< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sanus Memory Foam Tabanlıklar Hakkında (177. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kadın Yaşamdır Yaşama Dokunma !!!
Bu ne şimdi Ayakkabı firması mısınız STK mısınız ?
Duyar kasmanıza ne gerek var ?
-
Siyah sipariş ettim umarım geçen seneki ile aynı kalitede gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalite aynı ama geçen yıllar aynı değil :)
-
-
Para ediyor bu sloganlar. İnsanlar büyük baskı altında hissediyor üzerinde.
Kadına dokunma diyor, erkeğe, çocuğa, hayvana ne yaparsan yapa ama yeter ki kadına dokunma.
Geçenlerde 3 5 kadın başka bir kadını dayaktan gebertiyordu. Orada kimse tepki veremedi mesela. Buga düştü bütün sosyal medya. :)
-
Merhaba Arkadaşlar Kampanyamız Bu Gece itibariyle Bitiyor Katılım Sağlayan Herkese Teşekkürler, Ürünleri Kullanıldıktan Sonra Değerlendirmelerinizi Amazon Üzerinden Yaparak Bize Destek Olacağınız İçin Şimdiden Teşekkürler 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esnekadim -- 24 Nisan 2022; 17:12:48 >
Hocam büyük numara çorapları takip ediyorum hala stoğa girmedi, kampanya bitmeden girecek mi acaba ?
-
Merhaba,Büyük bedenler Stoga sonradan girdi bundan dolayı kampanya harici stok bitene kadar 79 ₺ den satışa devam edicek
Büyük bedenlerde siyah çorabın stoğa girme şansı nedir acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, ilk siparişini verdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük bedende siyah Stoklarımız tükendi malesef yeni üretim olmadığı sürece stoklara gelmez
-
hocam 40-44 numaralar 149 gözüküyor. 79 dan alma şansımız var mı?
-
-
-
Ürünleri beğenmenize sevindim ,Umarım Amazon gibi kaliteli Bir pazaryeri Türkiye ye hakim olur gerçekten hızlı, güvenilir ve sorunsuz deneyimi var satıcı olarak oldukça memnun oldugumuz bir platform :)
-
Kazanciniz bereketli olsun inş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aldık teşekkürler.
-
Kampanya mı vardı?
Yine bakmadığım zamana mı denk geldi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X