Şimdi Ara

SAPPHIRE HD6850 DUAL-X GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BeranSetaou

Dalgalanma rahatsız edici seviyede olmuyor arkadaşlar niye bukadar dert ediyosunuz

forumda ki yorumlar o yönde değil. Sıkıntı yaratabileceği söyleniyor.
    Ya arkadaşım onlar abartıyor.Ömrünün sonuna kadar vga monitör kullanıcakta değilsin ya zaten.GTX 570 kullanıyordum vga monitörle ondada dalgalanma problemi vardı oyunlarda özellikle koyu renklerde belli oluyolar zaten senı rahatsız etmez.Tabiki karar senin.2 dalgalanma oluyo diye paranı çöpe atıcaksan buyur at

Orijinalden alıntı: 2zaq

quote:

Orijinalden alıntı: Kagaan_S

HD 7790, HD 6850den biraz daha performanslıdır. Güncel olması nedeniyle tercih edilebilirliği daha fazla fazladır. OC ile çok daha fazla performans alabilirsin

VGA dan dolayı 6 serisini düşünüyoruz, 7 serisinin daha güncel daha hızlı olduğunu biliyoruz.
    Benimde kafamı karıştıran bir konu son bir kaç gündür.

Bende HD 7770 var ve VGA ile kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. O bahsettiğimiz dalgalanma problemi HD 7850de var. HD 7790'da öyle bir problem görmedim. Kesinlikle tercih edilebilir

Orijinalden alıntı: Kagaan_S

HD 7790, HD 6850den biraz daha performanslıdır. Güncel olması nedeniyle tercih edilebilirliği daha fazla fazladır. OC ile çok daha fazla performans alabilirsin

1gb 7790 ile crysis 3ü akıcı bir şekilde oynyıabılırmıyım peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametozelci -- 15 Ağustos 2013; 1:55:11 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.