Bildirim
Şans olmayınca ne yapacaksın ki?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Komikmiş. -
iyiymiş -
-
tam bir noob ulti'si var stundan kurtulup adamıda kesebilirlerdi.
edit: tryn kareye girdi en son, yani en azından alistar ölmezdi orda. Bunları bulup yakacaksın hacı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 29 Eylül 2012; 11:26:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
Ölmeden çıkamazdı oradan, adamı da kesemezlerdi, onun yerinde olsam ben de harcamazdım ultiyi.
edit:Bazen lolreplay programından kaynaklı olarak öyle görünebiliyor.
edit2:Tryn kuleye girdi demişsin de karşı takımdan adam -.-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advancensar -- 29 Eylül 2012; 11:29:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
quote:
Ölmeden çıkamazdı oradan, adamı da kesemezlerdi, onun yerinde olsam ben de harcamazdım ultiyi.
yok yahu alistarda 0 refleks var kule kule dibi yapacak ama aklı başka yerde gibiüstelik ilk minion yaklaşmadan flash atıyor kule ilk ona focuslansın diye
ilk güldüm hemen tekrar izledim baktım ultisi vs duruyo sonra bastım eksiyi
lolreplayda sadece aşağıdaki cooldownlarda sıkıntı oluyor diye biliyorum soldaki yeşil zımbırtılarda yok galiba?
edit: evet tryn kareye girdi dedim yani orda alistar ölmeden kaçabilirdi gank başarısız olurdu, veigar yaşardı yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 29 Eylül 2012; 11:33:41 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
quote:
yok yahu alistarda 0 refleks var kule kule dibi yapacak ama aklı başka yerde gibiüstelik ilk minion yaklaşmadan flash atıyor kule ilk ona focuslansın diye
ilk güldüm hemen tekrar izledim baktım ultisi vs duruyo sonra bastım eksiyi
lolreplayda sadece aşağıdaki cooldownlarda sıkıntı oluyor diye biliyorum soldaki yeşil zımbırtılarda yok galiba?
Çıkan bugları görsen şaşar kalırsın bunda bug varsa bile şaşırmam
Ayrıca minionların arasındayken heal basmasından belli noob olduğu, healladığı kadar damage yedi en az
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X