|
Merhaba bu durumu veya benzerini yaşayan çoktur. Ben başakşehirde 48 daireli büyük bir sitede oturuyorum. Sitemizde superonline yerleşik operatör fakat benim binamın önünde Türk Telekomun fiber santrali var. Superonline harici operatörden hizmet almak istediğimde o santralden eve vdsl bağlantı sağlanıyor. Superonline bina sığınağında fiber sonlandırması var ama switchler eski en fazla 100Mbit verebiliyorlar. Ben belki bunu bile alamayan var ama 500mbit hizmet almak istiyorum. Çünkü işim gereği evden çalışıyorum ve yeri geliyor 100 yetmiyor. Şimdi kısaca Telekom Fiber kutusu binanın bahçesinde ama içeriye vdsl verebiliyor. Binanın sığınağında süperonline fiber sonlandırması var ama oda 100mbit en fazla fiber veriyor. Telekom istese dışarıdaki kutusundan evlere direk FTTH çekip fiberi taş gibi verebilir ama sorgulamada 16mbit çıkıyor şuanda ve arayınca port yok deniyor. Ben bu fiber kutuya kendim fiber optik kablo çekebilir miyim? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı