Antrasit sipariş geçtim umarım çok açık renk kalmaz. |
Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (175. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
bende hem kısa hem uzun modellerden sipariş verdim. bugün geldi, kullandıktan sonra yorum yapacağım. ürünler güzel ve kaliteli gözüküyor
-
Hayırlı olsun Eleştirilerinizi bekliyoruz :)
-
-
Çoraplar çok güzel. Dayanıklılığı nasıl olucak bilemiyoruz tabi. Başta fiyat hatası oldu heralde ben alırken 70 liraya almış oldum. Şuan bir kutu daha mı alsam diye düşünüyorum.
-
Genel Olarak Memnun Olan Kişi Sayısı Yüksek Ancak İllaki Sorun Olanlar Olacaktır :)
Fiyat Hatalarımız Hep Oluyor Kampanyalarda Alıştık Artık :))
-
Siyah ve lacivert için gün içinde baktım ama birşey göremedim. Stok eklenmedi mi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazonda sadece gri renk var siyah arıyorum başka bir sitede satışınız var mı ? kendi sitenizde vardı diye hatırlıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon üzerinden bilek altı 12 adet sipariş verdim. Bir daha ki indirim döneminde tekrar faydalanmak üzere 🙏🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stoklar gönderildi ancak Amazon girişleri yapmamış malesef bildirim de açtık dönüş bekliyoruz
Başka sitelerde komisyon + kargo yüksek olduğu için bu fiyatlara satmamiz malesef imkansız kendi sitemizde olsa kargo 20₺ ücret çıkıyor ancak amazonda komisyon ve kargo dahil 10₺ ücret çıkıyor böyle olunca en uygun fiyattan burada kampanyada olmak çok daha doğru oluyor amacımız uygun fiyatli satmak 😊
Bilek altı yazlık çoraplar stoklarımızda fazlasıyla var yaz dönemi boyunca satışlarını yapicagimiz bir model bir sonraki kampanyalarda görüşmek dileğiyle 😊
-
Arkadaşa katılıyorum ben de gri kullanmıyorum. Lacivert rengi olsa hemen alacaktım sağlık olsun. İyi satışlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
M900 44-45 bugün gelmiş. 44 numara ayakkabıya hafif zorlayarak tam oturdu. Petekli dokusu gayet konforlu geldi bana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun ,43-42 yada 44-45 numara olandan almanız gerekli malesef 44-43 numara seçeneği yok , serin ayakkabı stoklarindan alabilirsiniz işbirliğimiz var ürünler bize ait yine kampanya döneminde kendilerinden destek alıyoruz:)
Yarından itibaren olucaktir muhtemelen buradan bilgilendirmesini yapicaz mutlaka 😊
Açıkçası benim favori modelim 100 model deri tabanlık yaz kış konforlu ve rahat oluyor :)
Sanırım o biraz daha ince galiba. 12 saat ayakkabı giyince taban çabuk dağılıyor maalesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X