ilginç geldi saniye saniye borçlarıının artışını görebiliyoruz malum ülke ABDnin.kişi başına ödemek zorunda oldukları parada ortada
not: f5leyin 2-3 saniyede bir.
hmmmm, sende bunu yedin....
bizdeki doğalgaz saati gibi..Hiç bu kadarını bekliyordum.
amerika 70 lerdeki petrol krizinden beri borç içinde yüzüyor öyle bizden iyi olduklarına bakmayın sağlık sistemi berbat ötesi amerikada sigortan yoksa ölürsün burda gene sigorta iyi kötü işliyor fiyatlarda iyi oraya göre
gayet saçma ek olarak zaten dolar abd nin elinde ki :)
ilginç geldi saniye saniye borçlarıının artışını görebiliyoruz malum ülke ABDnin.kişi başına ödemek zorunda oldukları parada ortada
eet olanı ortaya koydum yanlış bişey yok.beni eleştireceğine o siteyi o şekle getireni eleştir.doğrusu bu
quote:
Orijinalden alıntı: dmc 12
amerika 70 lerdeki petrol krizinden beri borç içinde yüzüyor öyle bizden iyi olduklarına bakmayın sağlık sistemi berbat ötesi amerikada sigortan yoksa ölürsün burda gene sigorta iyi kötü işliyor fiyatlarda iyi oraya göre
Obama sigorta ile ilgili tasarayı geçirdi ve sigortası olmayanların büyük bir çoğunluğu sigortalı oldu..Ayrıca Abd nin borcu artabilir ama abdye borçları olan ülkelerinde borcu artıyor..Ayrıca Abd ekonomisi yeniden büyümeye geçti..Yani Abd nin batmasını beklemeyin..Silah satışı yaptıkları sürece ve Dünya da dolar kullanımı olduğu sürece bu ülkeye bişey olmaz.En azından bu ülke ekonomisini sanayi yani üretimle geliştiriyor.Bizim gibi sıcak parayla ekonomiyi döndürmüyor..Türkiye de acaba sanayi diye bişey kaldı mı..
eet olanı ortaya koydum yanlış bişey yok.beni eleştireceğine o siteyi o şekle getireni eleştir.doğrusu bu
yahu ne adamsın heaaa... Amerika borcu gibi gizli bir bilgiyi sadece FBI ve CIA ile paylaşırken bu derece komik rakamları böyle k*çı kırık bir istede görmek hiçmi aklına acaba sorusunu getirmedi... benim aklıma geldi de onun için yidin mi diye sordum!
yahu ne adamsın heaaa... Amerika borcu gibi gizli bir bilgiyi sadece FBI ve CIA ile paylaşırken bu derece komik rakamları böyle k*çı kırık bir istede görmek hiçmi aklına acaba sorusunu getirmedi... benim aklıma geldi de onun için yidin mi diye sordum!
iki zaman dilimi arasındaki miktarların tahmini-standart artışına göre hazırlanmış basit bir sayaç. örneğin "ABD'nin 2010 ocak ayı itibariyle iç ve dış borcu 12 Trilyon dolar ise 2011 Ocak ayındaki borç beklentisi 13 trilyon dolar olacaktır" şeklinde bir varsayım ortaya atılırsa bir yıl içinde gerçekleşecek olan 1 trilyon dolarlık artış miktarının saniye başına düşen diliminin hesaplanması ile karşı karşıyayız kısaca basit birkaç işlemden ibaret....
aynen, adamların işi güçü yok bi site acip toplam ne kadar borcu var dünyaya gösterecek öylemi? buna sadace aşağıdaki smiley yapılır
quote:
Orijinalden alıntı: fatihhilal
Gayet saçma.
tümden batsalarda kurtulsak
quote:
Orijinalden alıntı: dmc 12
Aynen öyle,son durumu bilmiyorum ama adamlarda deyim bile var "Amerika'da öl ama hasta olma" diye
Michael Moore bi belgeseli var bunun üzerine tavsiye ederim
çok saçma ne kadar çok tıklarsan o kadar hızlı artıyoo
para basar oderler nasıl olsa para basma kuralına en zıt giden ulke ABD (bkz:altın rezervi)