Şimdi Ara

pi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
3
Favori
15.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ogkasa

1440x900 de fps çok artıyormu ? yada hangi oyun kaç fps veriyor söylersen çok sevinicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

Orijinalden alıntı: ogkasa

benim kartta maximum 1225mv la 1265 mhze çıkabildim bu ayarda max 75 derece oluyo sıcaklık. benim kasa dışardan hava almıyo sadece bitane egzos fanı olduğu için bu kadar ısınıyor güzel bi kasa aldığımda bu sıcaklıklar 60 65 civarına iner oc li iken.

voltaji hangi programin hangi surumuyle veriyorsun ustam

sapphire trixx son sürümüyle board li kısmının altında vddc die bölüm var sende görmemiş olabilirsin yandaki cubuğu aşağı kaydır görürsün orda bende çok aramıştım sonunda buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TavaSapı

quote:

ogkasa

1440x900 de fps çok artıyormu ? yada hangi oyun kaç fps veriyor söylersen çok sevinicem

ya bana çok artmıyo gibi geldi 40 sa 60 olurdur maximum pek dikkat etmedim ona
  • quote:

quote:

quote:

ogkasa

Teşekkürler hocam bu arada 20 fps az fark mı ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

ogkasa

Saphire 7850 p.c referans mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

quote:

quote:

quote:

quote:

ogkasa

Saphire 7850 p.c referans mi?

ekran kartı hariç hersey aynı arkadaşla oyüzden sordum asus almayı düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

ogkasa

OC DEĞERLERİNİ BİRDE CRYSİS 2 EXTREME AYARLARDA 1920*1080 DENEME İHTİMALİN VARMI GENELDE BENİM BF3 TE STABİL OLAN DEĞERLER CRYSİS 2DE STABİL KALMIYOR VE KART CRYSİS 2 DE DAHA ÇOK ISINIYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

OC DEĞERLERİNİ BİRDE CRYSİS 2 EXTREME AYARLARDA 1920*1080 DENEME İHTİMALİN VARMI GENELDE BENİM BF3 TE STABİL OLAN DEĞERLER CRYSİS 2DE STABİL KALMIYOR VE KART CRYSİS 2 DE DAHA ÇOK ISINIYOR

Ekledim crysis 2 yide doğru diyosun 1250 de stabil kalmadı bende 1225 de denedim sorunsuz çalıştı sanıyorum 1240 dada çalışır benchmarkta 1240ta stabildi ayrıca kart daha fazla ısınmıyo aynı yine bf dekiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin-16

Bf3 te niye aa yı 2x yaptınız anlayamadım ben ful herşey ultrada en patlamalı sahnede o.c siz 40 ın altına düştünü görmedim 42 43 oluyor 2 sn için sonra tekrar 49 50

o gözümden kaçmış bilsem 4x yapardım 2xle 4x arasında pek fark görmedğim için öle kullanıyordum genelde orda 4x yapmayı unutmuşum zaten pek bi performans farkıda olmuyo aslında 2 3 fps'dir sanıyorum
  • Eline sağlık çok güzel inceleme olmuş. çoğu oyunu üşenmeden denemişsin.

buda benden olsun.

Sapphire HD 7850

1250 / 1450

VDDC: 1225

i7 2600k 4.5 GHZ -------------------------------------------- Stock Hızda

3DMark 11
    pi --------------------- pi

Heaven DX11 Bench Tesellation Extreme --------------- Heaven DX11 Bench Tesellation Normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 11 Ağustos 2012; 21:21:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Eline sağlık çok güzel inceleme olmuş. çoğu oyunu üşenmeden denemişsin.

buda benden olsun.

Sapphire HD 7850

1250 / 1450

i7 2600k 4.5 GHZ (stock hızdada yen resim eklerim)

Sağolasın. Bende işlemciyi hızlandıramıyorum malesef grafik skorumuz hemen hemen aynı sayılır ama physics skorda fark atmışsın benim işlemci çok ısınıyo kasa küçük bide stok fan bişi yapamıyorum malesef bide işlemci stokken benc alabilirmisin 3d markta merak ettim physics skoru kaç çıkıcak
  • Stock değerleri ekledim. Bilgisayarı her yeniden başlatmada GPU hızı standart hızına dönüyor. ekran kartı ile fazla bir geçmişim yok. alınca uzun sure kullanıyorum. işlemci gibi 7/24 kullanamıyoruz sanırım. oyun oynayacağımız zaman açıcaz yükseltecez heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 7 Ağustos 2012; 3:41:10 >
  • Gayet detaylı bir inceleme olmuş. Eline sağlık. Yalnız, bazı oyunlara ait aşırı derecede resim var. Oların bir kısmı elenebilir.
    Bir de, kartın fan sesiyle malzeme kalitesi hakkında da bilgi verebilirsen daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Gayet detaylı bir inceleme olmuş. Eline sağlık. Yalnız, bazı oyunlara ait aşırı derecede resim var. Oların bir kısmı elenebilir.
    Bir de, kartın fan sesiyle malzeme kalitesi hakkında da bilgi verebilirsen daha iyi olur.

