Merhaba, Mevcut evimden taşınacağım. Normalde kablonet kullanıyordum çok memnundum.(100mbit paket) Ama şimdi yeni taşınacağım yerde (Ataşehir) yeni binada ne fiber var ne de kablonet. vdsl görünüyor. Söylenene göre T11 kabin binaya kadar geliyor fiber olarak ama evlere RJ11 dağıtılıyor. Sorgulamalarda 10m görünüyor santrale uzaklık. Uzun süredir kablonet harici iss kullanmadım. Eskiden türknet abonesiydim. Şuan piyasa ne durumda bilmiyorum. Benim için önemli olan düşük ping (oyun oynuyorum) sorunsuz hizmet ve abuk sabuk olaylardan kaçınmak. türk telekom alıp geçecektim ama diğer firmalara göre tam 2 kat fark var. 100mbit VDSL paket istanbul ataşehir için önerebileceğiniz iss var mıdır ? |
Santrale 10m Uzaklıktaki VDSL Hattı için Operatör Önerisi
-
-
ataşehir ve anadolu yakasında bulunan iss bak. 2 3 tane var bulursun. örnek ramtek telekom, isnet,telkotürk oristelekom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulomen -- 25 Ocak 2024; 15:34:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kablonet turk telekom üzerinden hizmet veriyor.
-
Kablonet ile Turk Telekom altyapısı üzerinden devam edebilirsin aboneliğine.
-
-
Kablonet ile olan aboneliğinizi sonlandırmadan bir şey yapmayın hocam şu an değiştimi bilmiyorum ama ben 2022'de taşındıktan sonra yeni adreste TT altyapısı olduğu için TT altyapısına nakili şart koştular yani cayma bedeli ödemeden iptal edemedim önce bu konuyu halledin bence.
-
Eninde sonun herkrs yapacak hocam. Memnun oldugunuz yerde kalin. 20-30₺ icin macera aramayin. :) Evlerimiz konfor alanimiz. internetten baska birseyimiz yok o duzgun olsum bari.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam insanlar dışarıda sosyalleşmeyi azalttıkça internet bağlantı kalitesinin önemi daha da arttı. Ben hatırlarım mesela birkaç yıl evvel dışarıda daha çok vakit geçirirdim haliyle eve gelince bilgisayar başına oturacak çok da enerjim olmazdı. Bu durumda internetin bağlantı kalitesi belki de hayati öneme sahip değildi. Gerek ekonomik sebepler, gerekse hayatlarımızın daha bireysel bir hale gelmesi sebebiyle bence insanlar evde daha çok vakit geçirmeye başladılar ve haliyle internetin bağlantı kalitesi daha önem arz etmeye başladı. Buna iş ve eğitim süreçlerinin internete taşınması da dahil elbette. Aslında birçok şeyi dahil edebiliriz.
-
Santrale 15 metre mesafe türk telekom vdsl 100mbit kullanıyorum. Pingim FTTH türk telekomlarla aynı yada 1 2 ms daha fazla. Aşırı memnunum.
-
cevaplarınız için teşekkür ederim.
Türksat kendi altyapısı olmadığı için devam ettirmek istemiyorum. Zaten taahhüdüm de bu ay bitti. Kapatacağım.
Türk telekom tercih etmek istiyorum ama arkadaşlar o fiyatlar nedir öyle ?
tam 2 kat fiyat farkı var diğer iss'ler ile arasında.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X