ve SAPPHIRE TOXIC HD6850 ALACAKLARIN DİKKATİNE### (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
8.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • benim 6950'de VATAN mersa garantili kafama takıldı.suanda bir sorunu yok ancak olursa cok basımın agrımasından korkuyorum
  • asbis datagate belkin hepsi aynı firma arkadaşlar benim arkadaşım çalışıyor orada. Tabi bende bundan faydalanıp araya firma girmeden daha ucuza alıyorum ürünleri :)
  • powercolora kim bakıyor çok başarılı buluoyrum powercoloru ayrıca arkadaşlar lütfen inventusdan alışveriş yapın şuana kadar tek bir kişi bile problem yaşamadı yaşamadı derlken değişim konusundateknobiyotikden yaptım alışverişimi zamanında keske yapmasaydım bütün kutular açılmıştı inventusa sordum sizden sipariş etsem kutular kapalı gelir mi diye evet hiç bir şekilde açmadan göndeririz dediler bundan sonra inventus tek adresim
  • işini düzgün yapan teknik servis sayısı cok azdır .. kvk bile telefonlar tamirlerinde iki parcaya ısı verip .. kullanıcısı hatası diye garanti dışı bıraktırıyor.. bunlara diyecek laf bulamıyorum .. forum kuralları olmasa sayacaklarımı biliyordumda !! ..

    bende şu aralar sanalmarketim 'le sorun yaşayacagım gibi geliyor.. aldıgım hard disc cok düsük hızda okuyor ve kazıma sesleri geliyor.. adamlara mail attım dönmediler 2. sini attım yine dönmeseler telefonda papara var ..
  • Geçen hafta vatanın topkapı daki yerine gittim ekran kartı listesine bakarken MSI 6850 CYCLONE O.C Ekran kartının yer almadığını gördüm. Dedim msi 6850 cyclone neden yok yetkililer bu ürünü satmadıklarını söylediler 2 hafta önce olan ürün nasıl yok diye tartıştık diğer yetkililer gelince stok kayıtlarına bakalım dedim bakınca ürün kayıtlarda göründü ve tam arkalarındaki raflarda varmış kısacası vatan topkapı şubesinde ne sattıkları dahi bilmeyen o kadar ukela yetkililer varki teknik servislerinin de vasat olduğu doğru olabilir. (Başından geçen bir olay )
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.