Şimdi Ara

Sapphire HD6850 Toxic ısınma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sapphire HD6850 Toxic modelini kullanıyorum. Masa üstündeyken kart 50-55 derece arasında gidip geliyor... bu yüksek bir ısı değil mi?

Yüksek grafik performansı isteyen oyunlarda ise 70-78 derece arasında gidip geliyor. Bu ısılar pek normal gibi gelmiyor bana.

Cooler Master marka ELITE RC-330-KKP9 model kasa mevcut bende. Ve bu kasa içinde iki adet 20 cm lik fan yeri var ve zaten bir tanesi kasa üzerinde mevcut diğer fan yerine ise ben bir fan alıp taktım. Yani soğutma ile ilgili başka ne gibi bir çözüm olabilir?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saxblue -- 10 Kasım 2011; 15:16:07 >

• hocam ısı degerleri gayet normal 9800 gt kullanrlen msaustnde 60 oyunda 100 dereceyi buluyodu
  • Sicaklik degerleriniz gayet normal
  • bazı sitelerdeki test yazılarına baktım... 34-40 derece arasında masaüstü ısısı demişler. ben 50 dereceyi görünce haliyle biraz tedirgin oldum. normal diyorsanız o zaman içim biraz rahatlayabilir...
  • aynı model bendede var benim ki 33 ile 42 arasında değişiyor genelde
  • hocam herkesin sıcaklık degerleri farklı çıkabilir bu pc kasası kasanın yeri konumu ve oda sıcaklıgı ile alakalı yani herkesin koşulları bir diyilki sıcaklıklar aynı çıksın... sıcaklık degerleriniz çok abartı diyil bence söyle birşey deneye bilirsin kasanın yan kapagını tamamen aç ve öyle çalıştır kartını ısı degişikliği oldugunu göreceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.