Şimdi Ara

SAPPHIRE-HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Model yükseltmek için ekran kartımı satıyorum 1 yıl garantisi devam etmektedir. Sıfır kutusunda tertemiz bir şekilde gönderilecektir. Crossfire köprüsü vardır. Hiç bir problemi yoktur ekran kartının an itibariyle DEUS EX: Human Evolutaion oyununu hiç bir özellik kısmadan 1920x1080 çözünürlükde gayet akıcı bir şekilde kasmadan oynamaktayım. Dediğim gibi çok temiz bir karttır. Fiyatı 180tldir kargo ücretini ben karşılayacağım. İrtibat yusufuslu55@msn.com veya 05062927848 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

SAPPHIRE-HD5770 GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 1 Eylül 2011; 14:04:34 >

• Günceldir.
    Sorunsuz alışverişlerim : MCCACA , lindeman , onurorgun , gsliahmet , djemo31(x2) , messire , baykant , bugrascb , osaday1991 , madhane(x2) , tahir40 , mujdat42 , dkbilgisayar , kivilciim , necroo , ftangel , CaReTTa_99 , low , Sezer Cinoglu , yunus_70(x2) , Supervisor_ , jasonjustice , ates98 , serdardiego , HWA@Atilla , r1skk , NovariX , quicksand(x3) , srtc39 , wildboyankara , tades1981 , elens , azmo , fhkymz , esener50 , cohannan , berdush42 , marins , ertug81 , ibrahimscare , m352 , **34can** , BA8124TR , mtgorkem42 ,
    Uzak durulması gerekenler : sar_saran = ferdi_kara
  • Bu kartın bu fiyata gitceğini sanıyorum bu fiyata ; Cucore , Flex edition yada hawk alınabilir.Fiyatı 170 e indirebilirsen 3 gün içinde satarsın yada 180 TL ye.Ama sadece bu bir öneri o kadar.Hayırlı satışlar.
  • Pazarlık sünnettir 200 tl açılış fiyatım alıcı çıkarsa orta yolunu elbet buluruz
    Daha Fazla Göster
  • 5 6 Aylık 5770 ler 170 liradan gidiyor..Haberiniz olsn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMCNR -- 31 Ağustos 2011; 13:00:16 >

Orijinalden alıntı: By CrAzY

5 6 Aylık 5770 ler 170 liradan gidiyor..Haberiniz olsn.

En son vortexler 180'den gitti, ikisi birden.
  • takip iyi satışlar

MURAT

İletişim :

Msn : murat-dh@hotmail.com.tr

Tel : + 90 538 403 91 38

SİSTEM TOPLANIR...

( Sistem bileşenleriniz parçalarınız değerinde alınır . )

• PM...
    REFERANS SİSTEMİ ÖNCESİ sorunsuz alışveriş yaptıklarım:hiickimse,Speed-Step,emre6128 ,martech2 ,phobia iskober,resfect , shanke ,sweet81,antique ,hsezen,parenthesis ,tolgaciik ,Allochthonous,DarthVaderRSi,
    ozzzy222 ,aftermath666 ,kortin ,raymanallstar,Malachi77 ,Turricang ,p1azma ,WEST_BOY,alia58 ,baracuda-x , B.Bozdemir ,expander_ ,smarkbil06,Drifter_Soldier, 0m3r ,bestercan,
    reason666, Auril ,ABSOLUT,VISION ,C-TİMİ , pharmacist,plextor ,Drifter_Soldier , obey your master, KuarkServerSystems ,cakalpup ,FATALIST,XaVieR.bb ,emre6128 ,phobia ,ViTalyCL,
    ergin ,msamy,Authority ,mj_pelit,pSy! ,$idikli,bado6100 ,athloon , ps4 ,neisseria,Mene,ekobravo,hysteria35 ,superms ,omeryasarol,EXPANDER ,sugarcocuk1,Lacrymatoire,FrakOff ,huso ,
    buxsat ,aegean, MENEME2002 ,Gündoğdu,akkinooo2 ,Neosis,kamikazeden, Woofer5353 ,NEGA, hadjimurat, sugarcocuk1 ,alişeker, amac22 ,huseyin34, alpermeric
    ,kartal2339,cihansevencan,XaVieR.bb,taskin57,matttrak,KRALL,hsezen,dargmen,suzgec,glyserin1111,AbsoluteZero,DarthVaderRSİ,tolgatokuc,amac22,CoMiSeR,öztin,iyigun.
  • pm...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.