Özellikle kadın hastalıklarında kadın doktor bile bulunmadığı oluyor yada randevu 1ay sonraya veriliyor . Erkeklerin niye bu kadar kadın doğumu ve hastalıklarına meraklı olduğunu anlamış değilim diye önceden yazmıştım . Selçuk tıp 'ta bazı doktorların WhatsApp grubu kurup kadın hastalar hakkında yorum yaptığı vs ortaya çıkmış ve doktorlar görevden uzaklaştırılmış ama bunlar gibi kaç tane var . Düşünün eşin 20-25 yaşında ve hamile devamlı bu doktorlara gidip gelmek zorunda ![]() Doktorlardan sapık mesajlar https://m.aksam.com.tr/yasam/doktorlardan-sapik-mesajlar/haber-1561381< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sapık Doktorlar

-
-
doktorlarada mı güvenemicez arkadaş bu ülkenin hali nedir böyle
-
İsimleri nedir bu doktorların?
Varsa fotoğraf iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arpaları fazla geliyor ondan
-
Doktorların İslam ile bağları çıkmadı sanırım. Yoksa forum alev alırdı
Demek ki forumdaşlar
-
25 senedir bir fiil bir çürüme var tüm sektörlerde.
Ellikinin engin başarısızlığı ve biatkarlığı muhteşem bir çöküş ve enkaz oldu. Yapacak bir şey yok. Takdir-i ilahi ile azalmaları beklenecek zira aydınlanmaları mümkün değil.
Kendi aralarında whatsapp grubu kurup buradaki mesajları yüzünden adamları çocuk tecavüzcüsü sapık yaptılar. Bizim ülkedeki okumuş insan düşmanlığı çok ayrı seviye. Yaptıkları etik değil ama bu adamları tecavüzcülerle aynı kefeye koyamazsın. Böyle bir adalet terazisi olamaz. Doktor dövüyoruz diye övünülen bir ülkeden başka bir linç de beklenemezdi zaten. Geçen gün adamın arabasını durdurup kafana sıkarım diye tehdit eden polislere destek mesajı yağıyordu. Bu ülkedeki zihniyetten bir cacık olmayacağı ortada.
-
Çürümüşlük her yerde. Eğitim, gelir durumu bunun önüne geçer belki diyorsun; bu sefer sapık doktorlar, katil profesörler çıkıyor karşına. Adamlar ergen liseliler gibi grup kurmuş gelen hastaları konuşuyor. Şaka gibi.
-
hee aynen KONYA'daki hastahanelerin didik didik ateist doktor aradığına eminim
-
tamam
Nasıl da vurmuşlar ama arkadan kelepçeyi. Enselerinden yakalamışlar, tavuk gibi götürüyorlar sapkınları.
Zevkle izledim. Wunderbar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Nisan 2025; 17:41:49 >
-
Başka yazım hataları da yapmış; Türkçesi gerçekten çok kötü. Bir yıl boyunca ayda iki kitap okuması gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Nisan 2025; 18:2:59 > -
Tek zevkiniz bu zaten sizin de. Kıskançlık krizlerinizi böyle abartılı linçlerle geçiştiriyorsunuz. Bütün iş kollarındaki erkek ağırlıklı whatsapp gruplarının %90'ı böyle. Neyse bir sonraki orantısız linç gelene kadar kendini eve kapat. Yoksa kıskançlık krizleriyle başa çıkamazsın.
-
Ben böyle unter insanları kıskanmam.
Diğer meseleye gelince, o zaman o dediğin %90'ı aynen bu şekilde götürsünler, hatta yetmez, o söylediğin whatsapp kullanıcılarına tasma takıp öyle götürsünler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Nisan 2025; 19:24:43 >
-
Bak, seninkileri nasıl götürüyorlar. Üfff, zevkten dokuz köşe oldum be. Bunu izlerken bir kısa Camel yakacaksın. Ben bıraktım ama içenler benim yerime yaksınlar fakat mutlaka o yellow paketli kısa olandan olsun. Bunu izlerken tüttürün.
TÜRKAPP 🇹🇷youtube
#Sapık doktorlara ters kelepçe... Yüzlerini maskeyle gizlemeye çalıştılar Konya'da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde çalışan ve ifşa olan WhatsApp yazışmalarında kadın hastalarla ilgili mahremiyeti sarsan yorumlar içeren yazışmalar yapan doktorlar adliyeye sevk edildi.https://www.youtube.com/shorts/5Ds2mSIc_Kg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Nisan 2025; 19:58:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Headlong Into CarnageBak, seninkileri nasıl götürüyorlar. Üfff, zevkten dokuz köşe oldum be. Bunu izlerken bir kısa Camel yakacaksın. Ben bıraktım ama içenler benim yerime yaksınlar fakat mutlaka o yellow paketli kısa olandan olsun. Bunu izlerken tüttürün.
TÜRKAPP 🇹🇷youtube
#Sapık doktorlara ters kelepçe... Yüzlerini maskeyle gizlemeye çalıştılar Konya'da Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde çalışan ve ifşa olan WhatsApp yazışmalarında kadın hastalarla ilgili mahremiyeti sarsan yorumlar içeren yazışmalar yapan doktorlar adliyeye sevk edildi.https://www.youtube.com/shorts/5Ds2mSIc_KgNe alaka benim ki. Ben suçsuzlar demiyorum ki. Adalet terazisinin işlemediğinden bahsediyorum. Bazı düşük iqlu primatları mutlu etmek için yapılan orantısız cezalandırmadan bahsediyorum.
-
Meslekler arasında konu Abazalık ise erkek Doktor ve öğretmenler zirveyi paylaşır . ( bu cümle bir genellemedir ,İstisnalar tabiki vardır. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 14 Nisan 2025; 21:7:40 >
Bunların IQ'su çok mu yüksek sanıyorsun? Bunlar kim yahu? IQ'ları yüksek olsaydı, böyle bir şeyden gözaltına alınıp Türkiye'ye rezil rüsva olmazlardı.
Hem ayrıca suçların cezası IQ yüksekliğine göre verilmiyor; sen öyle söylememişsin ama herifleri doktor ve sözde yüksek IQ'lu sanarak savunuyorsun bence. Bu durum böyle olsaydı, seri katillere ceza verilmezdi.
Yani bu herifler, suçlarının cezasını çekecekler. Zeki ve okumuş kesim falan dediğin bu elemanların birçok farklı suçu var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Nisan 2025; 21:24:5 >
En Beğenilen Yanıtlar

Doktorların İslam ile bağları çıkmadı sanırım. Yoksa forum alev alırdı |
Benzer içerikler
- sezen aksu pkk
- kurt kuzuyu yemeye karar verince
- dream games maaş
- cumhurbaşkanı ölürse yerine kim bakar
- yossi imamoğlu kimdir
- sıfır araba fiyatları
- suzuki fiyat listesi 2025
- hbo türkiye
- 5080 fiyat
- telefon iade edilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X