Şimdi Ara

Sapphire 390 alsak sıkıntı cikar mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msi ile arasında 200-250 liraya yakın fark var.Çok problem yaratır mı sapphire alsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AMD de shapire iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma niyeyse technopattaki yorum geldi.Dur hatta şuraya atayım.

"Bence parana kıy, msi veya asus al. Eline para geçince diğer parçaları da upgrade et. Sapphire, ısınan, yazılım desteği sıfır, servisi berbat, ucuz ve garantisiz bir marka.

Isınmamasının nedeni o kartların daha giriş seviyesi kalması. R9 380 e göre. Bu arkadaş kartla bi oynayayım ayar çekeyim dese, (SAPPHİRE R9 380) kart bozulduktan altı ay sonra servsiten gelir. Belki o zamana r9 385 çıkar. :D"

Adam sürücüyü sapphire in çıkarttığını filan sanıyor sanırım.Bir de bozulan kartı sıfırıyla değiştiren, piyasadaki en iyi servislerden birine laf etmiş.Kendim sapphire kullandığım için nitronun iyi bir soğutma olduğunu da biliyorum.Valla şu forum site artık neyse sırf zarardan başka değil.Editörleri de üyeleri de ayrı sallıyor.Bana göre Trnin yüz karası.Şuanda bu kadar popüler olması da ilginç.Belki sallasalar fanboyluk yapsalar da buradan fazla inceleme yaptıkları için popülerlerdir.

• Shappire markası kullanıcı memnuniyetine önem veren firma değişim aide çok rahat ve hızlı yapılıyor...soğutması ve gpu referans hızları daha iyi durumda fiyat farkına aldanmayınız sonuç itibarı ile aynı gpu kartlar birinin veremediği değeri filanca markadan beklemek çok absürd olurdu...
  • Sadece AMD kart üretir. İncelemeler yurt dışında genel olarak Sapphire ile yapılır. Soğutması çok başarılıdır. Şahsen söylediğin kartı kullanıyorum. 60 dereceyi geçtiğini görmedim. Fazla para verip Asus veya MSI alınmaz bence. Giden şey sadece cebindeki paran olacak.
  • Sapphire daha iyi zaten MSI'ın 390 kartında sorun yaşayan birçok kişi var.
  • sorunsuz kullanabilirsiniz hatta 200 lira daha verip 390x modelini bile alabilirsiniz vatandan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msı ve sapphire e aynı servis bakıyor ve her iki firmada arıza durumunda birebir değişim yapıyor hangisini beğendiyseniz onu alabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

Aklıma niyeyse technopattaki yorum geldi.Dur hatta şuraya atayım.

"Bence parana kıy, msi veya asus al. Eline para geçince diğer parçaları da upgrade et. Sapphire, ısınan, yazılım desteği sıfır, servisi berbat, ucuz ve garantisiz bir marka.

Isınmamasının nedeni o kartların daha giriş seviyesi kalması. R9 380 e göre. Bu arkadaş kartla bi oynayayım ayar çekeyim dese, (SAPPHİRE R9 380) kart bozulduktan altı ay sonra servsiten gelir. Belki o zamana r9 385 çıkar. :D"

Adam sürücüyü sapphire in çıkarttığını filan sanıyor sanırım.Bir de bozulan kartı sıfırıyla değiştiren, piyasadaki en iyi servislerden birine laf etmiş.Kendim sapphire kullandığım için nitronun iyi bir soğutma olduğunu da biliyorum.Valla şu forum site artık neyse sırf zarardan başka değil.Editörleri de üyeleri de ayrı sallıyor.Bana göre Trnin yüz karası.Şuanda bu kadar popüler olması da ilginç.Belki sallasalar fanboyluk yapsalar da buradan fazla inceleme yaptıkları için popülerlerdir.

