Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ZOTAC 9600GT SYNERGY EDITION 1GB 256BIT DDR3 Satın Al 6 Mayıs 2019 10:23 1 1 ZOTAC 9600GT SYNERGY EDITION 1GB 256BIT DDR3 Malum çok yeni bir kart değil. En son orta ayarlarda akıcı olarak battle field 4 ü oynuyordum. Call of Duty Ghost a kadar olan hepsini sorunsuzca oynadım. Kart çok temiz. Kutu ve içeriği hala duruyor. Fps olmayan mmprog tarzı oyunlarda hiç sorun yaşamadım. Pazarlık yok. En uygun kargoyla gönderim yapılır. Kargo alıcıya ait.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK LG NB 5540 SERİSİ SOUNDBAR ASUS P5Q SE LGA 775 DDR2 ANAKART ZOTAC 9600GT SYNERGY EDITION 1GB 256BIT DDR3 ARIZALI SAPHHİRE HD6850 EKRAN KARTI