Şimdi Ara

Sapphire 1GBDDR5256BİT HD4870 SizceNasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belirtmiş olduğum kart sizce nasıl kullanan varmı şuanki hangi karta eşdeğer olur? Oyunlarda nasıl bir performans gösterir???Sistem 4çekirdek 4gbddr3 500w psu

EkranKartı Bu:

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=179&lid=1

• quote:

Orijinalden alıntı: stawn39

Belirtmiş olduğum kart sizce nasıl kullanan varmı şuanki hangi karta eşdeğer olur? Oyunlarda nasıl bir performans gösterir???Sistem 4çekirdek 4gbddr3 500w psu

EkranKartı Bu:

tam sisteminiz gerekli
    işlemci modeli vs vs
    bu arada o kart çok eskidi 6 yıllık kart
    6670 gibi modellere de bakın daha yeni
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

Orijinalden alıntı: stawn39

Belirtmiş olduğum kart sizce nasıl kullanan varmı şuanki hangi karta eşdeğer olur? Oyunlarda nasıl bir performans gösterir???Sistem 4çekirdek 4gbddr3 500w psu

EkranKartı Bu:

tam sisteminiz gerekli
    işlemci modeli vs vs
    bu arada o kart çok eskidi 6 yıllık kart
    6670 gibi modellere de bakın daha yeni

Sistem:

İntel Q8400 3.0GHZ

3GB DDR2 800MHZ

500GB HDD

500w+80plus
    dx11 özelliğine önem vermiyorum

• stawn39 kullanıcısına yanıt
    çok eski bir kart, dx11 olmasada 4 seneden fazla süredir piyasda olan bir kartı almanızı tavsiye etmem.
    alternatif olarak sisteminize göre 7750/7770 GDDR5 modeli kartlara yönelebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1ghtr4v3n

çok eski bir kart, dx11 olmasada 4 seneden fazla süredir piyasda olan bir kartı almanızı tavsiye etmem.
    alternatif olarak sisteminize göre 7750/7770 GDDR5 modeli kartlara yönelebilirsiniz...

Kartı aldım ben sizden sadece performansı nasıl olur diye soruyorum
  • Ekran kartı için bütçeniz ne kadar ?

HD4870 yerine HD5770 alınırsa çok daha iyi olur;

- Daha az güç çeker,
    - Daha sessiz çalışır,
    - Daha az ısınır,
    - PCB boyu kısadır ve az yer kaplar,
    - Tek güç girişi var.
    .
    .

gibi yönlerinden dolayı tercih edilirse daha iyi olur.
  • zaten mevcut sisteminiz için en iyi kart 4870 ile 6870 arası olacaktır yeni nesil kartlar sisteminiz eski olduğu için performans vermiyecektir bu arada siz bu kartı almayımı düşünüyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    keşke almadan önce sorsaydınız...

kardeşimin bilgisayarında Sapphire 4890 modeli kart mevcut ancak idare eder durumda, sizin kartınız 4890'dan daha da zayıf... çok bir performans beklemeyin...

güncel oyunlarda 1440*900 çözünürlükte low-medium arası kullanabilirsiniz... daha yüksek çözünürlüklerde performans daha da düşecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1ghtr4v3n -- 6 Aralık 2013; 15:46:39 >
  • bende biri konu hortlattı sandım bi an 4870'i görünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

bende biri konu hortlattı sandım bi an 4870'i görünce

Sistemimde şuan HD6790 var arkadaşım aldı fazla performans meraklısı değil ona sadece shift callof 3-4serisini oynatsın yeter
    4870 eski seri driverler vs sorun olacaktır gerçi yazdığınız oyunlar da pek yeni sayılmaz zaten... 4870 ayarında bi kartın yeteceğini düşünüyorsanız daha yeni seri olan 5770 veya 6790 düşünün derim bunlar kadar performans vermeyebilir ama aşağı yukarı yakındır 2.el olarak 5850 bulabilirseniz kaçırmayın diğer söylediğim 2 karttan çok daha fazla performans verir
    bu arada bende 6790 kullanıyorum şu kartı 2 gb yapsalarmış zamanında hala acayip gideri vardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

4870 eski seri driverler vs sorun olacaktır gerçi yazdığınız oyunlar da pek yeni sayılmaz zaten... 4870 ayarında bi kartın yeteceğini düşünüyorsanız daha yeni seri olan 5770 veya 6790 düşünün derim bunlar kadar performans vermeyebilir ama aşağı yukarı yakındır 2.el olarak 5850 bulabilirseniz kaçırmayın diğer söylediğim 2 karttan çok daha fazla performans verir
    bu arada bende 6790 kullanıyorum şu kartı 2 gb yapsalarmış zamanında hala acayip gideri vardı...

HD6790 kartla bende şuan high ayarlarda hala oynuyorum önceden HD6850 vardı bazı nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım.Değiştirirsem HD6870 almayı düşünüyorum .Bu yazmış olduğum kartı arkadaşım aldı kendisine o yüzden sormak istedim kullanan varmı nasıl bir karttır diye

bu saatten sonra o kartı kullanan bulmak oldukça zor... 6870 tavsiye etmem 6950 çok daha iyi olur forumda 6970'e modlu olanlar mevcut çok daha fazla getirisi olur hem de 1 gb kartların devri geçmeye başladı (bf4,ghost örnektir) o yüzden uzak durun derim
  • BEN NASADA ÇALIŞIYORUM ABİM BAKMA BURDAKİLERE SEN AL ÇOK GÜZEL KARTIR 20 SENE DAHA KULANIRSIN:

ARKADAŞLAR KONU DIŞINA IŞINLANMAK İSTİYORUM AMA TELİM OLMUYOR DAHA ÖNCEDEN BANLANDIMDA,BANA YARIDMCI OLUCAK TEL NO VERECEK VARSA SEVİNRİM,GÜZEL KONULAR PAYLAŞIMLAR YAPACAM

• imzadaki sistemle, hd 4890 Toxic kullanıyorum, uzun süredir güçlü sistem gerektiren oyun oynamadığımdan upgrade ihtiyacı hissetmemiştim. 4870'e göre yaklaşık %15-20 daha performanslıdır kullandığım kart.

Güncel oyunlara bir bakayım diyerek Battlefield 4 aldım,1680*1050 çözünürlükte medium ayarlarda güzel çalıştırıyor ancak daha yüksek çözünürlük ve detaylarda sorun yaratacağı kesin. Kısaca, güncel ve güzel grafik sahibi oyunlarda özellikle yüksek çözünürlük ve grafik ayarlarında sorun yaratır kartınız, bunun dışında sorun olmaz.

En son serilerden AMD kartlara bakarsak R7 240 düzeyinde bir performans gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrelios -- 6 Aralık 2013; 16:32:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.