Peki hocam 250 lira verip 390x almaya değer mi ? 1080p oynayacam.60+ fps alayım genel olarak yeter

• Sapphire nin kartları gayet iyidir. Sadece AMD grafik kartları üzerinde çalışıyor olması diğer markalara göre daha tecrübeli olmasını sağlıyor bence. Bunca zaman sadece sapphire marka kartları kullandım hiç üzmedi diyebilirim.
    Şu technopat denen yere de hiç ısınamadım. Dandik bir içeriği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 30 Nisan 2016; 0:32:34 >
  • AMD ekran kartlarında sapphire , Nvidia kartlarda Evga diye diye dilimde tüy bitti.
    Ha bir de konumuzla alakası yok ama bir şu hikaye var. AMD kartlar çok ısınır.
    Sapphire al pişman olmazsın. Birebir değişim vardır.Diğer malum firmalar gibi tamir edilmez kartın ,direk değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 30 Nisan 2016; 0:35:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Cavill

quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

Aklıma niyeyse technopattaki yorum geldi.Dur hatta şuraya atayım.

Peki hocam 250 lira verip 390x almaya değer mi ? 1080p oynayacam.60+ fps alayım genel olarak yeter

Ben olsam 390 alırdım.Aralarındaki fark yerine göre değişmekle birlikte genelde 2-3 fps olarak seyrediyor.youtube a 390 vs 390x yazarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

• sapphire 390 al ve 1010 olan mhz hızını 1040 a çıkar işlem tamamdır
  • Sapphıre Al AMD Kartlarda Sapphıre baya iyidir o fiyat farkını boşuna verme
  • Msi nin fiyatini guncellememis ya da satılan tüm sapphire dolar düşükken stoğa girmiştir, fiyatlar tr de böyle, msi değil diğerini rahatça alabilirsin..

• 5 aydır kullanıyorum Sapphire, sadece World of Warcraft oyun yükleme sırasında CW sesi çıkarıyor ( Bu süre 2 3 sn yi geçmiyor) bunun dışında hiç problem yaşamadım. Rahat rahat alıp kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

msı ve sapphire e aynı servis bakıyor ve her iki firmada arıza durumunda birebir değişim yapıyor hangisini beğendiyseniz onu alabilirsiniz..

+1 ve aradaki farkı vermenize değecek birşey veya durum yok Sapphire AMD'nin birinci partneridir Aynı Nvidia'da EVGA'nın olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 30 Nisan 2016; 3:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Sapphire nin kartları gayet iyidir. Sadece AMD grafik kartları üzerinde çalışıyor olması diğer markalara göre daha tecrübeli olmasını sağlıyor bence. Bunca zaman sadece sapphire marka kartları kullandım hiç üzmedi diyebilirim.
    Şu technopat denen yere de hiç ısınamadım. Dandik bir içeriği var.

technopat ile ilgili bende bir şey söyleyeyim böyle burdaki gibi herkes fikrini düşüncesini yazamıyor serbestçe yazsa bile sonuna umarım ceza almam yazıyor .D birde Windows 7 yazdınmı direk bizim desteğimiz yoktur w10 geçin öyle cevaplarız diyorlar gerçekten bu foruma üye olan insanları anlamıyorum.Sanırsam çoğu küçük yaşlarda üye olanların.

• Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    +1
    DH'taki saçmalıklardan sıkıldıığım bir ara teknopata kayıt oldum.1 gün dayanabildim.Bir de açıklamaları o kadar inandırıcı yapıyorlar ki bilmeyen inanacak.

@Henry Cavill
    Ayrıca Sapphire'deki ısınma sorunu 2000'li yıllarda vardı.Aşalı çok oldu. 280X Toxic ve 290 Trix kartlarını önyargılı olarak denedim.(Isınma ve sesten olumsuz beklentilerim vardı). 280X Toxis 65 dereceyi aşmıyor.Sessiz.290 Trix biraz daha sesli ve sıcak ama normal değerlerde.Ek olarak soru yanlış. "Sapphire 390 alsak sıkıntı cikar mi ?" sorusunun cevabını kahinler bilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 30 Nisan 2016; 6:24:48 >
  • Suan 1500-2000 lira karta vermek mantiksiz olur en gec temmuz-agustosa kadar Pascal ve Polaris mimarili kartlar gelecek onlardan almak mantikli olur, 390'lari da su saatten sonra almak hata olur hem cok fazla guc cekiyor hemde isiniyorlar ikinci el 290 falan bakin daha mantikli olur ayni gcn 1.1 gpu yu kullaniyorlar zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.