Şimdi Ara

Sapphire ati hd5770 gddr5 erkankartı(arızalı ekrana görüntü vermiyor)satılık yada takaslık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sapphire ati hd5770 gddr5 erkankartı(arızalı ekrana görüntü vermiyor)satılık yada takaslık
     Sapphire ati hd5770 gddr5 erkankartı(arızalı ekrana görüntü vermiyor)satılık yada takaslık

üste resimlerini paylaştığım canavar ekran kartıma görüntü gelmemektedir
    başka bir sıkıntısı yoktur fiyat olarak 85TL düşünüyorum
    üste çok fazla olmamak şartıyla para verebileceğim en az19 inç monitör lazım lcd olarak ama 1366x768 çözünürlükte olmasın enaz 1440x900 olmalı

şehir dışına önce ücret sonra kargo şeklinde olur
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 11 Şubat 2014; 23:34:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tam anlamadım ekran kartımı görüntü vermiyor monitöre

açarsan biraz iyi olur.
  • aynen öyle yani takınca filan çalışıyor ama görüntü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

aynen öyle yani takınca filan çalışıyor ama görüntü yok

Buna bozuk yada arızalı denmiyormuydu. başlık olarak arızalı değiştirmelisiniz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoBilisim -- 11 Şubat 2014; 23:59:57 >
  • arızalı bir ürün için fiyatınız abartılı geldi
  • bu haliyle fan fiyatına satılır ancak.oda 20tl falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelgt

arızalı bir ürün için fiyatınız abartılı geldi

abartılımı ürünün sıfır fiyatı 250tl 2.el fiyatı 135 tl 25-30 liraya tamir edilse cirlop gibi gddr5 ram ve 1gb kapasiteye sahip ekran kartı olacak belkide benim bilgisayarımda açmıyor onu bilemem çünkü fazladan elektrik istiyor ve benim supply 250wlık sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görüntü gelmiyor başka bir sorunu yok Daha ne sorunu olsun
  • burda kimseyi kandırmaya çalışmıyorum ürünün arızalı olduğu zaten başlıkta yazıyor saçma sapan yorumlar şikayet edilecektir ayrıca ekran kartları tamir edilebiliyor ve çalışmamasının sebebi power suply de olabilir

• Kartın bu haliyle edeceği en fazla 30-35TL'dir hocam. Ekran kartı tamirini kimse 20-25TL'ye yapmaz.
    Power supply sorun olsa yine de yüke binmeden görüntü vermesi gerekir. Sonuçta bu kartlar boşta fazla akım çekmiyorlar.
    Yanlış anlamayın ilan baltalamak değil ama bu fiyata mümkün değil satılması.
    Ben 50TL'ye karışık şekilde görüntü veren gtx560 twin frozr almıştım.
    Yine de hayırlı satışlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.