mrb arkadaşlar... 4850 almayı düşünüyorum..almak istediğim sitede bu ikisi vr şu an... bunlardan hangisini tavsiye edersiniz veya bunlardan başkada olabilir... tşk...
şu an ikisinide alma 15 agustos gibi yeni parti 4xxx ler geliyor ve fiatları 200/220 ytl olaçagı söyleniyor dh 'de
200 YTl ye 48** serisi mi?Mümkün değil...
quote:
Orjinalden alıntı: guneyonur
quote:
Orjinalden alıntı: yd33
şu an ikisinide alma 15 agustos gibi yeni parti 4xxx ler geliyor ve fiatları 200/220 ytl olaçagı söyleniyor dh 'de
200 YTl ye 48** serisi mi?Mümkün değil...
eğer 200e sıfır 4850 alan olursa gider ekran kartı aldığım yeri yıkarım sonra ss alır burda yayınlarım
200 olacağını sanmam, tamam vga fiyatları tepetaklak, performanslı kartlar artık orta seviye kullanıcılar için erişilebilir oldu ancak her şeyin bir alt sınırı illaki vardır. vga fiyatları daha ne kadar düşecek ki?
Ben exa dan nakit 285 liraya msi4850 aldım. içinden dirt ve lord of rings oyunları çıktı. güç kablosu ve crossfire köprüsü çıkmadı. dvi-hdmi dönüştürücü s video ve 3 yollu görüntü kablosu çıktı eksik olabilir bunları hatırladım şimdi
sanırım bu ekran kartı konusu baya karmaşık....herkes bi noktada buluşamıyor bi türlü... benimde aklımdan sapphire geçiyor şu an...umarım pişman olmam...
quote:
Orjinalden alıntı: darel-x
Ben exa dan nakit 285 liraya msi4850 aldım. içinden dirt ve lord of rings oyunları çıktı.
bu durumda benim tercihim msi olurdu
ben de bugüm EXA dan 221+KDV ye (YTL) HIS aldım, kart tamamen stock dizayn (zaten başka birşey beklemiyordum) . Kutu içeriği :
DVI--> VGA, DVI--> HDMI, HDTV (şu üç kablolu olan), Crossfire köprüsü, Sürücü CD si, Bide steam kuponu.
Kıssadan hisse herhangi bir 4850 alınabilir kutu içeriğini depodaki arkadaşlar bir şekilde ayarlıyor!
bence HIS HD 4850 IceQ 4 bekle derım bende alcam ekran kartı yarın alcaktım baktam HIS HD 4850 IceQ 4 cıkıo hemde fazla bı mıktar gerkemıo yanı bence hd4850 alan onuda alır bence bekle ben beklcem hem dıkkat etdıysen herkez hd4850 dıo ama herkez nasıl ısındıgını bılıo yanı ımkanın warsa bıraz bekle HIS HD 4850 IceQ 4 al hem ısınma derdı yasamaz bıde oc yapman gerekmez
arkadaşım bende bekleyenlerdenim biraz daha beklemeni tavsiye ederim 1 ay gibi
yaz tatili bitti hala bekliyorsunuz tamam kişisel tercihinizdir belki ama kart ilk çıktığında alsaydınız keşke
aslında bu aralar almak lazım.. dolar baya düştü... HIS in kartı güzel görünüo da kalite olarak nasıl bi kart bilmiyorum....