İlk sayfada fan sesi ile bilgi verilmiş. ayrıca bende bilgi vereyim. fan sesi Auto da %20 olarak karttaki yük durumuna göre değişiyor. manuel olarak ise denemelerimde %40 kadar fan sesini duymuyorum. %50 de ise hafif bir ses gelmeye başlıyor. malzeme kalitesine gelecek olursak, ilk başta biraz çekinmiştim fotoğraflardanda dış plastiği kalitesiz olarak görünüyordu. HAWK ve DC II ye göre. kartı kutudan çıkarıp elime aldığım anda ne kadar yanıldğımın farkına vardım. OC ye verdiği tepki harika gerçekten. Fiyatı 500 TL nin altına düştüğünde 8000 serisi çıkana kadar bu kart çok satar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Eline sağlık çok güzel inceleme olmuş. çoğu oyunu üşenmeden denemişsin.

buda benden olsun.

Sapphire HD 7850

1250 / 1450

i7 2600k 4.5 GHZ -------------------------------------------- Stock Hızda

3DMark 11

Heaven DX11 Bench

Kartın tekrar hayırlı olsun güzel bir inceleme ile başlamıssın kartı kullanmaya.Kaldıki gercekten hakkını veren bir kart oldugu şüphesiz.OC filan denemedim ama oyunlardaki performansı default ta bile göz dolduruyor.

Sogutmasıda harika, bir çok kişi bu konuda fan sesinden acaba sorun yaşarmıyım diye düşünerekten bana pm atmışlardı ama burda gereken detay verilmiş.SESSİZ VE SERİN BİR KART.Resimlere aldanmayın

• @DenzeL_28

hocam senin physics skoru işlemci stokken bile baya yüksek çıkmış benimkinden merak ettim şimdi neden öyle olduğunu

@bocekgrafik

Sağolasın. Kartın fan sesi bende %55 60 dan sonra duyuluyo uğultu şeklince ama fan otomatikteyken hiç o kadar artırmıyo devri bu yüzden hiç duyulmuyor. Ayrıca malzeme kalitesi olarak banada kalitesiz gelmişti ama kart ulaştığında elime alınca taş gibiydi görünüşü felan çok hoşuma gitti kalitesiz plastik gibi duruyo kaplaması resimlerde ama öyle değil ebonit gibi kendi kartım diye sölemiyorum kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem bana baya bi kaliteli geldi. Fakat hiç msi asus dc2 felan elime alıp incelemediğim için bu kart bana kaliteli gelmiş olabilr orasını biimiyorum.
  • tatminkar bir kart biz hala gtx 460 takılıyoruz
  • quote:

@DenzeL_28

hocam senin physics skoru işlemci stokken bile baya yüksek çıkmış benimkinden merak ettim şimdi neden öyle olduğunu

@bocekgrafik

Sağolasın. Kartın fan sesi bende %55 60 dan sonra duyuluyo uğultu şeklince ama fan otomatikteyken hiç o kadar artırmıyo devri bu yüzden hiç duyulmuyor. Ayrıca malzeme kalitesi olarak banada kalitesiz gelmişti ama kart ulaştığında elime alınca taş gibiydi görünüşü felan çok hoşuma gitti kalitesiz plastik gibi duruyo kaplaması resimlerde ama öyle değil ebonit gibi kendi kartım diye sölemiyorum kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem bana baya bi kaliteli geldi. Fakat hiç msi asus dc2 felan elime alıp incelemediğim için bu kart bana kaliteli gelmiş olabilr orasını biimiyorum.

O.c versiyon mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel bir inceleme tebrikler.Bende katkı olarak şuana kadar güçlü intel işlemciler kullanılmış benim kullandığım işlemci AMD Phenom II X4 965 (3.7ghz) ile test sonuçları ekledim..

MSI HD7850 Power Edition stok 950/1200 ile geliyor.voltaj vermeden trixx ile stabil 1150/1400 kolayca oluyor..

MSI Afterburner ile core voltage kısmını 1245 yaptım ve okeyledim default 1134 en son 1300 oluyor..yalnız bu programda core hızı 1050 den ileri gitmiyor onuda trixx ile 1250/1450 yaptım..

Buarada ilk defa kullandığım bir ekran kartında bukadar yüksek bir O.C. yaptım ve kart resmen yağ gibi ne ses var nede ısı testlerDE en çok 64 dereceye çıkmış.

3DMARK11 PERFORMANS Puanı...6085

pi

3DMARK11 EXTREME Puanı...2132

pi

HEAVEN DX11 Bench Puanı...987

pi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commodore_64_ -- 10 Ağustos 2012; 14:42:07 >

• hocam peki ben bu ekran kartıyla ve i5 650 işlemciyle sizin performansınızı alabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.